*Jot* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 laurin napisał(a):hehe i wezmą ze sobą te sąsiadowe też:evil_lol: O taaaaaaaaaaaak :evil_lol: Wtedy Daria by patrzała :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Borówka16 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/034-2.jpg Jaka niunia cudna :) Quote
tigrunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ojej.. trzeba Polsat oglądać :-o Często ta reklama jest? Choinka śliczna, bez też :loveu: Kto to mówił, że bez w tym roku nie pachnie przez deszcz? :roll: Twoj pachnie? Quote
Pegaza Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 No prosze prosze jakie to towarzystwo dowcipne hihihi psami ich poszczuje to sie szybko wyniosą :evil_lol: Hej Borowka :) dziekuje:) Be jak narazie widzialam ją tylko na polsacie a czy czesto no nie wiem..:roll: bo ja nie tylko polsat ogladam..;) no wiesz co moj tez nie pachnie:roll: wiec cos w tym jest.. Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Pegaza']No prosze prosze jakie to towarzystwo dowcipne hihihi psami ich poszczuje to sie szybko wyniosą :evil_lol: Hej Borowka :) dziekuje:) Be jak narazie widzialam ją tylko na polsacie a czy czesto no nie wiem..:roll: bo ja nie tylko polsat ogladam..;) no wiesz co moj tez nie pachnie:roll: wiec cos w tym jest..[/QUOTE] A mój pachnie:eviltong: Quote
FREDZIU Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cześć, już sie na nas nie boczcie:-(juz dałam foteczki, więc zapraszam:lol: Super ze rączka ok, ze działeczka ok. Gratuluje prawka i męża:evil_lol: Foteczki super, mala rozkoszna:loveu: Quote
*kleo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Też wolę fioletowy bez, ale czy jeden czy drugi - każdy pięknie pachnie :loveu: Ciągle się zbieram, żeby sobie w domu postawić, ale jakoś zapominam... Quote
dysia-u Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 cześć z rana. Dobrze że mi w pracy net działa bo inaczej klapa buuuu Quote
Borówka16 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='dysia-u']cześć z rana. Dobrze że mi w pracy net działa bo inaczej klapa buuuu[/QUOTE] Cześć :multi: Na reszcie jesteś :multi: Quote
Paulinka10 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć dziewczyny;) Niedawno koło nas rósł sobie taki fioletowy bez,pachniało na całej wsi,wprowadzili sie nowi właściciele bez ścieli i niema a tak ładnie było:)ja osobiście wole konwalie;)niestety przez te deszcze nie dało sie wybrać do lasu poszukać konwali,a dziś znowu lejeeee... Quote
dysia-u Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 miałam posadzona taka kępke konwalii i ślimaki mi ją poobrgyzały buuuu Quote
Pegaza Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Hej:) dzieki Fredzia:) wpadne pozniej zobaczyc... a ja lubie i bez i konwalie:) co ja to chcialam aa dzis posprzatalam chate, okna pomylam, kurze itp..a teraz ide sie zdrzemnac..;) juz od wczoraj mnie nosilo z porzadkami a ze byla niedziela nie bardzo mialam co robic, ale dywan i dywaniki se wypralam hehe Quote
dysia-u Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Daria ty pracusiu!!!! może z taka energią do porządków wskoczyła bys do mnie , co? miała bys co robic Quote
karkakarka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Że ci się chciało :roll: Ja to na razie nie mam weny do porządków ;0 Quote
Aga&Dakar Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Daria. Jak zawsze miałam spooooro do nadrabiania u Ciebie. Gratuluję zdaniego egzaminu. Piękny masz bez, mi dzieci przyniosły to pachniał pięknie. Może jakieś foty dziewczyn? Quote
laurin Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Daria:multi: U mnie bez pachniał :loveu: nawet sobie bukiet zrobiłam ale dwa dni i po bzie... szybko więdnie. Konwalie mam takie ogrodowe... normalnie na pół ogrodu pachną. Jutro wpadnij na drożdzówki orzechowe :cool3: tylko żebyś najedzona nie była :eviltong: Quote
niunka04 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 bez jak jest przycinany i pielęgnowany jest naprawdę ciekawym krzewem.. I ślicznie pachnie http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/034-2.jpg nie no gdzie ona twarz podziała;) Quote
Doti1986 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jesteśmy nie zapomniałyśmy tylko nic nie pisałyśmy;) Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Aga dziekuje:) fotek hmm nie ma, brak weny na fotki..:roll: porzadki oj tak chcialo mi sie i to bardzo...:D juz teraz mam obiad zrobiony tylko sprzatac nie mam co :evil_lol: Spoko Doti..to chyba przez te pogode..;) Quote
megi82 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kochana komunie miał mój bratanek,ale dużo osób było więc impreza u nas w domu była-u barata na 62m by się nie pomieściło-za ciasno,a pogoda nam dopisała,więc i na ogród mozna było wyjśc. Widziałam ta reklamę-polsatu nie mam ,więc na innych programach tez leci. Bez-kocham bez i biały i ciemny,konwalie...ach....w sb byłam w lesie,mam miejsce gdzie jest ich pełno,a pózniej jagody...byłam,nazrywałam i stół komunijny nimi przybrałam Quote
dysia-u Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ej , zaraz o jaką reklamę chodzi??!!! Daria czy to ma związek z twoim M? no mówcież!!!! Quote
laurin Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dysia-u napisał(a):ej , zaraz o jaką reklamę chodzi??!!! Daria czy to ma związek z twoim M? no mówcież!!!! tak tak :) reklama już w telewizji jest :) kurcze a ja jeszcze nie widziałam bo nie mam kiedy telewizora pooglądać:roll: Quote
*kleo* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja też nie widziałam... ale może na youtube się znajdzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts