chrupcia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cześć Daria :) nooo faktycznie tak jak mówiłaś kiedy że Liv jest malutka to po pierwszej focie widać zdecydowanie że malutka z niej dziewuszka :) Quote
Paulinka10 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Super fotki,Livka ślicznotka i dwie panie również;)a polarek też mi sie podoba,fajny na jesienne spacery Quote
megi82 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 http://www.sims3zwierzaki.pl/index.php/pl/praca/341 codziennie głosuję na Filipka Quote
Pegaza Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Dziekujemy za glosy:loveu: dzis ostatni dzien glosowania i najgorsze ze caly czas utrzymywalismy sie w pierwszej trojce a teraz wypadamy az na 9 miejsce..:( jutro bedzie sadny dzien;) Livka pozadroscila Keniowi prowadzenia auta i tez tak chciala..;) Quote
dysia-u Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 tu widać jaka ona drobniutka eee tam nie perzjmuj sie wynikami, twoja świnka i tak najbardziej urocza. Ciekawe kto pstryknął takie fajne zdjęcie? Quote
Yorkomanka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 nie przejmuj się ważne żeby być w 1 10 - dla gry;) Quote
Pegaza Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Fote pstrykla cora.. ale pierwsza 10 dostaje nagrody!!! dlatego malej zalezy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jaka słodziutka:loveu: Ja dziś już 2 głosy oddałam;) Quote
Pegaza Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Witam.. dziekuje wszystkim ktorzy na nas glosowali i nas do konca wspierali..:) no niestety nie udalo sie znalezc w pierwszej 10..a bylo juz tak blisko..:( nagrody nie bedzie.. Quote
kaaamila1 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Hej Daria! Livka jaki driver :P Śliczna lalunia! Szkoda, że się nie udało :( Quote
Paulinka10 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Szkoda:( Jaka z Livki jest kruszynka:)Tosia też tak lubi pchać sie na kolana kierowcy... Quote
*Agnieszka* Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Cześć Daria..szkoda że się nie udało..ale będą na pewno nie raz jeszcze konkursy a wtedy na pewno wygracie...choć najgorsze to rozczarowanie naszych dzieciaków co?one to inaczej odbierają ale główka do góry;) http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/015-5.jpg O proszę jaka z niej rajdowiec:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Kurcze, a tak nie wiele brakowało.. No trudno.. Quote
dysia-u Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Daria u ciebie w galerii to zawsze taki ruch jak na dworcu centralnym dlatego zgłaszam właśnie tu że mam nowe fotki a co?! Aga może tyle popstrykać to i ja też Quote
*Agnieszka* Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='dysia-u']Daria u ciebie w galerii to zawsze taki ruch jak na dworcu centralnym dlatego zgłaszam właśnie tu że mam nowe fotki a co?! Aga może tyle popstrykać to i ja też[/QUOTE] Ula..ja to już nie pamiętam kiedy foty pstrykałam hihih..takie mega lenistwo mnie ogarnęło że szok...albo wklejam stare albo przez innych robione:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Wlasnie Aga dziecku jest trudniej to zaakceptowac..bo byla juz tak blisko..no ma pecha;) do swiadectwa z czerwonym tez jej braklo kilka setnych.. czy jedzie na zawody i ma miejsce na podium 3 lub 4..lub od oceny bdb dzieli ja az 1 punkt.. Ula mowisz ruch? hehe a pociagi tez slyszysz?>:evil_lol: wpadne zara zobaczyc.. chcialam Wam przekazac ze moje blogie lenistwo dobieglo niestety konca..i wracam do obowiazkow..buuuuu Quote
*Agnieszka* Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Pegaza']Wlasnie Aga dziecku jest trudniej to zaakceptowac..bo byla juz tak blisko..no ma pecha;) do swiadectwa z czerwonym tez jej braklo kilka setnych.. czy jedzie na zawody i ma miejsce na podium 3 lub 4..lub od oceny bdb dzieli ja az 1 punkt.. Ula mowisz ruch? hehe a pociagi tez slyszysz?>:evil_lol: wpadne zara zobaczyc.. chcialam Wam przekazac ze moje blogie lenistwo dobieglo niestety konca..i wracam do obowiazkow..buuuuu[/QUOTE] No właśnie tak to jest z tymi naszymi dzieciakami..... Quote
*Jot* Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Pegaza']Witam.. dziekuje wszystkim ktorzy na nas glosowali i nas do konca wspierali..:) no niestety nie udalo sie znalezc w pierwszej 10..a bylo juz tak blisko..:( nagrody nie bedzie..[/QUOTE] Szkoda....:-( Codziennie głosowałam i nawet porozsyłałam link do znajomych i też głosowali. Następnym razem wygracie.:loveu: Cześć Daria :multi: Fajny tan polarek. :) I zdjęcia super. :loveu: Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Najgorsze dla dziecka takie rozczarowanie...a nam przykro patrzeć... Mój pojechał na poszukiwania szczupaka,przyszłam na klachy a tu pustki:( Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A no widzisz jak przyszłam to pusto było,musimy Darie jakoś przywołać:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Masz jakiś pomysł?:D Krzyczałam, ale nie słyszała:D Quote
Recommended Posts