Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Nawet nie chce myslec co w nim tyle czasu robisz haha
pamietaj o sąsiadach haha
:diabloti:

Ula czujesz dzis zapachy sie roznosza po kuchni..
kluski zrobione modro kapusta tyz a rolady dochodza..mniam bedzie jutro obiad..:sabber:

cho cho jaki dobry obiadek:lol:
ale ja juz nie moge patrzec na niego bo przez pol roku robilam go;)

Posted

No więc robię poranną gimnastykę:diabloti:
A sąsiadów nie mam, jesteśmy sami w tym pensjonaciku:evil_lol:
To jest już koniec Zakopca, same lasy dookoła... ja lubię odludzia... no i tanio;)

A dziś wracam i mam rozumieć, że mogę czuć się zaproszona na obiad?:lol: hihi

Miłego dzionka:grins:

Posted

Kasia witaj:)tak malo teraz tu jestes..a szkoda..
Filipek z Kajtkiem hmm ta para raczej nie jest dobrana i takie gadki ze swinki powinny byc razem bo to sa stadne zwierzeta hmm dla mnie to bajka jak jeden tak i drugi moglyby mieszkac osobno a ze mieszkaja razem to sie nieraz bija..z tej walki Kajtek wychodzi zwyciesko a Filip pogryziony..ale to Filip sam prowokuje bo ciagle chodzi nabzdyczony jak indor po klatce..sa klotnie o jedzenie, o tunelik..zadnej milosci braterskiej tu nie widze..nie tak to sobie wyobrazalam..raczej widzialam ich razem wtulonych w swoje futerka..;) kupilam im ostatnio trociny o zapachu zielonego jablka i przez kilka dni byl ten zapach czuc..sa 2 razy drozsze od tych zwyklych ale wydajniesze no i z zapachem wiec teraz bedziemy ich uzywac:) fotki hmm cos tam chyba mam na laptopie..poszukam dla Ciebie:)

Ania a ja dawno takiego obiadu nie mialam gdyz nie mam zwyczaju miec co niedziela ten sam obiad..;)

Oo Ramona to Ty jestes gimnastyczka hihi mnie by z rana nikt nie wywlokl na taki trening hihi
a ja tez bardzo lubie takie odludzia..zreszta wiesz jak chce mi sie mieszkac na wsi lub w samym lesie hehe:loveu:
no ba wpadnij moze cos zostanie jesio dla Ciebie:)

Posted

Hahahaha widzę, że ta moja gimnastyka to ciekawy temat...:diabloti:

Kurcze widzisz, a ja już w domciu:evil_lol: nie zdążyłam na obiadek..;)

A ja świnki w życiu nie miałam, więc nie wiem czy są stadne, ale od mojej koleżanki musiały mieszkać osobno, bo była wojna...:roll:

Odludzia to ja uwielbiam:loveu:

Posted

tylko ze ja nie mam wyboru z obiadem ;) musze zrobic taki jaki sobie klient zamowi wiec jak mi przypadlo dzien w dzien imprezy przez pol roku to juz patrzec nie moglam na to ,a co dopiero do ust wlozyc:D
na sam widok jedzenia juz bylam pelna:roll:
chwytalam sie jedzenia "lepszej klasy"bo standardowych to juz mialam dosc....

za to w domu to sie doprosic nie moga slaskiego obiadu he he wiec musza poczekac az mi przejdzie dopiero:eviltong: a za mocno ich nie moge rozbestwic bo potem beda za duzo wymyslac:evil_lol:

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Taaaa:diabloti:
Ja inaczej troche to widze:evil_lol:

Taaa ja chetnie Twojej opcji poslucham..:diabloti:
sluchaj starszej doswiadczonej czyli mnie :diabloti:
a widzisz Ramona tez mi przyznala racje wiec kochana chcesz czy nie 2 do 1..:evil_lol: musisz nam na slowo uwierzyc..:diabloti:

Ramona smiech to zdrowie, sport to zdrowie:diabloti: ..same korzysci z tego są :cool1:

Ania ja bym chyba tez tak reagowala jakbym w tych zapachach dziennie byla..;)

Posted

dysia-u napisał(a):
a ja mam dziś roołek heheh z takiiimiii pieknymi oczkamiii

Tez mam rosolek ;)
ale dzis jeszcze zostal obiad wczorajszy
a teraz wrocilam do domu... i od pol godziny cos mnie gniecie w zoladku..:roll:

Ramona sie pewnie boi utyc..;)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
BOSKIE LALUNIE ! A jakie mają prześliczne sweterki :)
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam i przesyłam buziaczki :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Nie mogła bym, bo mam za słabą silną wolę :D i wyglądała bym ni mniej ni więcej - jak pączuś;) z moją genetyką to chyba nawet jak stado pączków:D
Pegazko jak zawsze masz rację:P:D

Kobieto jak ja Cie znam :cool1: Ty nie zdazysz pomyslec a ja juz wiem co chcesz napisac..:mdrmed:

Vivica dziekuje w imieniu dziewczynek:)
rowniez pozdrawiam:loveu:

Posted

Teraz to pewnie o psiakach hihi
a wogole to bede teraz ograniczona netowo bo nam router cos komplikuje zycie i nie widzi pozostalych urzadzen wiec mamy jeden sprzet podlaczony a osob 3 az do niego..;)dopoki problemu nie naprawimy bede wpadac z doskoku;)