ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Pięknie tam macie... super fotki:loveu: To masz nowe "kretowe" zwierzątko?;) Quote
ania90 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/030-4.jpg taki widok to u mnie jest juz od 3tyg rano :shake: Quote
Paulinka10 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jeee Daria!a co czemu tylko ja mam mieć k.....e na myszy:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Daria a gdzie Cie wywiało? U mnie dzisiaj sypie śniegiem...buuu zima:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nie mów tego głośno, żeby do mnie nie przyszło ...:D Daria gdzie jesteś?? Quote
dysia-u Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Paulinka10 napisał(a):Daria a gdzie Cie wywiało? U mnie dzisiaj sypie śniegiem...buuu zima:( nooo coś ty??? ja myslałam że jak śnieg to najpierw u mnie Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 ania90 napisał(a):czesc zimowo brrrr.... Cze wieczorowo;) Paulinka10 napisał(a):Daria a gdzie Cie wywiało? U mnie dzisiaj sypie śniegiem...buuu zima:( Niech pomysle o tej porze jadlam chyba sniadanie.. no nie mow ze sypal u ciebie snieg..u nas na szczescie nie!! Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mów tego głośno, żeby do mnie nie przyszło ...:D Daria gdzie jesteś?? Hm nie moge glosno mowic gdzie bylam..hehe dysia-u napisał(a):nooo coś ty??? ja myslałam że jak śnieg to najpierw u mnie Widzisz Ula ale sie nie martw podobno juz w gorach sypie...;) zara beda fotki.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Hmm... zaciekawiłaś mnie...:D mów...:P Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... zaciekawiłaś mnie...:D mów...:P yyy nie moge hihih dobra fotki... profesjonalne ustawienie modelek hehe lecimy do panci.. a wogole to Pipi na dzialce zachowuje sie inaczej niz w domu..tam bardzo lubi wychodzic na spacery u nas wrecz przeciwnie.. tylko otworz jej drzwi to leci pod furtke a potem chce chodzic i nie mysli wracac spowrotem..;) i dla Pauli las tym razem bez lisci..hihi chyba juz nie taki straszny? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Piękne zdjęcia:loveu: Modelki lepsze niż w TM:evil_lol: Ale... jak myślałaś, że mnie udobruchałaś to się mylisz:diabloti: gdzie byłaś?:mad: Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 A wlasnie dzis leci..hehe no nie moge bo nawet jak powiem to zaczniesz dociekac a po co ? hehe Quote
Paulinka10 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 No serio,tak leciutko pruszyło ale śnieg!! Daria ten wygląda jeszcze straszniej,taki mroczny:nerwy: A dziewczynki jakie fajne kolorowe:loveu: A ja to se myśle że wiem gdzie Daria była:eviltong: Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Paulinka10 napisał(a):No serio,tak leciutko pruszyło ale śnieg!! Daria ten wygląda jeszcze straszniej,taki mroczny:nerwy: A dziewczynki jakie fajne kolorowe:loveu: A ja to se myśle że wiem gdzie Daria była:eviltong: Paula bo jesien jest mroczna moze w zimie jak bedzie snieg bedzie wygladal lagodniej? czas pokaze..;) no powiedz powiedz Ramonie bo Ona ciekawa hahah Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm... ile masz psów?:D no jak ile tyle co zawsze..hehe 2 Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Hehehe, bo już myślałam, że Cię na czarnula wzięło:D no dobra, nie będę Cię męczyć;) Quote
Paulinka10 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja to se myśle że jakąś działke Daria była oglądać...? A no mam nadzieje że fotki lasu będą zimą mniej straszne,bo zaczynam mieć koszmary hihi Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Paulinka10 napisał(a):Ja to se myśle że jakąś działke Daria była oglądać...? A no mam nadzieje że fotki lasu będą zimą mniej straszne,bo zaczynam mieć koszmary hihi y no narazie zadnych psiakow.. zadnych swinek.. i nie bylo ogladania dzialek..chociaz sasiedzi z gory to mnie do szewskiej pasji doprowadzaja i chetnie bym sie stad juz wyprowadzila.. Paula hehe a zapomnialam napisac ze znow slyszalam sowe i jak wyszlam na dwor by Wam nagrac te pohukiwania to gdzies dalej odleciala i nie bylo slychac.. Quote
Paulinka10 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja już w domu mam odgłosy różne...wystarczy! Yyy to nie zgadłam:( Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Paulinka10 napisał(a):Ja już w domu mam odgłosy różne...wystarczy! Yyy to nie zgadłam:( obawiam sie ze te plany nie beda tak szybko.. ale w sumie ja mam gdzie "uciec" od miasta..;) wiec nie ma tak zle.. lece z psami na dwor..wpadne pozniej.. Quote
Paulinka10 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Moje stają na schodach i chcą wracać musze im mówić że kot idzie to lecą do furtki i po drodze sie załatwiają:) Ja nie mam gdzie uciec od wsi! Quote
Pegaza Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Paulinka10 napisał(a):Moje stają na schodach i chcą wracać musze im mówić że kot idzie to lecą do furtki i po drodze sie załatwiają:) Ja nie mam gdzie uciec od wsi! Paula a mi sie marzy dom na wsi w takiej gluszy przy lesie.. a jak bym miala dosyc wsi to bym do rodziny w odwiedziny pojechala hehe do miasta.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Pegazko zabiłaś mnie...:roflt:wiesz czym ;) Bardzo dobrze, że tak powiem:D A co do mieszkania na wsi to ja bym chciała:) Co to za historia z sową??:lol: Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Moja wiocha to głusza przy lesie...ja kiedyś marudziłam że tutaj to żywej duszy nie widać,patrze przez okno i żadnego ludzia a mój M mi mówi wstań jutro o 6 rano i popatrz przez okno-gancarczyk(sąsiad) pójdzie do koscioła... Quote
Recommended Posts