dysia-u Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 co ona taka smutniutka siedzi? w jakim programie robiłaś nowy banerek?:lol: Quote
chrupcia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witam:) Liv bardzo ładnie się prezentuje;) fajnie że udało Wam się znaleść świnke podobną do Figi:) czekam na jej foteczki i pozostałych dziewczyn:) Quote
chrupcia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witam:) Liv bardzo ładnie się prezentuje;) fajnie że udało Wam się znaleść świnke podobną do Figi:) czekam na jej foteczki i pozostałych dziewczyn:) Quote
Pegaza Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Dziewczyny ale Wam sie zdublowalo :D siedzi smutna bo siostra miotowa poszla do domu;) fotka robiona po odwiedzinach.. Chrupcia bardzo podobną:loveu: o wlasnie zaczela chrupac sianko i karme:) Quote
*Jot* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/035.jpg śliczna :loveu: A ja myślałam,że dziś na działce z T imprezujesz :roll: A tu widzę,że na dogo byłaś :multi: Quote
chrupcia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pegaza napisał(a):Dziewczyny ale Wam sie zdublowalo :D siedzi smutna bo siostra miotowa poszla do domu;) fotka robiona po odwiedzinach.. Chrupcia bardzo podobną:loveu: o wlasnie zaczela chrupac sianko i karme:) hehe no to niech sobie chrupie;) chrupanie jest fajne:D jak się już tak bać nie będzie to szybko fotki zrób i wstaw;) Quote
Pegaza Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Oj ale dzis smutno na dogo..ja wklejam fotki a tu taka cisza;) no wiec czas na Oziego:) A tutaj ostatnie fotki Figi:( Quote
Pegaza Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Jak widac nawet brazowy odcien wlosa mają za uszkiem..dla mnie sa podobni.:loveu:.tyle ze Ozi ma wiecej rozet..a Figunia musiala byc pol peruwianka i pol rozetka bo ona miala inny ten wlos.. Chrupka Ty wiedzialas kiedy tu wpasc;) Quote
chrupcia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ooo rzeczywiście podobny to Figi:) bardzo ładne sa te świnki, rozetki jeśli dobrze pamiętam:) Quote
chrupcia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pegaza napisał(a):Chrupka Ty wiedzialas kiedy tu wpasc;) Tak, czasami mam takie wyczucie czasu:) Quote
tigrunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cze Daria :multi: Pokaż nowego domownika :loveu: Quote
tigrunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pominęłam całą stronę :splat: Fajny chłopaczek :loveu: Wstydniś mały :razz: Quote
ladyyork Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pegaza napisał(a):Jak widac nawet brazowy odcien wlosa mają za uszkiem..dla mnie sa podobni.:loveu:.tyle ze Ozi ma wiecej rozet..a Figunia musiala byc pol peruwianka i pol rozetka bo ona miala inny ten wlos.. Chrupka Ty wiedzialas kiedy tu wpasc;) Piękne zdjęcia,rozetka, a właściwie świnka morska abissyńska powinna mieć minimum 8 rozet symetrycznie rozłozonych po obu stronach.Włos u rozetek jest szorstki/sprężysty i nie dłuższy niż 3.5 cm. Dodatkowo włos tworzący grzebienie (na końcach włosów tworzących rozetę) ma być idealnej długości na całym ciele, nie tylko wzdłuż, ale i w poprzek. ,ale ja lubie każdą świnke ,są poprostu kochane:loveu: Quote
Aga&Dakar Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 O matko ile mialam nadrabiania...:eviltong: Swinka jest przepiekna. Nasza Moli przesyla pozdrowienia dla Oziego... Quote
Pegaza Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Hej niedzielne:multi: Be no taki sie nam trafil;) Ulka no nigdy nie wiadomo moze i było;) Milena Ty to mi rozpisalas niczym na wystawie;) Dzieki Aga przydadza sie pozdrowienia bo chlopak siedzi taki smutny.. no nie mow ze tyle stron mialas:eviltong: do nadrabiania.. po sniadaniu jestesmy zaraz... wybywamy, fotki porobie :) choc pogoda za oknem tydzien temu byla ladniejsza dzis jest wiatr..oby nie bylo halnego w gorach bo cos zapowiadali..:roll: Aa coraz wiecej osob pisze o biegunkach czyli wirusy szaleją w powietrzu..wiec juz wiem skad to przyszlo do Somy.. a u niej juz wsio dobrze:) Quote
*Jot* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hej Daria! Miłej niedzieli Ci życzę :multi: Ozi jest słodziutki :loveu: Quote
niunka04 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ozi śliczny!!!! Teraz żeby się zdrowo chował...;) Quote
karkakarka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hej :) Dziś niedziela z T :0 Livka ma śliczne włosy i ładny kolor :) Ozzi cudny, podobny do Figi, wydaje mi się że ma dłuższy włos :) Quote
Pegaza Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Cze laski:) juz jestem w domu wypad sie udal bylo fajnie:) fotek mam sporo wlasnie je zmniejszam:) dzieki ze Wam sie podoba:)no mam nadzieje ze juz pobedzie z nami dluzej.. Quote
Nati28 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/007-2.jpg cudowny :loveu: wymiziaj cale swoje zoo ode mnie :) Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Fajny Ozzzulec to teraz czekam na te fotki co je zmniejszasz :D Quote
eria Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 oo nowa świnka !! :) mam nadzieję,że tym razem zdrowa i wszystko będzie OK Quote
chrupcia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pegaza napisał(a):Cze laski:) juz jestem w domu wypad sie udal bylo fajnie:) fotek mam sporo wlasnie je zmniejszam:) dzieki ze Wam sie podoba:)no mam nadzieje ze juz pobedzie z nami dluzej.. Czesc Pegaza:) zmniejszaj i szybko wstawiaj licze na dużą porcje;) Quote
Recommended Posts