Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Daria :multi:
To dobrze, że już z Tobą lepiej, no i że to nie ciąża skoro nie planujesz :evil_lol:
Pogoda nas niestety nie rozpieszcza,ale trochę się pocieszę, że od jutra ma być parę dni ładnych :cool3: :eviltong:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadlam szybciutko z fotkami..
koniki..

moje dziecie na koniu tylko kolezanka umiejetnie fotke zrobila bez glowy..:/

mister Kajetan;)

przebudzona krolewna;)

a fryz ma odlotowy hihi

Posted

Witam :)
fajnie ze sie podobaja:)
a ja dzis mialam sen hehe
Wojewodzki sie ze mna umowil hihi i mimo ze on mi sie nie podoba tzn znaczy pod wzgledem urody to bylam nim zafascynowana..
nawet mialam jechac tym jego porsche hihi..
skad te sny sie biora to ja nie wiem..;)
odgrzewam sobie zupke bo zaniedlugo do pracy ale tylko na 2 godziny a potem jade M odwiedzic bo lezy w szpitalu mial dzis zabieg usuwania tych blach z nogi..

Posted

Wchodzę na dogo dziś, a tu nagle otwiera mi się reklama... z wojewódzkim :multi:
Mam nadzieję, że mi się nie przyśni dziś :eviltong:

Daria, zapraszam na fotki ze stolicy u mnie ;)

Posted

[quote name='kiniaaa']Hehehe
Wojewódzki :diabloti:
A czemu w końcu tym porshe nie pojechałaś Daria?[/QUOTE]

Bo sie przebudzilam buu a szkoda..

Cze dziewczyny..
do poludnia bylo w miare ale od poludnia humor mi sie zwarzyl na maxa..
jedna przyczyna bylo to ze zamowilam picce 2 rodzaje i jedna z nich okazala sie wogole niejadalna cala do wyrzucenia i szlag mnie trafi bo pieniadze wyrzucilam w smietnik i juz nikt mnie na picce nie namowi oj nie!!!
a druga ze liczylam na wczesniejszy powrot do domu z pracy a tu jak na zlosc zmiana przyszla 17:30..wrr
a wogole to mam wsciek macicy..i dzis mnie juz wszystko drazni..

a dzis mi sie snila Soma ktora byla zamknieta w jakims kojcu i w dodatku przywiazana ale sie przynajmniej z nia przywitalam i wysciskalam..;)

Kinia tez dzis widzialam Kube na reklamie w tv hehe

Posted

Daria dla pocieszenia powiem Ci, że ja zamówiłam sobie zapiekany szpinak. Miałam na niego taka ochotę ...
No i nie dość, że naczekałam się chyba z 1,5 godziny to okazał się ledwo jadalny bo ktoś o czosnku zapomniał i całość była tak mdła, że prawie cały wyrzuciłam :angryy:

Posted

To mi się przypomniało jak zamówiłam z dostawą pierogi z pieca z najlepszej pierogarni w Toruniu... o matko, jeść się tego nie dało, totanie bez smaku :(
Dlatego od tego czasu nic nowego nie zamawiam, a pizze to jedynie z jednej sprawdzonej pizzerni :eviltong:

Posted

Nawet nie mowcie dzis ją jeszcze powachalam i od razu sie odsunelam..rano wyladowala w miejskim smietniku..
czyli jak widac nie warto zamawiac jedzenie przez tel..

mam 4 dni wolnego..narescie...:multi: podobno pogoda ma byc..wiec adijos dziewczeta...:cool1:

Posted

Witam z Maca w Bielsku..;)a mowilam ze juz nie bede sie tam stolowac ale zrobilam wyjatek;)
dzis od rana ciezka harowka na dzialce nawiezlismy kamien ozdobny w dwoch kolorach w sumie bedzie w trzech i kore
efekt pokaze na fotce a teraz juz mykam do auta i wio na dzialke;)
trzymajcie sie dziewczyny:)

Kasia masz racje bardzo inteligentny facet:)

Posted

[quote name='dysia-u']ja wracam to zaś Daria znika
buuuuuu[/QUOTE]

No ja też jestem a tej cholery nie ma.....:angryy: :evil_lol:

Cześć Daria :multi: