chrupcia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Cześć Daria :) widziałam wszystkie zdjęcia, dziewczyny cudne :loveu: ja bym z chęcią zobaczyła Filipka i Kajtka :razz: Quote
ania90 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pegaza napisał(a):Nawet nie chce myslec co w nim tyle czasu robisz haha pamietaj o sąsiadach haha :diabloti: Ula czujesz dzis zapachy sie roznosza po kuchni.. kluski zrobione modro kapusta tyz a rolady dochodza..mniam bedzie jutro obiad..:sabber: cho cho jaki dobry obiadek:lol: ale ja juz nie moge patrzec na niego bo przez pol roku robilam go;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No więc robię poranną gimnastykę:diabloti: A sąsiadów nie mam, jesteśmy sami w tym pensjonaciku:evil_lol: To jest już koniec Zakopca, same lasy dookoła... ja lubię odludzia... no i tanio;) A dziś wracam i mam rozumieć, że mogę czuć się zaproszona na obiad?:lol: hihi Miłego dzionka:grins: Quote
Pegaza Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Kasia witaj:)tak malo teraz tu jestes..a szkoda.. Filipek z Kajtkiem hmm ta para raczej nie jest dobrana i takie gadki ze swinki powinny byc razem bo to sa stadne zwierzeta hmm dla mnie to bajka jak jeden tak i drugi moglyby mieszkac osobno a ze mieszkaja razem to sie nieraz bija..z tej walki Kajtek wychodzi zwyciesko a Filip pogryziony..ale to Filip sam prowokuje bo ciagle chodzi nabzdyczony jak indor po klatce..sa klotnie o jedzenie, o tunelik..zadnej milosci braterskiej tu nie widze..nie tak to sobie wyobrazalam..raczej widzialam ich razem wtulonych w swoje futerka..;) kupilam im ostatnio trociny o zapachu zielonego jablka i przez kilka dni byl ten zapach czuc..sa 2 razy drozsze od tych zwyklych ale wydajniesze no i z zapachem wiec teraz bedziemy ich uzywac:) fotki hmm cos tam chyba mam na laptopie..poszukam dla Ciebie:) Ania a ja dawno takiego obiadu nie mialam gdyz nie mam zwyczaju miec co niedziela ten sam obiad..;) Oo Ramona to Ty jestes gimnastyczka hihi mnie by z rana nikt nie wywlokl na taki trening hihi a ja tez bardzo lubie takie odludzia..zreszta wiesz jak chce mi sie mieszkac na wsi lub w samym lesie hehe:loveu: no ba wpadnij moze cos zostanie jesio dla Ciebie:) Quote
Paulinka10 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Daria znajde sposób:p Ja dziś tyż miałam kluski i modro kapusta ino bez rolady,kitka były:eviltong: A ja bym chciała widzieć tą gimnastyke poranną Ramony:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Hahahaha widzę, że ta moja gimnastyka to ciekawy temat...:diabloti: Kurcze widzisz, a ja już w domciu:evil_lol: nie zdążyłam na obiadek..;) A ja świnki w życiu nie miałam, więc nie wiem czy są stadne, ale od mojej koleżanki musiały mieszkać osobno, bo była wojna...:roll: Odludzia to ja uwielbiam:loveu: Quote
Pegaza Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Paula Tys jest ciekawa :diabloti: ja Ci w skrocie napisze jak to wyglada.. otwarte okno, powiew zimnego powietrza i Ramona robi pompeczki..:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 :roflt::roflt::roflt: Pegazko powiem Ci, że umiesz mnie rozbawić... dopiero co u siebie byłam spłakana... ale racja - tak to właśnie wygląda:diabloti: hahahahahaha:loveu: Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Taaaa:diabloti: Ja inaczej troche to widze:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A ja właśnie tak...:siara::siara::diabloti: Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):A ja właśnie tak...:siara::siara::diabloti: Chyba nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć:diabloti:;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No... bo chyba nie przyjedziesz sprawdzić:D hihihi Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No... bo chyba nie przyjedziesz sprawdzić:D hihihi Hihi,pomyśle o tym:evil_lol: nie no,żartuje:diabloti:;) Quote
ania90 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 tylko ze ja nie mam wyboru z obiadem ;) musze zrobic taki jaki sobie klient zamowi wiec jak mi przypadlo dzien w dzien imprezy przez pol roku to juz patrzec nie moglam na to ,a co dopiero do ust wlozyc:D na sam widok jedzenia juz bylam pelna:roll: chwytalam sie jedzenia "lepszej klasy"bo standardowych to juz mialam dosc.... za to w domu to sie doprosic nie moga slaskiego obiadu he he wiec musza poczekac az mi przejdzie dopiero:eviltong: a za mocno ich nie moge rozbestwic bo potem beda za duzo wymyslac:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Paulinka10 napisał(a):Taaaa:diabloti: Ja inaczej troche to widze:evil_lol: Taaa ja chetnie Twojej opcji poslucham..:diabloti: sluchaj starszej doswiadczonej czyli mnie :diabloti: a widzisz Ramona tez mi przyznala racje wiec kochana chcesz czy nie 2 do 1..:evil_lol: musisz nam na slowo uwierzyc..:diabloti: Ramona smiech to zdrowie, sport to zdrowie:diabloti: ..same korzysci z tego są :cool1: Ania ja bym chyba tez tak reagowala jakbym w tych zapachach dziennie byla..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ufff...:D no i jestem uratowana:P hahahah Oj ja bym przy jedzeniu pracować nie mogła;) Quote
dysia-u Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 a ja mam dziś roołek heheh z takiiimiii pieknymi oczkamiii Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Rosołek jest pyszny;) zjadła bym... hmm... Quote
ania90 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ufff...:D no i jestem uratowana:P hahahah Oj ja bym przy jedzeniu pracować nie mogła;) dlaczego nie moglabys pracowac przy jedzeniu? Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 dysia-u napisał(a):a ja mam dziś roołek heheh z takiiimiii pieknymi oczkamiii Tez mam rosolek ;) ale dzis jeszcze zostal obiad wczorajszy a teraz wrocilam do domu... i od pol godziny cos mnie gniecie w zoladku..:roll: Ramona sie pewnie boi utyc..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nie mogła bym, bo mam za słabą silną wolę :D i wyglądała bym ni mniej ni więcej - jak pączuś;) z moją genetyką to chyba nawet jak stado pączków:D Pegazko jak zawsze masz rację:P:D Quote
vivica Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BOSKIE LALUNIE ! A jakie mają prześliczne sweterki :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i przesyłam buziaczki :) Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mogła bym, bo mam za słabą silną wolę :D i wyglądała bym ni mniej ni więcej - jak pączuś;) z moją genetyką to chyba nawet jak stado pączków:D Pegazko jak zawsze masz rację:P:D Kobieto jak ja Cie znam :cool1: Ty nie zdazysz pomyslec a ja juz wiem co chcesz napisac..:mdrmed: Vivica dziekuje w imieniu dziewczynek:) rowniez pozdrawiam:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ach...:D no widzisz... to... o czym ja teraz myślę?:evil_lol::eviltong: hihih Miłego dzionka drogie Panie:p (i Panowie??:hmmmm:) Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Teraz to pewnie o psiakach hihi a wogole to bede teraz ograniczona netowo bo nam router cos komplikuje zycie i nie widzi pozostalych urzadzen wiec mamy jeden sprzet podlaczony a osob 3 az do niego..;)dopoki problemu nie naprawimy bede wpadac z doskoku;) Quote
Recommended Posts