Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
A u nas dzis na szczescie juz nie pada..nawet slonko sie przejawia przez te chmury..
ale u Joli dzis sniezyca:eviltong:

No niestety śnieżycy nie ma.:shake: A już się cieszyłam.Jak tą prognozę przepowiadasz Dario? :crazyeye:

Posted

Wpadlam do Was z kwiatami:)
nowe nabytki dzialkowe;)
byc na wystawie i nie kupic kwiata to grzech;)
od lewej maliny..trzmieliny, swierk, bukszpan, cyprysik i jalowce:)

powojnik:)

a tu wyrosniete moje bratki balkonowe..

zastapie je wkrotce surfiniami..:)

jak patrze na te roslinki to nawet juz mi pogoda az tak nie przeszkadza;)

Posted

Śliczne kwiatki,niestety ja niemam ręki do kwiatów w domu mam aż 3 kwiatki 2 z jednego rodzaju i one o dziwo mi nie więdną a ten trzeci to jak mu sie chce raz opada za chwile rosną mu nowe liście,ale nawet niewiem jak sie nazywają:evil_lol:

Posted

miałam przez kilka lat surfinie , ale są niestety bardziej wymagające niz pelargonie i deszcz im bardziej szkodzi , dlatego sadze pelargonie wiszące. też pieknie się prezentują

Posted

no kochana ja ci się nie dziwię-ja patrząc na twoje nowe nabytki tez olałam juz pogode
ja ostatnio na działce chmiel wsadziłam-teraz musimy zrobic cosik dla niego,żeby ładnie mógł piąc się

Posted

Na wystawie podobala mi sie bardzo pelargonia angielska zwisająca chcialam nawet kupic ale wolalam wybrac rosliny na dzialke:eviltong:
Megi ja tez mam chmiel na dzialce na plocie i przy wejsciu na takiej pergoli sie pnie:)
Marza ja tez czesto zapominam o nich heh ale lubie miec cos na balkonie latem..:)
fajnie ze sie Wam podobają:p a ja juz mam wizje w glowie gdzie je wysadze..a tu pogoda do bani i narazie rosliny pomieszkają na balkonie..
i leje leje leje...ale do czerwca juz blizej niz dalej wiec wkrotce nadejda cieple dni sloneczne:)
pozdrowienia dla Was :loveu: