Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry pani Dariu.
Śledze pani galerie od początku i jestem pełem podziwu.Ma pani piękne pieski i Philipka.Od wczoraj mam swinke morską.I mam pytanie ile czasu Philipek sie zadomawiał u was.?.

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam:)
dziekuje ze mile komentarze:loveu:
Be no nie, to juz przesadzilas :razz: mam pasemka na glowie;)
XdamianX witaj :p ciesze sie ze sie w koncu ujawniles:cool3: co do swinki to sporo czasu minelo zanim Filip sie zadomowil..dopiero gdzies ok po 3 tygodniach uslyszalam jak kwicze na moj widok..w klatce mial domek i jak tam wszedl to ciezko bylo go wyciagnac..takie byly poczatki..;) moj bardzo lubi pietruche i tym go czesto kusilam zeby sie do nas przekonal..o stalych porach mial podawane jedzonko i teraz z zegarkiem w reku potrafi sie o swoje upomniec;)sa fajne fora o swinkach moge podac jak chcesz;)
a dla Was jakies fotki..:p
rozyczka :p

swineczka;)

poczochraniec..;)

chinka Pipi:evil_lol:

Posted

Pani Dariu.Właśnie jestem na Cawiarnii i Nowym swinkowym forum no i jeszcze na forum pani córki.
Tylko tam to różnie mówią.Moja swinka siedzi w kącie i tylko wyjdzie zjesc i sie napic.A hamaczek i norke ma pani od uzytkowniczki Kimery?
Aha i jeszcze jedno czemu napisałas , ze sie ujawniłem.?.?.?

Posted

XdamianX ujawniles sie bo jak napisales podczytywales galerie wczesniej a dopiero teraz napisales posta na galerii..;)
prosze mozesz wkleic fotke..

Posted

Podobna do naszej pierwszej swinki..:)
sliczna:) niech sie zdrowo chowa :) a ja bedziesz mial jakies zapytania to znajdziesz odpowiedzi na forach, tam sa pasjonaci swinek i mają wieksze doswiadczenia w hodowli swinek..;)

Posted

Witam Cie Dario, foteczki śliczne jak zawsze:lol:
ale foteczka Pipi :crazyeye:śliczna i jakie piekne oczka i rzęsy jak malowane. Pozdrawiamy:multi:

Posted

Kurcze Daria że nie zwróciłam uwagi, a rzeczywiście pasemka masz jaśniutkie:loveu:
Dziewczynki jak zawsze śliczne:loveu::loveu: a świniaczek tez przystojny:cool3::loveu:

Posted

Cze srodowo:)
i wiecej z siebie nie napisze..gdyz jestem padnieta:roll:
przed chwila wstalam, gdyz sie polozylam i jak narazie nie widze roznicy przed wstaniem a polozeniem sie..;)

mam nadzieje ze teraz juz bede wypoczywac..chociaz mam cos jeszcze do roboty..tam sie zawsze cos znajdzie;)
fotek dzis nie ma..gdyz z lapotopa mi sie kabel zepsul i dopiero jutro go odpalimy..i chyba jutro Was dopiero odwiedze..nie mam sil na pisanie... nara..

Posted

agamewa napisał(a):
Witamy:)no nie bądz taka,wstawaj i nas tu odwiedzaj:)

Dobra dalam rade;) teraz wiem ze zyje;) nawet mieszkanie ogarnelam i Pipi wykapalam i przegolilam no i na koniec chcialam zrobic poprawke i jej zygzaka upier..:roll: z innej strony ją ustawilam jak ją golilam.. i mi wyszedl znak szczegolny:evil_lol: zarosnie kiedys..;)
a robotą Karina robotą ciezką..
bede wypoczywac juz niedlugo;)
kogo zdaze to dzis poodwiedzam...