Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wyrzuty gdyż moglo to byc z tej karmy..eh..jakas niestrawnosc jelitowa czy cos.. nie znam sie na swinkach moze nie zauwazylam czegos a ona byla chora..i jej nie pomoglam..biedna my spalismy a ona sie musiala meczyc i sama umierac..:(
dzien za oknem sloneczny ale humoru brak..w dodatku dziewczyny z dworu przychodza takie brudne..piachu pelno w domu... Soma krwawi..widok w przedpokoju podlogi nie zacheca nawet do lazenia po niej..a mnie sie nawet ogarnac tego nie chce..:roll:
Soma wlasnie zjadla malutką ilosc ryzu z kurczakiem..bylo jej malo bo dalej siedzi i czeka..a sama jestem ciekawa tych kop..:roll:
dzieki za dodanie otuchy..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro z powodu Figi :-( Ale nie rób sobie wyrzutów.To na pewno nie Twoja wina,Figa mogła już być chora.Ja kiedyś żółwia kupiłam.I też pewnego dnia rano wstałam a Cezarek już nie żył i okazało się,że był chory jak go kupiłam:shake:
Trzymaj się :loveu:

Posted

Daria nie smuć sie , mogła juz mieć jakiegoś wirusa. Przecież chciałaś jak najlepiej i dlatego podtykałas jej frykasy. Kuna ...człek rano wstaje i nie wie co go spotka. Tak jak ja... wstąp na fotki

Posted

Wpadlam z wieczora zajrzec na chwile..
tak smutno w domu..mnie samej jej brakuje by ją przytulic..
tatus corce obiecal kupic nastepną swinke..bo mloda rozpacza..
dziekuje za troske..

wieczorem se ogladnelam filma "Usta usta" i troche mi sie humor poprawil..
a teraz tez se obejrze naspeny film..
wpadne do Was jutro na galerie pa:loveu:

Posted

chrupcia napisał(a):
oglądasz te filmy na vod? bo ja próbowałam ale mi pisze ze zle zainstalowałam.. myślałam że za to jednak trzeba płacić.

tak ogladam zainstalowalam wtyczke do tego potrzebną..:)
film Usta byl smieszny heh a teraz patrze na Dziewice;)

Posted

Pegaza napisał(a):

no właśnie też chciałam pooglądać te seriale:) i może bym cos jeszcze znalazła, ale jak zainstalowałam to silverlight(chyba tak sie nazywa) to pisze mi że jakaś wtyczka uszkodzona plug-in(czy jakoś tak) no i sobie nie pooglądałam..

Posted

Pegaza napisał(a):

Daria jaką wtyczkę?Bo ja tez to mam,ale nie oglądam.Wiesz mi to trzeba jasno i prosto napisać :eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):

Ja się uśmiałam na "Ustach" , szczególnie końcówka mi się podobała :evil_lol:
Dziewice też już zaliczyłam ;)

Posted

Jola jak otworzysz te strone i klikniesz na jakis serial np to bedzie Ci pisac ze aby zobaczyc ten film musisz zainstalowac wtyczke..i sobie ją pobierzesz..tam jest to ladnie pokazane krok po kroku jak to zrobic;)

wlasnie skonczylam ogladac Dziewice..a za Majke to trzeba zaplacic..:) 2,90..:)

Posted

Hej Iwa:)
dzieki..zostaly fotki i wspomnienia po niej..gdyby szlo cofnac zas..ale niestety nie idzie..slysze mlodą jak tam w lozku pochlipuje..biedna..tak na nia czekala..w koncu jak kupilismy to sie nią dlugo nie nacieszyla..:(
Soma hmm spi..a jutro zobaczymy jak minie noc czy bedzie kopka normalna po jedzeniu, wprawdzie dostala tego tyle co chomik;)
a teraz juz zamykam neta..filmy zobaczylam..

Posted

Pegaza napisał(a):
Jola jak otworzysz te strone i klikniesz na jakis serial np to bedzie Ci pisac ze aby zobaczyc ten film musisz zainstalowac wtyczke..i sobie ją pobierzesz..tam jest to ladnie pokazane krok po kroku jak to zrobic;)

wlasnie skonczylam ogladac Dziewice..a za Majke to trzeba zaplacic..:) 2,90..:)

Dzięki.Jutro spróbuję.A "Majki" to nie oglądam bo mnie nudzi.....:razz:

Posted

Hej :)
noc bez niespodzianek, rano rowniez kopki nie było..a apetyt jej dopisuje własnie zrobila drugą probe wylizania miski..bo moze jakies ziarnko ryzu zostalo hehe
zjem sniadanie i ide na miasto odwiedze solarkę a co mam darmowe opalanie na karnecie:cool3:
popoludniu nas odwiedzi druga "corcia" porobie fotki dziewczyny:p