Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w taki upał :angryy::angryy: leżeć z nogą w gipsie i nie korzystać z kąpieli uuuuuu średnia przyjemność
ale nie mów mu tego tylko pocieszaj po swojemu hihi :evil_lol:

Posted

Witam no niestety spadł z drabiny no i doszlo do zlamania nogi w stopie z przemieszczeniem..:-( w poniedzialek bedzie miał operacje a co potem nie wiem czeka go pewnie bardzo długa rehabilitacja, no nie szybki powrot do pracy..nic tylko sie wieszac..:-( bedzie ciezko...

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam no niestety spadł z drabiny no i doszlo do zlamania nogi w stopie z przemieszczeniem..:-( w poniedzialek bedzie miał operacje a co potem nie wiem czeka go pewnie bardzo długa rehabilitacja, no nie szybki powrot do pracy..nic tylko sie wieszac..:-( bedzie ciezko...

ale pomyśl pozytywnie , masz prawko , teraz ty możesz go wozić
dziś znowu upał , ale nie wolno narzekać!!!!

Posted

Cześć nie ma nowych fotek, no ale ty jestes usprawiedliwiona:-(nie martw się złozą mu nózkę i bedzie dobrze, zobaczysz, a teraz czuj sie jak bys miała dziecko w domku, bo tak będzie:lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Daria myslimy o tobie i trzymamy kciuki

Dzieki wielkie Wam dziewczyny :loveu: mam doły pewnie to minie ale potrzeba czasu...:roll:
jutro bedzie miec rano operacje, juz dawno takiego zlamania nie mieli, mam nadzieje ze ordynator oddzialu sie tego podejmie..:roll: bo ponoc jest dobry..
a ja w tej sytuacji jezdze sama autem..na drogach jezdza debile:angryy: ktorzy zbyt czesto i niepotrzebnie uzywają klaksonu bo bardzo im sie spieszy :angryy: albo przechodnie wskakujący w ostatnim momencie pod auto..:roll: albo idiota ktory zamiast jechac swoim pasem z naprzeciwka wjezdza mi na moj pas:mad: to tyle z tego tygodnia jazdy autem..
jutro popoludniu napisze co i jak.. bo rano mam zlecenie..wiec mnie nie bedzie...
musze was w koncu tez poodwiedzac na galeriach az sie boje tych zaleglosci..;)
narazie by nie myslec zbyt duzo zaczytalam sie w fajnej ksiazce i troche sie zapomina o problemach choc na chwile..
milego wieczoru Wam zycze pa:bye:
mielgo wieczoru..

Posted

Bidulko trzymam kciuki za powodzenie operacji ...
Zobaczysz wszystko dobrze się skończy ...

A w ramach relaksu wpadnij do mnie na fotki ;) Dla Ciebie, specjalnie na życzenie fotki z okolicy mojej działki ;)

Posted

Cześć Daria. U Ciebie zawsze wesoło było w galerii, a tu takie smutne wieści:-(
Wierzę, że wszystko się poukłada. Jak się ogarniesz to wpadnij do nas....
Trzymam kciuki.

Posted

Kochaniutka Dario :loveu: Zobaczysz wszystko będzie dobrze.Tylko się nie zamartwiaj za dużo.Mój M dwa lata temu spadł z dachu (7 m) i na szczęście złamał tylko kości stopy,popękana miednica i złamana ręka.I wszystko się dobrze skończyło.
Zobaczysz u Was też tak będzie.
Trzymaj się bidulko moja.:buzi:

Posted

Witam
dziękuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciukow:buzi: juz po operacji..trwala 2 godziny dwoch lekarzy skladalo stope potrzaskaną w drobny mak...31 zdjec mial zrobionych..ma wsadzone blachy i sruby..narazie dziala znieczulenie ale jak przestanie dzialac to sie zacznie bonanza:cool1:trzeba byc dobrej mysli...
a ja mam zlecenie przesuniete na jutro badz srode..wiec wybralam sie do fryca no i jestem w koncu jasna:eviltong: juz dzis napewno Was poodwiedzam..i moze jakies fotki zalegle wstawie..bo faktycznie smutno sie zrobilo w galerii:roll:

Posted

No to teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia;)
Widze że i humor troszke Ci sie poprawił i od razu lepiej:)najważniejsze sie nie załamywać;)
Wpadne później na fotki,ja też chciałam dać ale coś mi znowu nie działa tinypic..

Posted

Daria cieszę się, że operacja sie udała:lol:teraz niech m tylko wraca do zdrówka, daj mu dużo wapna i zelatynki i będzie ok:lol:
Gratuluje stronki 777:evil_lol:

Posted

Cześć Daria. Och współczuję Twojemu mężowi tego bólu po operacji...
Chyba pierwszy tydzień będzie najgorszy... Nigdy nie miałam złamania to nie wiem:shake: A co dopiero tak skomplikowanego... Wiem że po cesarce pierwsze kilka dni było ciężkie...