Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja mam bliżej do Dari to może mnie usłyszy...:) Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Masz jakiś pomysł?:D Krzyczałam, ale nie słyszała:D[/QUOTE] [quote name='Paulinka10']Ja mam bliżej do Dari to może mnie usłyszy...:)[/QUOTE] Hehe uslyszalam wolanie;) a tak na powaznie to od 18 siedzialam i ogladalam dzialki budowlane na alegro i tu mam pytanie do Ramony dzielnica Halcnow lub Lipnik fajna jest?:) Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ty chyba dopiero echo usłyszałaś:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hmmm. jedna i druga spoko;) ale zależy gdzie dokładnie, bo to dość rozległy teren. Ja mieszkam niedaleko Lipnika, w zasadzie między Lipnikiem, a Złotymi łanami. Hałcnów trochę bardziej na uboczu i chyba tańszy;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Paulinka10']Ty chyba dopiero echo usłyszałaś:eviltong:[/QUOTE] Oj tam oj tam..:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmmm. jedna i druga spoko;) ale zależy gdzie dokładnie, bo to dość rozległy teren. Ja mieszkam niedaleko Lipnika, w zasadzie między Lipnikiem, a Złotymi łanami. Hałcnów trochę bardziej na uboczu i chyba tańszy;)[/QUOTE] Wlasnie ceny sa tam bardzo atrakcyjne..tylko wazne jest tez odleglosc do sklepu czy szkoly..ale na chwile obecna rozgladam sie jak to cenowo stoi..bo mi sie tez zawsze marzyl maly domek..do remontu sie nie bardzo oplaca kupowac wiec lepiej wybudowac od podstaw samemu..przynajmniej czlowiek wie w czym mieszka;) poki co pomarzyc sobie moge..ale moze kiedys marzenie sie spelni kto wie..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pewnie, że tak;) rozglądać się zawsze można;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pewnie, że tak;) rozglądać się zawsze można;)[/QUOTE] No i zauwazylam ze u nas metr2 drozszy nawet o 100 zl.. ale jakbym miala sie kiedys budowac to wybralabym raczej spokojna wies lub miejscowosc z widokiem na gory:) Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hihi;) Ja też tak marzyłam i małymi kroczkami coś sie rusza...tylko na kilka kompromisów musiałam iść no ale nie można mieć wszystkiego... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tak? to drogo macie grunty. Ja bym chciała mieszkać na obrzeżach:) ale to daaaaleka przyszłość;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Paulinka10']Hihi;) Ja też tak marzyłam i małymi kroczkami coś sie rusza...tylko na kilka kompromisów musiałam iść no ale nie można mieć wszystkiego...[/QUOTE] Wiesz ja jakbym nie miala mlodej ktora musi chodzic do szkoly to sprzedalabym mieszkanie i juz bym miala np na ziemie i na rozpoczecie budowy..a na ten czas zamieszkalabym na dzialce..jedna kolezanka dogomaniacka tez tak kiedys zrobila i teraz mimo ze nie pojawia sie juz czesto na dogo wiem ze juz mieszka w swoim domku wybudowanym:) narazie pomalu myslimy o tym ale zobaczymy jak to bedzie..najpierw znalezc dobra lokalizacje..a potem pomalu budowac sie..tak bym chciala bardzo nooo :) zle ujelam jakby mloda juz nie musiala chodzic do szkoly..;) znaczy samodzielna albo szkola z internatem;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tak? to drogo macie grunty. Ja bym chciała mieszkać na obrzeżach:) ale to daaaaleka przyszłość;)[/QUOTE] prawie 200 zl za metr2 :roll: Quote
dysia-u Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 na działce fajne lokum a tej koleżanki to nie będziemy palcem pokazywać ale mogła by sie czasem pokazać, nie? Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='dysia-u']na działce fajne lokum a tej koleżanki to nie będziemy palcem pokazywać ale mogła by sie czasem pokazać, nie?[/QUOTE] Znaczy kogo nie chcesz wskazac palcem? hihi aa juz wiem chodzi Ci o ta kolezanke..aaa to nie wiem chcialabym bardzo ale raczej watpliwe..:( Ramona wlasnie mojego M juz z tym pomyslem przerobilam..ale to jak mowie narazie sa jakies male plany a dalej sie zobaczy..;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Wszyscy sie potracili to i ja znikam do jutra dziewczyny.. :sleep2: Quote
kiniaaa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ktoś ma dziś urodznki - 18ste :multi::multi::evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [SIZE="5"]Daria, wszystkiego naj,naj,naj....spełnienia marzeń. Quote
dysia-u Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ooo no to na torcik wpadniemy wieczorkiem a póki co życzenia ZDRÓWKA UŚMIECHU i czego tam chcesz Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Urodzinki dziś?:cool3: Oj to wszystkiego naj... naj... naj...:loveu: :new-bday::tort: To kiedy balanga? :cunao::knajpa::cunao: Quote
Pegaza Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Witam:) dziekuje bardzo za zyczenia:loveu: Kinia masz racje obchodze 2 urodziny 18-ste:) a tu taki maly poczestunek..;) http://static.mojeciasto.pl/images/recipe/normal/10/img_1022_m96nw.jpg http://www.sylwester.follownet.pl/grafika/koktajl_szampan_noworoczny.jpg zapraszam od 18 ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 No moja Droga trafiłaś w mój gust:D pyszności:D Quote
kiniaaa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Mniam, mniam, ale przygotowałaś pyszny poczęstunek, powiedziałabym że iście wakacyjny :cool3: poproszę dokładkę :evil_lol::eviltong: O kurczę, 18stej jeszcze nie ma, a ja już przybyłam :diabloti: Quote
ania90 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 wszystkiego najlepszego :BIG: :new-bday: Quote
Recommended Posts