ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Hehehe, widzisz Paulinko, więc jednak ktoś chodzi;) Quote
dysia-u Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 moja bratowa też pochodzi z takiej ...miejscowości ale tam to juz wrony zawracają. Sąsiada niiii ma to i do kościoła nie chodzi fajny ten twój mąż, zapunktował optymizmem Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Tak to jednak bym nie chciała mieszkać, bo mam zbyt bujną wyobraźnie... a sceneria już prawie jak z horroru - nie miał by mnie kto bronić :D sąsiedzi jakoś nie daleko wskazani;) Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ula my też tu mówimy że żaden koniec świata na nie dosięgnie... Ramona no strach sie bać,ogólnie tu jest spokojnie ale wyobraźnia działa ja sie tak wieczorem przed dom wyjdzie... A sąsiadki mamy dwie starsze panie od niedawna mąż jednej,a potem reszta chałup,ale jak wychodze to po lewej mam las:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To ja bym po ciemku z domu nie wyszła :lol: Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Wychodze i stoje pod drzwiami a jak coś usłysze wołam Jaaaaaaaaaaacek!!!!!!!! Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Ramona no wiem wiem hehe pewnych rzeczy nie mozna pisac a ze Wy dociekliwe..... hehe no bo na dzialce w lesie co wieczor lata sowa i tak strasznie huczy..;) Paula a potem wyjrzyj o 7 rano jak sasiad z kosciola wraca i juz bedziesz widziec dwa razy ludzia haha no nie przesadzajcie taki spokoj..cisza..zadnych klotni z sasiadem o miedze hehe Ula a moze tam nawet kosciola nie ma? Quote
dysia-u Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Daria, ty jak zwykle rozsądnie myślisz Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Szalone dziewczynki:D Sowa robi huuu huuu :D hahahaha nie mogę ale się uśmiałam...;) Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Szalone dziewczynki:D Sowa robi huuu huuu :D hahahaha nie mogę ale się uśmiałam...;) I to jak robi te huu huu kiedys nawet specjalnie poszukalam filmiku na yotube by tu pokazac..bo to nie jest zwykla sowa ino tako inno..;) i tez tu kiedys wspomnialam jak ją pierwszy raz uslyszalam..ale nie bede juz drugi raz tego opisywac..;) Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Ramona masz specjalnie znalazlam sowa puszczyk ta sama nam umila wieczory i noce na dzialce hihih sie wyobraz ciemna noc i ta sowa hihih http://www.youtube.com/watch?v=Q7_VcZIOeCk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 O jejku... już mnie brzuch boli od śmiechu huuuu huuuuu :D Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):O jejku... już mnie brzuch boli od śmiechu huuuu huuuuu :D Ramona no ale powiedz sama fajnie robi te hu hu? hehe a wiesz ze teraz chcialam Ci napisac Deedee.. Paula sie napewno ucieszy jak znow poslucha te sowkę :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Pewnie, że fajnie.. już ją lubię :D Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pewnie, że fajnie.. już ją lubię :D No to jestesmy juz dwie..:mdrmed: Quote
Paulinka10 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Hihi i nie wpadłam na to żeby patrzeć jeszcze po 7,widziałabym go 2 razy:evil_lol: A ta sowa to może robi te huhu na swojego pierdzącego...:razz: Już nie bede wspominać że Daria sie nademną znęca... Poczekaj jak ja Cie postrasze:smhair2: Quote
dysia-u Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 cześć Daria co dziś dobrego masz na talerzu? u ciebie w galerii zawsze coś pachnie Quote
Pegaza Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Paula a czym?> tymi myszami hihih Ula a dzis byl wczorajszy zur.. i robilam wczoraj te piccerinki z reklamy jedna sie ostala to na pol z M zjedlismy rowniez;) i nic wiecej nie pachnie.. kupilam cukierki galaretka w czekoladzie i wiecie co... sa stare bo w smaku takie jakies stechle..oczywiscie jutro tez im to powiem co za badziejstwo sprzedaja nie dosc ze te cukierki sa drogie to jeszcze nie dobre..wrr mialam wczoraj takie plany..ze sobie z rana pojde na zakupy ale rano wstalam by wyslac dziecie do szkoly poszlam z psami... do sklepu po bulki i jak wyprawilam M do pracy dziecko do szkoly my z dziewczynami hop do lozka jeszcze cieplego hehe i spalam do 10..no a potem to juz mi sie nie chcialo jechac nigdzie..;) Quote
dysia-u Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 hihi ciepłe łózeczko zawsze kusi a jeszcze ciepłe nóżki.... hahahahahah Quote
Pegaza Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 dysia-u napisał(a):hihi ciepłe łózeczko zawsze kusi a jeszcze ciepłe nóżki.... hahahahahah moj ma zawsze zimne te giry wiec mnie one nie kusza..:shake: :evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ale za to serce gorące noo tak mówią , giry zimne to serce gorące Quote
Pegaza Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 dysia-u napisał(a):ale za to serce gorące noo tak mówią , giry zimne to serce gorące O nie wiedzialam heh Quote
Pegaza Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Przyszlam tutaj z akcja..:) http://www.karmimypsiaki.pl/home moze tez juz klikacie a moze jeszcze nie..pomozmy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pegazko ja wybrałam Ludwisia:) Miłego dzionka;) A z tym łóżkiem to Cię rozumiem... ja dalej w łóżku.. choć nie swoim:evil_lol: hihi Quote
Pegaza Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pegazko ja wybrałam Ludwisia:) Miłego dzionka;) A z tym łóżkiem to Cię rozumiem... ja dalej w łóżku.. choć nie swoim:evil_lol: hihi Nawet nie chce myslec co w nim tyle czasu robisz haha pamietaj o sąsiadach haha :diabloti: Ula czujesz dzis zapachy sie roznosza po kuchni.. kluski zrobione modro kapusta tyz a rolady dochodza..mniam bedzie jutro obiad..:sabber: Quote
Recommended Posts