Paulinka10 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witamy sie pierwszy raz;)wpadłam tutaj po tytule:cool3:my też ze śląska poza tym śliczne panienki,znowu piękna trójeczka:loveu: Quote
Pegaza Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Chrupcia ta rozowa to mama;) Nati to akurat jest mala łąka;) ja tam teraz chodze...mamy wieksze obok..te łąki są lączone dróżką.. zara wstawie fotki.. Cze kobieto:) Quote
Pegaza Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Hej Paulina witam :) witam w skromnych progach;) wpadne do Ciebie z rewizytą... Quote
Paulinka10 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 zapraszam;) przeglądam yorkowe galerie bo być morze w maju i ja będę yorkową panią:)i tak sie tutaj u was jak narazie dokształcam:) Quote
Pegaza Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [URL]http://images33.fotosik.pl/42/d32757f5f79c9727med.jpg[/URL] widok z balkonu zimą i latem.. [URL]http://images20.fotosik.pl/339/caaee395e64b3f82med.jpg[/URL] i na polu.. [URL]http://images21.fotosik.pl/284/1a2cd1da4dcce090.jpg[/URL] widok na bloki.. [URL]http://images21.fotosik.pl/284/fc6bf7f9e443a6demed.jpg[/URL] Quote
chrupcia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dziekuje za odpowiedz:) teraz wiem która to która:) a do biegania to macie super mega duzo miejsca;) Quote
Marzena* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cze Daria :loveu: Ile ja znowu miałm do nadrabiania u Ciebie :angryy: W końcu zobaczyłam ten róż u Pipi ;) Wygląda słodziutko :) Widok z balkonu zdecydowanie letni bardziej mi się podoba :) Bidulka Soma dalej głodzona ??? W końcu Was wszystkich pożre :diabloti: Quote
*kleo* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mi też letni widok się podoba zdecydowanie bardziej :) Tęsknię już za taką soczystą zielenią, nie mogę się prawdziwej wiosny doczekać, bo na razie u nas taka niemrawa się ujawnia ;) Quote
FREDZIU Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witamy się poniedzałkowo i dziękujemy za odwiedzionki:loveu:dziewczyny śliczne, ten golasek też;):evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Daria wszyscy mowia, ze na Slasku jest brzydko, ja nie wiem skad ci ludzie maja takie info :-) U Ciebie jest slicznie :-) Quote
*Jot* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ładniutkie masz widoczki Dario :multi: Na te pola to możesz z psami na spacery chodzić? Quote
niunka04 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 nie no widok latem cudo;) Zimy mam dość Quote
dysia-u Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cze Daria .Widoki fajne , ale nasze widoki na przyszłość mało fajne. Ciąg dalszy wodnych fiksacjii buuuu Quote
eria Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [URL]http://images21.fotosik.pl/284/1a2cd1da4dcce090.jpg[/URL] moje pola ukochane latem:loveu: żeby już było tak pięknie zielono a co do Pipi - hihihi normalna sprawa po krótkim strzyżeniu u takich jasnych srebrnych yorków:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Czesc dziewczyny.. dzis w nocy odeszla od nas Figa [*] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/147.jpg[/IMG] nie wiem co sie stalo malutkiej..miala okolice dopki z krwi i jakby jej cos wyszlo a moze to bylo niestrawione jedzenie..boje sie ze moglam jej zaszkodzic ja:( znaczy karma ktorą jej kupilam.. bo chcialam jej karme kupic lepszą z roznymi dodatkami..no i moglam jej tym zaszkodzic ..kuna mam ją na sumieniu...:(wczoraj byla jakas nieswoja, wieczorem juz nie kwiczala na moj widok ,ale chetnie jablko wziela i jadla..rano zobaczylam sztywne ciałko..:( w domu rozpacz, corka ciagle wyje..jutro by bylo 3 tygodnie jakby byla z nami..biedna mala kochana, samej mi sie chce plakac..:( Soma dzis byla na zastrzyku i dzis sprobujemy podac karme..zobaczymy kopy.. Jola na te pola chodze latem na spacerki:) Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Biedna świnka[*] była jeszcze taka malutka.. serdecznie współczuje, wiem co to znaczy, mi ostatnio moja papużka odeszła..:( Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O qrcze biedna Figa [ ' ] ..... Ale jak na mój gust ona za mała była... też kiedyś moja znajoma miała taką kruszynkę i po 2 tygodniach odeszła za TM... Trzymaj się jakoś Daria! I pisz co z Somą! Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Figa [*] Widok macie super, no i biegać gdzie, zazdroszczę bo u nas bloki, bloki, bloki... Quote
karkakarka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 biedna Figunia [*] Na pewno nie ty jej zaszkodziłaś.... Quote
Marzena* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Biedactwo [*] :( Daria nie dręcz się, na pewno nie Ty zaszkodziłaś malutkiej. Może była już wcześniej była chora... Pisz co z Somą. Jak po pierwszym posiłku ? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok :) Quote
*kleo* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pierwsza galeria do której weszłam, a tu takie wiadomości, biedna Figa [*] Trzymaj się Daria. Quote
Pegaza Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Mam wyrzuty gdyż moglo to byc z tej karmy..eh..jakas niestrawnosc jelitowa czy cos.. nie znam sie na swinkach moze nie zauwazylam czegos a ona byla chora..i jej nie pomoglam..biedna my spalismy a ona sie musiala meczyc i sama umierac..:( dzien za oknem sloneczny ale humoru brak..w dodatku dziewczyny z dworu przychodza takie brudne..piachu pelno w domu... Soma krwawi..widok w przedpokoju podlogi nie zacheca nawet do lazenia po niej..a mnie sie nawet ogarnac tego nie chce..:roll: Soma wlasnie zjadla malutką ilosc ryzu z kurczakiem..bylo jej malo bo dalej siedzi i czeka..a sama jestem ciekawa tych kop..:roll: dzieki za dodanie otuchy.. Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daria, będzie dobrze. Świnka poszła do świnkowego nieba i lata po zielonych łąkach z innymi świnkami. Głowa do góry:Rose: Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daria tak mi przykro. Ja teraz mam stracha o nasza...Najgorsze, ze dziecko w rozpaczy i wez tu jej wytlumacz. Trzymajcie sie. Pozdrawiamy Some. Quote
Recommended Posts