Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza'] i drzemka mnie cos lapie..;)[/QUOTE]
Oj nie tylko Ciebie, ja chyba zaraz też się z Graculą przytulę i pójdę przekimać z 2 godzinki. Z resztą widzę, że Pipi też ;)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki sliczne:) mój tez cały czas potrafi spać, a najlepsze jest jak sie układa:D układa sobie koc łapkami jak jest ładnie pościelony i jak już rozburzy to dopiero się spokojnie może położyc i naczej nie;)

świnka ma świetny ten tunelek:) widze że zrezygnowałaś z maty.

Posted

Ile zdjęć:multi:gdzie kupiłaś ten tunelik dla Filipka?
No ja mam nadzieje że Twoje prognozy na czerwiec sie sprawdzą bo od 19 mam wakacje:multi:
Ja se też dziś drzemke walnęłam,spałam trzy godziny,a już nie moge sie doczekać aż dzieci pójdą spać i znowu sie położe...

Posted

Wpadlam wieczorkiem sie przywitac :)
[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2131.jpg[/url] slodkie ma to spojrzenie :loveu: a moj Coco to taki spioch jak Twoja dama ;)

Posted

Cześć Daria :multi:
Zdjęcia super :loveu:
[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2146.jpg[/url] super Pipi tutaj wyszła :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']

A może podkłady Seni dla prosiaka spróbuj?[/QUOTE]

NIe polecam już dwa razy czytałam że prosiak pogryzł najadł się i nie dało się odratować....

Hehehe śpiąca Pipi jest boska :D

Posted

[quote name='Yorkomanka']Ej no! to jawna niesprawiedliwość!:angryy: Ja mam wakacje od 25!:-([/QUOTE]
Hehe ja będę miała od 9.06 jak wszystko dobrze pójdzie ;) Chociaż w tym roku się nie 'powakacjuję' za dużo, czekają mnie 2 miechy praktyk...

Posted

[quote name='*kleo*']Hehe ja będę miała od 9.06 jak wszystko dobrze pójdzie ;) Chociaż w tym roku się nie 'powakacjuję' za dużo, czekają mnie 2 miechy praktyk...[/QUOTE]

dziewczyny ja za chwile z tym dogo na glowe dostane....nie umiem wejsc na Wasze galerie i Wam odpisac..cudem mi sie tu udalo...
Jola dostalam i widzialam ale nawet na pw nie umiem odpisac a tu wiadomo ze nie moge..;) hmm jak sie w koncu uda to pw napisze..ale dzieki:loveu:
Justyna, Karina i inne dziewczyny sorki ze Was nie odwiedzilam ale jak mi sie tylko uda to do Was wpadne..

tunelik kupilam przez forum o swinkach ale Pani rowniez sie oglasza na allegro:)
a ja wakacje mam caly czas ale wierzcie mi ze juz mi sie brzydnie..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']
a ja wakacje mam caly czas ale wierzcie mi ze juz mi sie brzydnie..:roll:[/QUOTE]

Mi dogo fajnie śmiga,to nie wiem co jest u Ciebie.:roll:
Też na temat ciągłych wakacji wiem,i mam takie samo zdanie jak Ty.

Posted

[quote name='laurin']Cześć :)
Ale Pipi ma dobrze że tak sobie pospać może :)
U nas w poniedziałek ma być podobno upał 29stopni, ciekawe czy się im to sprawdzi...[/QUOTE]

Hej dziewczyny a ja znow mam ten sam problem bo juzto jest druga proba napisania.. ..wczoraj juz nawet sie nie udalo nic napisac klikalam chyba ze 30 razy w "odpowiedz" i nic wrrrr
pogoda taka ze nic tylko sie powiesic..przyszlam z dworu przemoczona i zla, znow chodniki pozalewane przejsc nie idzie...a deszcz leje leje leje...ta aura juz zaczyna na mnie zle wplywac robie sie za bardzo nerwowa:roll:
wstawie fotki poki mi dogo dziala..nie wiem jak to dzis bedzie z odwiedzinami u Was...zobaczymy...
znow spimy;)
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2129.jpg[/IMG]
czego...?!!!! :evil_lol:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2138.jpg[/IMG]
rzucaj pancia ja jestem gotowa do startu..:)
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2139.jpg[/IMG]
a co do pogody to juz od piatku ma sie polepszyc..zobaczymy jak tylko slonko wyjdzie to wybywam z tej chalupy;)wiadomo gdzie...

