Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka10']Cześć pracusie;)no działeczka cudna aż szkoda że niedługo zrobi sie szaro buro i szpetnie:eviltong:
http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_0081.jpg
słodzizna:loveu:
Cze dziewczyny:)
dzieki dzieki dzieki..:loveu:
Paula na jesieni tez jest ladnie kolory wrzosow i np winorosli zmieniaja barwe i jest tez kolorowo;)pokaze Ci kiedys..

mialam wczoraj napisac ze kolejny miesiac bez Somy

• jak weszlam na dogo wypadlo mi to z pamieci..wiec dzis ją wspominam tutaj na galerii..
    nie ma dnia bym o Tobie nie myslala..:(

• Posted

Paulinka10 napisał(a):
    No może i ładnie ale tylko na początku,ja już łapie zimowego doła buuuuu a jutro do szkoły buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........

Nie placz bo mi tez z ta mysla nie jest lekko..normalnie mojemu dziecku wspolczuje..:roll:
    ale tam.. dobra mama zrobi jej od czasu do czasu wolne w koncu na weekend ma prawo wyjechac ;) poki pogoda bedzie..
    wiec jakos to bedzie..
    ogolnie jestem po remoncie pokoju -gladzi..i nigdy w zyciu nie dam sie na to namowic..pyl bialy ktory rozpanoszyl sie na moim mieszkaniu calutkim byl okropny..ale w 1,5 dnia opanowalam sytuacje..mam czysto, pachnaco.. za to ja czuje sie jakby traktor po mnie przejechal..siedze i nic mi sie nie chce..nic..nic..
    fotki cos poszukam jak mi sie bedzie chcialo..;)

Posted

Post pod postem bo chce foty wkleic..
    moze kto wpadnie zobaczyc bo widze ze posucha na dogo :roll:
    wiadomo kto..

przerywnik..
    Krakow z lotu ptaka a raczej balonu..

no i balon ktorym mial przyjemnosc moj M leciec..;)

Posted

Daria, wchodzę na dogo a tu Wojewódzki mnie wita śmieszną miną hehehe :evil_lol:
    http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/144-4.jpg panienka jaką długaśną już tą brodę ma no no :loveu:
    http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/148-1.jpg mały leniuch :diabloti:
    ale co się dziwić, na tak pięknej działce aż się chce wypoczywać, Pipi to wie ;)

Kraków piękny :p a M jakie wrażenie po locie balonem?
    chyba kiedyś polecę, musi być fajnie :eviltong:

Posted

Witajcie w ten deszczowy dzien:)
    Ula ja tez mam prasowanie i jakos checi brakuje..
    Kasia i Ania zazdroscilam mu bardzo ;)
    no wiesz Kinia, twierdzi ze bylo fajnie ale krotko;)
    Ula jestem jestem ale jak nikogo nie ma to z kim mam tutaj siedziec..:roll:
    i zajadam sie czekolada Milką orzechowa..:)

Posted

Cześć Wam;)
    no ja też mojej współczuje,wczoraj na w-f miała taki wycisk że wieczorem płakała z bólu,ona ma problemy z kościami a ma tak wymagającego nauczyciela że dzieci z wf wychodzą mokre......
    a jak mowa o jedzeniu to ja właśnie jem frytki z majonezem a dooopa rośnie.....:roll:

Posted

[quote name='Yorkomanka']Daria jak to z kim? ja cały czas jestem ;)
    Paulinka współczuję jej takiego nauczyciela:shake: może dało by się jakieś zwolnienie od lekarza załatwić?:evil_lol:[/QUOTE
    Ta dzis wpadla i wola ze jest tu caly czas..
    a moja lubi wf nawet dzis 5 dostala heh
    no wlasnie pogadaj z nauczycielem zeby ja oszczedzil...

Posted

Daria bo jestem codziennie i obserwuję ale nie piszę bo nie mam co :P jak ma problemy to bym poszła po zwolnienie moja ciotka od początku gimnazjum miała zwolnienie bo szybko jej się siniaki robią :D

Posted

No moja też lubi,ale bez przesady...jak tak dalej bedzie że bede musiała jej przeciwbólowe dawać żeby zasnęła to pójde do lekarza i do pana-kretyna...a moja pałe zarobiła bo nie miała koszulki podpisanej!

Posted

Cze Daria :multi:

Jaaaa bym w życiu nie wsiadła do takiego balonu :shake: Mam potworny lęk wysokości aż do tego stopnia, że boję się firany zawieszać :shake:
    W Turcji pamiętam były loty balonem nad Kapadocją oferowane za 150 euro :-o

Posted

Pale juz?:crazyeye: no to przesada jakas...
    Yorkomanka obserwatorka nono musze uwazac:eviltong:
    Be masz chory błędnik chyba;)
    spoko zajrzalam na watek..i wiesz co normalnie myslalam ze to prawdziwy pies:oops: haha..chyba musze isc do okulisty:evil_lol:

jak mi sie nie chce ogarnac chaty..ale musze sie zebrac na 1..2..3...
    wpadne pozniej z fotkami pa