Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki urocze :) oj wiem coś o tej panice, wiem. Mój M jak mnie skórcze łapały łydek w pierwszej ciąży to pomagał mi - nie powiem - ale peplał, że jak tak się tak zwijam przy skurczu łydki to co będzie podczas porodu :) hehe a jak go jakiś czas temu skócz złapał w lydkę to co to wtedy nie było za cierpienie :D tydzień potem utykał i twierdzł że jego napewno bardziej bolało niż mnie :D
ale Twój napewno teraz się trochę nacierpi...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DE współczuje bardzo Twojemu M bo ja wiem najlepiej co to znaczy...
Najgorsza pierwsza doba no może w wypadku facetów pierwsze trzy a potem to już z górki...
Widzę że nieźle stopę potrzaskał :(

Jestem z Tobą myślami bo nie zawsze mogę się zalogować na DGM nie wiem czemu...

Fajne fotki i widzę plaga ślimaków jak i u nas jak się idzie aż trzaskają pod nogami...wrrrr

Trzymaj się DE!!!

Posted

Witamy:)najgorsze to ma za sobą,bo już po operacji teraz już będzie tylko lepiej:)wiadomo te chwile teraz mogą być trochę uciążliwe i bolesne ale póżniej będzie śmigał:)trzymam kciuki:)

Posted

Najważniejsze, że operacja się udała :)
Teraz tylko trzeba czasu i rehabilitacji i M będzie śmigał jak dawniej ;)
A co do wytrzymałości naszych panów to prawda :evil_lol: Mój na katar umiera a ból gardła to już tragedia narodowa ;)

Posted

Cześć Daria !!
Mam nadzieję,że u Ciebie wszystko w porządku.Jak Twój M się czuje?

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/116-2.jpg[/url] kwiatki masz przepiękne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na jakąś wystawę je daj. :diabloti:
Dziewczynki jak zawsze ładniutkie :loveu:

Posted

Hej laski:)
no dzis rano przez telefon jego glos nie zachecal do odwiedzin ale jak juz pojechalam to zadzialal srodek znieczujacy i moglam z nim pogadac..
narazie nie mam jej w gipsie tylko watą oblozony i zabandazowany..popoludniu robili znow zdjecie..jutro pewnie sie dowie co i jak dalej..
ja od rana na zleceniu jestem wiec nie wpadne do Was tak szybko...
nawet nie chce myslec co teraz z moich kwiatkow zostalo na dzialce..a predko sie raczej nie dowiem bo sama sie tam nie wybiore...pocieszajace ze wiekszosc wakacji spedze na dzialce i w koncu zadbam o kwiaty i powalcze z slimakami... no chyba ze nic z przedluzonych wakacji nie bedzie, bo jutro mam dwie rozmowy na temat pracy..ale u mnie z tym zawsze pechowo wiec i tym razem bedzie tak samo..:roll: co tam jeszcze... glowa mnie boli a musze jeszcze poodkurzac i przetrzec podlogi...zeby jutro bylo czysto bo po zleceniu jestem na ogol padnieta...poodwiedzam dzis dziewczyny co wczoraj nie zdazylam i biore sie za porzadki...;)

Posted

Cześć Daria, trzymam kciuki za twojego m, i za powodzenie w szukaniu pracy:loveu: Nastaw sie pozytywnie idz pewnie włącz słowotok i będzie ok-zobaczysz:lol:.
Foteczki śliczniusie:lol:

Posted

Cześc Pegaza:) no to masz zmartwień troszkę, ale na pewno wsztstko sie dobrze ułoży!! rozmowa i pracę pójdzie świetnie, ból głowy ustanie i z nogą M będzie dobrze:)

Posted

cześc kochana
wpadam na moment,ale wsio nadrobiłam u ciebie,sama dorwałam teraz pracę na zastepstwo-12godz....masakra
Lunie mi opitolili dziś włoski na łapkach i wygląda....no cóż
fotki działkowe cudne
ślimaków pełno w tym roku;/
idioci na drogach są...przechodnie-obroze elektorniczne bym im wszczepiła
mąż....o kutwa....dobrze,że leki działają i jakoś funkcjonuje-boli jak cholera a tu jeszcze chłop-mówi się,że nie ma nic gorszego...bądz dzielna,ja trzymam kciuki za zrośnięcie się nózki,pózniej rehabilitacja-już z górki będzie.trzymam kciuki za was

Posted

DE trzymam mocno kciuki za Ciebie jutro!!!
I za M też żeby go nie bolało...pomyśl że ja uczulona na wsje leki przeciwbólowe prócz apapu więc u mnie po operacji jest ten teges niewyróbka....

Posted

[quote name='dzasta']DE trzymam mocno kciuki za Ciebie jutro!!!
I za M też żeby go nie bolało...pomyśl że ja uczulona na wsje leki przeciwbólowe prócz apapu więc u mnie po operacji jest ten teges niewyróbka....[/QUOTE]

Ja mam dokładnie tak samo że jestem uczulona na wszelkie leki przeciwbólowe i po operacji strasznie się nacierpiałam...

Posted

Cześć Daria :)
Cieszę się, że operacja się udała i też trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze pozrastało. I za Ciebie też na rozmowie :)
[quote name='karkakarka']A co do ślimaków--blee - to jest ich wszędzie pełno i to jeszcze tych bezdomnych :/[/QUOTE]
Widzę, że moje określenie się przyjęło :evil_lol: U nas też pełno, i bezdomnych i z domkami, i też co chwila tylko trzeszczy pod nogą... :shake:

Posted

Witam..przyszlam padnieta do domu i od razu rzucilam sie do sprzatania Somowej koopy...wrrr znow jej odbija wrr ale jak mnie odbije to bedzie wachac kwiatki od spodu..bo juz jej to obiecuje od pewnego czasu...smrod na cale mieszkanie eh nigdy wiecej duzego psa w domu..!!!!
co do rozmow to byly nie rozmowy w sensie ja na rozmowie przed prezesem..tylko dzis mialam sie dowiedziec czy zostane na zleceniu co bylam dotychczas -zostane:)
i druga obiecana robota na chwile obecną ide tam ale na jak dlugo nie wiadomo..czyli beda ciagnac etat caly + zlecenia..narazie...:)
M chyba wyjdzie juz w poniedzialek do domu...ale ja od poniedzialku bede miec wlasnie sajgon etatowy..wiec bedzie mnie malo na necie..:( no coz wszystkiego miec nie mozna..a kaska teraz jak nabardziej potrzebna..
Ula pytalas o ksiazke wczesniej nie odpisalam bo co chwile zapominalam.. tytul ksiazki "Ja,wozna.."Ostrowska Ewa..
i tyle na dzis.. siedze i nie chce mi sie nawet isc do kuchni po lody..:roll: taka zmeczona jestem..

Posted

Widzę że nam się Daria spełniasz zawodowo;) Ale to raczej dobrze!!!:) Tylko kurcze szkoda że zmęczona jesteś... Mi zawsze pomagala kąpiel w lawendowej soli;) Też nie wyobrażam sobie dużego psa w domu...