Posted

Cześ Pegaza:) Pipi fajnie sobie śpiocha:) a Livi to chyba taka sportowa dziewczyna, cały czas w biegu:) będziesz ścinać Liv włosy czy zawsze ma takie długie?:) i widze też Filipka siedzącego w tunelku:) chyba bardzo go lubi..;) Pozdrawiam!:)

Posted

[quote name='chrupcia']Cześ Pegaza:) Pipi fajnie sobie śpiocha:) a Livi to chyba taka sportowa dziewczyna, cały czas w biegu:) będziesz ścinać Liv włosy czy zawsze ma takie długie?:) i widze też Filipka siedzącego w tunelku:) chyba bardzo go lubi..;) Pozdrawiam!:)[/QUOTE]

O jeny udalo sie napisac hehe
Livi narazie nie bedzie miec wlosa scinanego...bo ja zawsze chcialam miec yorasa z dlugim wlosem no i mam:)
taa Liv uwielbia latac latac latac..za to Pipi to len do potegi;)
noo oprocz tuneliku lubi spac pod hamakiem lezy wylozony na boczku tylko foty mu cyknac nie idzie..a szkoda bo fajnie tak wyglada jakby na plazy lezal;)

Posted

[quote name='Pegaza']O jeny udalo sie napisac hehe
Livi narazie nie bedzie miec wlosa scinanego...bo ja zawsze chcialam miec yorasa z dlugim wlosem no i mam:)
taa Liv uwielbia latac latac latac..za to Pipi to len do potegi;)
noo oprocz tuneliku lubi spac pod hamakiem lezy wylozony na boczku tylko foty mu cyknac nie idzie..a szkoda bo fajnie tak wyglada jakby na plazy lezal;)[/QUOTE]
Ja tez ostatnio sie zastanawiam czy ścinac włos Jezzowi czy zobaczyc jak wygląda w takich długich...:) a Filipek jest uroczy, bardzo mi sie podoba...:)

Posted

Ja też mam wakacje cały czas,ale mi sie to podoba nie poszłabym do pracy bo nie miałabym serca zostawić córek i psów:)pracowałam niedawno troche i to nie dla mnie,wole sie nudzić w domu ale mieć dzieci na oku;)
no to musze poszukać takich bajerów dla mojego Filipka:)
dziewczyny śliczne:loveu:

Posted

Kasia kup sobie swinke naprawde sa fajne:) moj jak na swinke jest grzeczny tzn nie wydziera sie za mocno i czesto :evil_lol:ale ma juz swoje stale pory karmienia i wie kiedy ma krzyczec o jedzenie...

wiesz przez jakis czas tez mi sie to podobalo ale teraz coraz bardziej mi sie juz nudzi...tez pracowalam na pol etatu i bylo dobrze tyle ze sie zwolnilam bo za niska stawka godzinowa byla..jeszcze sie gdzies indziej dorabialam - chwilowo nie mam tam zajecia, mialam tez podjac prace (od roku na ten etat czekalam) ale wsio sie porypalo i siedze w domu...chyba bede z moim M jezdzic na remonty..;) bo ta nuda mnie juz dobija..

Posted

Może jak dzieci jeszcze podrosną to też tak powiem i bedzie mnie ciągnąć do pracy ale narazie nie:)
Mój prosiak sie drze o 6 rano bo chce jeść i pobudka że budzika nie trzeba i jak słyszy jakieś pudełko albo worek ale tak to cichy jest:)ale chyba kiedyś jak mnie pokusi to kupie króliczka

Posted

Nasz jak mnie uslyszy to tak cichutko sobie cos gada...dopiero jak otworze drzwi to wtedy sie wydziera bo chce sniadanie..ale jak chodze cicho a wiem ze musze bo nie chce by obudzil corke to wtedy siedzi cicho..a krolika juz nie chce bo gryzie kable i tapety oraz gryzie prety klatki a jest to dosyc glosne zwlaszcza rano jak sie spi.. bo chce byc na wybiegu a wiadomo ze przez caly dzien bez nadzoru nie moze byc wypuszczony bo wtedy pokoju bym nie poznala..po 5 latach wydalam go do znajomego bo zaczal mnie gryzc po paluchach jak mu jedzenie chcialam dac..chyba mu zaczelo odbijac..:roll:

Posted

Ja miałam już kilka króliczków,ale jakieś schorowane mi sie trafiały i nie żyły zbyt długo,no fakt z tym gryzieniem klatki to było wkurzające szczególnie w nocy,i mi żaden nic nie pogryzł,ale podobało mi sie że biegały po domu i nie znikały,Filip mi ucieka zawsze gdzies pod łóżko a potem mamy problem i jakoś bardziej mi sie podobają króliczki,zresztą zawsze jak mi któryś gryzoń odszedł to mówiłam że już nigdy więcej a później córki mnie przekabacily,więc jak już to nie szybko bo mam nadzieje że Filip długo będzie żył..

Posted

[quote name='Paulinka10']Może jak dzieci jeszcze podrosną to też tak powiem i bedzie mnie ciągnąć do pracy ale narazie nie:)
Mój prosiak sie drze o 6 rano bo chce jeść i pobudka że budzika nie trzeba i jak słyszy jakieś pudełko albo worek ale tak to cichy jest:)ale chyba kiedyś jak mnie pokusi to kupie króliczka[/QUOTE]

ja mialam w zyciu dwa kroliki (jednego nawet z rodowodem :evil_lol:) to bardzo fajne zwierzatka, polecam :loveu: