Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to mowia starosc nie radosc mlodosc nie wiecznosc.;)
znajomy tez mial rotka i tez przechodzil z nim to, tyle ze Lok go budzil do wyjscia w nocy..ale potem doszlo sikanie pod siebie a ze mial i problemy z stawami podjal decyzje uspienia. Soma narazie zaczela od kop...

pewnie juz jutro bedzie lepiej..az znow do nastepnej wpadki..

Posted

A może coś ona chora bidula? :-( Trochę psów już miałam i żaden nie zostawiał niespodzianek w nocy, nawet na starość. Za to jak Imbir staruszek leżał po amputacji, to wręcz go prosiłam, żeby się załatwił w domu, a on do końca nic, trzeba było cewnikować :-( Oj niemiła ta starość psia, jak każda inna z resztą, tylko szkoda, że tak szybko do nich przychodzi, Tina 7 lat w tym roku kończy i już też na pycholu posiwiała mocno...

Posted

Kleo ja watpie jej stan na to nie wskazuje..ona rano wypatrywala zarcia a ja jej diete dzis zrobilam..
moja mama tez to z psem przechodzila..z tym ze pies juz i moczu nie trzymal..no i raka miala z przerzutami..

Posted

No tak.. Moj pierwszy pies w domu mial ponad 8 lat i byl slepy.. wszystkich sie bal, warczał nie dal sie dotknąć.. a najbardziej bylo szkoda jak sie go wołało a on np zamiast w drzwi wchodzil w sciane:( zdecydowalismy ze go uśpimy.

Posted

Hej Daria :)

Ja dziś kawę jak na razie wypiłam. Później jakieś drugie śniadanko będzie :)
Jak tam nocka z Somą??

Ja jeszcze za panny miałam psa labrador z goldenem pomieszany, tak go pogryzły kleszcze, że paraliżu dostał (miał 8 lat) i trzeba było go uspać bo nikt nie był w stanie go nosić na dwór...

Posted

Witamy dziewczyny:)
noc przeszla spokojnie..ale teraz jak z nia wyszlam to znow luzno poszla..
no moglam ją jeszcze dzis poglodzic ale zal mi jej bylo to jej malą porcje jadła dalam no i znow powtorka..eh..

nic mi sie nie chce len mnie dopadl..:roll:dobrze ze chociaz pozmywalam..ale kto powyciera..? a trzeba bo Soma fajne kropy czerwone zostawia..

Posted

[quote name='Pegaza']Witamy dziewczyny:)
noc przeszla spokojnie..ale teraz jak z nia wyszlam to znow luzno poszla..
no moglam ją jeszcze dzis poglodzic ale zal mi jej bylo to jej malą porcje jadła dalam no i znow powtorka..eh..

nic mi sie nie chce len mnie dopadl..:roll:dobrze ze chociaz pozmywalam..ale kto powyciera..? a trzeba bo Soma fajne kropy czerwone zostawia..[/QUOTE]

Jednym słowem przesrane:/

Posted

Cześć Dario!!
Zmobilizowałaś mnie do powrotu tutaj...mam nadzieje że czasu starczy by bywać tu dość często :)
Świnka jest urocza...tez kiedyć miałam trzykolorowego samczyka żył aż 8 lat i każdy sie dziwił że tak długo bo podobno tyle nie dożywają...ale wiele radochy z nim miałam.
Biedna Soma...a Ty sie na nią nie denerwuj cóż ona poradzi że tak ma :(
Pozdrawiam

Posted

Dziwne to trochę, że wcześniej nie było problemów, a teraz co chwila śmierdzące sprawy się zdarzają, bo przecież nie zmieniliście jedzenia? Może z racji wieku jej się coś niedobrego w brzuszku dzieje?

Posted

Kasiu no narescie nas odwiedzilas bo juz teskno sie mi zrobilo za Matim:loveu:
ja slyszalam ze zdrowe swinki dozywają tych 8 lat..wiec akurat mialas szczescie..:)
Niunka no nic nie poradzisz..taki urok psa duzego w mieszkaniu;)
Justyna, ma cieczke..
Klaudia z racji wieku podejrzewam ze jej zoladeczek zrobil sie delikatniejszy..juz nie wszystko dobrze trawi.. wieczorem juz koopy nie bylo..ale gazuje mi przedpokoj..zapach ciagle wlaczony bo bym pewnie sie udusila;) wyjde z nia jeszcze za godzine..

Karina ja dzis przezylam na dwoch kajzerkach i jednym hamburgerze z Maca;)
dzieki wszystkim za wsparcie:loveu: damy rade..byle by tego nie robila za czesto;)