Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Mam wyrzuty gdyż moglo to byc z tej karmy..eh..jakas niestrawnosc jelitowa czy cos.. nie znam sie na swinkach moze nie zauwazylam czegos a ona byla chora..i jej nie pomoglam..biedna my spalismy a ona sie musiala meczyc i sama umierac..:( dzien za oknem sloneczny ale humoru brak..w dodatku dziewczyny z dworu przychodza takie brudne..piachu pelno w domu... Soma krwawi..widok w przedpokoju podlogi nie zacheca nawet do lazenia po niej..a mnie sie nawet ogarnac tego nie chce..:roll: Soma wlasnie zjadla malutką ilosc ryzu z kurczakiem..bylo jej malo bo dalej siedzi i czeka..a sama jestem ciekawa tych kop..:roll: dzieki za dodanie otuchy.. Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daria, będzie dobrze. Świnka poszła do świnkowego nieba i lata po zielonych łąkach z innymi świnkami. Głowa do góry:Rose: Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daria tak mi przykro. Ja teraz mam stracha o nasza...Najgorsze, ze dziecko w rozpaczy i wez tu jej wytlumacz. Trzymajcie sie. Pozdrawiamy Some. Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pegaza na pewno to nie twoja wina, moja papużka też była chora i tego nie zauważyłam. Trzymam kciuki za Some oby sie dobrze czuła:) Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przykro z powodu Figi :-( Ale nie rób sobie wyrzutów.To na pewno nie Twoja wina,Figa mogła już być chora.Ja kiedyś żółwia kupiłam.I też pewnego dnia rano wstałam a Cezarek już nie żył i okazało się,że był chory jak go kupiłam:shake: Trzymaj się :loveu: Quote
Nati28 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [*] moze faktycznie byla chora wiesz jak to jest... Mam nadzieje ze z Soma coraz lepiej ;) buziaki! Quote
dysia-u Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daria nie smuć sie , mogła juz mieć jakiegoś wirusa. Przecież chciałaś jak najlepiej i dlatego podtykałas jej frykasy. Kuna ...człek rano wstaje i nie wie co go spotka. Tak jak ja... wstąp na fotki Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ojej jakie tu smutne wieści :-( Śliczna świnka była [*] Quote
FREDZIU Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witamy wtorkowo, nie martw sie, juz takie życie, że czasami i kochane stworzonka muszą odejść:shake: Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wpadlam z wieczora zajrzec na chwile.. tak smutno w domu..mnie samej jej brakuje by ją przytulic.. tatus corce obiecal kupic nastepną swinke..bo mloda rozpacza.. dziekuje za troske.. wieczorem se ogladnelam filma "Usta usta" i troche mi sie humor poprawil.. a teraz tez se obejrze naspeny film.. wpadne do Was jutro na galerie pa:loveu: Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 oglądasz te filmy na vod? bo ja próbowałam ale mi pisze ze zle zainstalowałam.. myślałam że za to jednak trzeba płacić. Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 chrupcia napisał(a):oglądasz te filmy na vod? bo ja próbowałam ale mi pisze ze zle zainstalowałam.. myślałam że za to jednak trzeba płacić. tak ogladam zainstalowalam wtyczke do tego potrzebną..:) film Usta byl smieszny heh a teraz patrze na Dziewice;) Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pegaza napisał(a):tak ogladam zainstalowalam wtyczke do tego potrzebną..:) film Usta byl smieszny heh a teraz patrze na Dziewice;) no właśnie też chciałam pooglądać te seriale:) i może bym cos jeszcze znalazła, ale jak zainstalowałam to silverlight(chyba tak sie nazywa) to pisze mi że jakaś wtyczka uszkodzona plug-in(czy jakoś tak) no i sobie nie pooglądałam.. Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Uu to masz pecha.. moze sprobuj jeszcze raz;) Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pegaza napisał(a):tak ogladam zainstalowalam wtyczke do tego potrzebną..:) film Usta byl smieszny heh a teraz patrze na Dziewice;) Daria jaką wtyczkę?Bo ja tez to mam,ale nie oglądam.Wiesz mi to trzeba jasno i prosto napisać :eviltong: Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 właśnie próbuje cos zdziałać:) może mi się uda, tylko tą wtyczke plug-in zainstaluje:) Quote
Marzena* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pegaza napisał(a):tak ogladam zainstalowalam wtyczke do tego potrzebną..:) film Usta byl smieszny heh a teraz patrze na Dziewice;) Ja się uśmiałam na "Ustach" , szczególnie końcówka mi się podobała :evil_lol: Dziewice też już zaliczyłam ;) Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja chyba sobie nie poogladam..:( nie chce mi sie zainstalować ta wtyczka dobrze.. Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jola jak otworzysz te strone i klikniesz na jakis serial np to bedzie Ci pisac ze aby zobaczyc ten film musisz zainstalowac wtyczke..i sobie ją pobierzesz..tam jest to ladnie pokazane krok po kroku jak to zrobic;) wlasnie skonczylam ogladac Dziewice..a za Majke to trzeba zaplacic..:) 2,90..:) Quote
iwa63 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witamy Ja też próbowałam ale nic z tego muszę poczekać aż mi syn pomoże Przykro mi z powodu świnki ,była bardzo ładna A jak się czuje Soma? Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Hej Iwa:) dzieki..zostaly fotki i wspomnienia po niej..gdyby szlo cofnac zas..ale niestety nie idzie..slysze mlodą jak tam w lozku pochlipuje..biedna..tak na nia czekala..w koncu jak kupilismy to sie nią dlugo nie nacieszyla..:( Soma hmm spi..a jutro zobaczymy jak minie noc czy bedzie kopka normalna po jedzeniu, wprawdzie dostala tego tyle co chomik;) a teraz juz zamykam neta..filmy zobaczylam.. Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pegaza napisał(a):Jola jak otworzysz te strone i klikniesz na jakis serial np to bedzie Ci pisac ze aby zobaczyc ten film musisz zainstalowac wtyczke..i sobie ją pobierzesz..tam jest to ladnie pokazane krok po kroku jak to zrobic;) wlasnie skonczylam ogladac Dziewice..a za Majke to trzeba zaplacic..:) 2,90..:) Dzięki.Jutro spróbuję.A "Majki" to nie oglądam bo mnie nudzi.....:razz: Quote
Pegaza Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Hej :) noc bez niespodzianek, rano rowniez kopki nie było..a apetyt jej dopisuje własnie zrobila drugą probe wylizania miski..bo moze jakies ziarnko ryzu zostalo hehe zjem sniadanie i ide na miasto odwiedze solarkę a co mam darmowe opalanie na karnecie:cool3: popoludniu nas odwiedzi druga "corcia" porobie fotki dziewczyny:p Quote
Recommended Posts