Anusia & Alutka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Pegaza'] wpadlam tylko z jedna fotka..taki widok z balkonu ujrzalam jak wczoraj wrocilam z pracy.. wieś w srodku miasta to gdzie ja w koncu mieszkam?:cool1: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_0002.jpg fotki na poprzednie stronie dla ciekawych;) Ja pierdziu D-E ale macie warsztat!! Bierz M-A i do roboty hehe! Cze tak wogóle :D Quote
Pegaza Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='Paulinka10']Cześć pracusie;)no działeczka cudna aż szkoda że niedługo zrobi sie szaro buro i szpetnie:eviltong: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_0081.jpg słodzizna:loveu: Cze dziewczyny:) dzieki dzieki dzieki..:loveu: Paula na jesieni tez jest ladnie kolory wrzosow i np winorosli zmieniaja barwe i jest tez kolorowo;)pokaze Ci kiedys.. mialam wczoraj napisac ze kolejny miesiac bez Somy jak weszlam na dogo wypadlo mi to z pamieci..wiec dzis ją wspominam tutaj na galerii.. nie ma dnia bym o Tobie nie myslala..:( Quote
Paulinka10 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 No może i ładnie ale tylko na początku,ja już łapie zimowego doła buuuuu a jutro do szkoły buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... Quote
Pegaza Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Paulinka10 napisał(a):No może i ładnie ale tylko na początku,ja już łapie zimowego doła buuuuu a jutro do szkoły buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... Nie placz bo mi tez z ta mysla nie jest lekko..normalnie mojemu dziecku wspolczuje..:roll: ale tam.. dobra mama zrobi jej od czasu do czasu wolne w koncu na weekend ma prawo wyjechac ;) poki pogoda bedzie.. wiec jakos to bedzie.. ogolnie jestem po remoncie pokoju -gladzi..i nigdy w zyciu nie dam sie na to namowic..pyl bialy ktory rozpanoszyl sie na moim mieszkaniu calutkim byl okropny..ale w 1,5 dnia opanowalam sytuacje..mam czysto, pachnaco.. za to ja czuje sie jakby traktor po mnie przejechal..siedze i nic mi sie nie chce..nic..nic.. fotki cos poszukam jak mi sie bedzie chcialo..;) Quote
Pegaza Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Post pod postem bo chce foty wkleic.. moze kto wpadnie zobaczyc bo widze ze posucha na dogo :roll: wiadomo kto.. przerywnik.. Krakow z lotu ptaka a raczej balonu.. no i balon ktorym mial przyjemnosc moj M leciec..;) Quote
dysia-u Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kraków jest piękny , ale najpiekniejszy chyba wieczorową porą ja przynajmniej najbardziej taki lubie cześc Daria prasowanko mam...co ty na to???? Quote
ania90 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 nie wiem czy bym sie odwazyla zeby leciec balonem, ale musi to byc fajne uczucie Quote
chrupcia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Cze Daria :) dziewczyny piękne :loveu: a balonem to bym się chyba bała latać hehe, ale musi być fajnie :razz: Quote
kiniaaa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Daria, wchodzę na dogo a tu Wojewódzki mnie wita śmieszną miną hehehe :evil_lol: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/144-4.jpg panienka jaką długaśną już tą brodę ma no no :loveu: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/148-1.jpg mały leniuch :diabloti: ale co się dziwić, na tak pięknej działce aż się chce wypoczywać, Pipi to wie ;) Kraków piękny :p a M jakie wrażenie po locie balonem? chyba kiedyś polecę, musi być fajnie :eviltong: Quote
dysia-u Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Daria!!! ciebie też wywiało jak Jolke?? ona juz nikooogoo nie słucha zajrzył z jakimiś kulinarnymi smakołykami, cos bym zjadła tylko sama nie wiem co Quote
Pegaza Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Witajcie w ten deszczowy dzien:) Ula ja tez mam prasowanie i jakos checi brakuje.. Kasia i Ania zazdroscilam mu bardzo ;) no wiesz Kinia, twierdzi ze bylo fajnie ale krotko;) Ula jestem jestem ale jak nikogo nie ma to z kim mam tutaj siedziec..:roll: i zajadam sie czekolada Milką orzechowa..:) Quote
Paulinka10 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Cześć Wam;) no ja też mojej współczuje,wczoraj na w-f miała taki wycisk że wieczorem płakała z bólu,ona ma problemy z kościami a ma tak wymagającego nauczyciela że dzieci z wf wychodzą mokre...... a jak mowa o jedzeniu to ja właśnie jem frytki z majonezem a dooopa rośnie.....:roll: Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Daria jak to z kim? ja cały czas jestem ;) Paulinka współczuję jej takiego nauczyciela:shake: może dało by się jakieś zwolnienie od lekarza załatwić?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Yorkomanka']Daria jak to z kim? ja cały czas jestem ;) Paulinka współczuję jej takiego nauczyciela:shake: może dało by się jakieś zwolnienie od lekarza załatwić?:evil_lol:[/QUOTE Ta dzis wpadla i wola ze jest tu caly czas.. a moja lubi wf nawet dzis 5 dostala heh no wlasnie pogadaj z nauczycielem zeby ja oszczedzil... Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Daria bo jestem codziennie i obserwuję ale nie piszę bo nie mam co :P jak ma problemy to bym poszła po zwolnienie moja ciotka od początku gimnazjum miała zwolnienie bo szybko jej się siniaki robią :D Quote
Paulinka10 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No moja też lubi,ale bez przesady...jak tak dalej bedzie że bede musiała jej przeciwbólowe dawać żeby zasnęła to pójde do lekarza i do pana-kretyna...a moja pałe zarobiła bo nie miała koszulki podpisanej! Quote
tigrunia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Cze Daria :multi: Jaaaa bym w życiu nie wsiadła do takiego balonu :shake: Mam potworny lęk wysokości aż do tego stopnia, że boję się firany zawieszać :shake: W Turcji pamiętam były loty balonem nad Kapadocją oferowane za 150 euro :-o Quote
jambi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzieńdobry :) przepraszam za mały spam ;) Zapraszam na ten wątek - może komuś spodoba się ten mały ... yorkosznaucer ;) http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-Dla-GORANA-do-13.09-godz.-13.00 Quote
Pegaza Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Pale juz?:crazyeye: no to przesada jakas... Yorkomanka obserwatorka nono musze uwazac:eviltong: Be masz chory błędnik chyba;) spoko zajrzalam na watek..i wiesz co normalnie myslalam ze to prawdziwy pies:oops: haha..chyba musze isc do okulisty:evil_lol: jak mi sie nie chce ogarnac chaty..ale musze sie zebrac na 1..2..3... wpadne pozniej z fotkami pa Quote
Pegaza Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 dysia-u napisał(a):Daria wpadasz jak po ogień!!! Nie po ogien wpadlam dac fotki;) Livunia.. Pipunia.. Livunia.. Quote
kaaamila1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Witam! Śliczne Dziewczynki! Piękne zdjęcia Krakowa! Aż wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie byłam w Krakowie..:( Słyszałam, że jest cudowny! Quote
dysia-u Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/118.jpg dała byś jej choć skrawek jakiejś derki :mad::mad::mad::mad: leży tak na gołych dechach :placz: Quote
Pegaza Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Dziekuje:) Ula w upale ma lezec na derce..chyba bym ją tym dobila hehe Quote
chrupcia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Czee Daria ! ale dziewczynki rozkoszują się latem :) które u mnie już zanikło :roll: zimno, że w piecu pasowałoby zapalić... Quote
Recommended Posts