dysia-u Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mnie też się ciągle duble robią , kurcze co to w tym??!! cześć Daria. Nie przejmuj sie co mówimy i gnij sobie pod tą kołderką Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Viky i Ja']A ja tu czekam i czekam :([/QUOTE] oj wczoraj mi komputer zaszwankowal wrr [quote name='jot11']Daria,gdzie jesteś,że Cię tutaj nie ma????????????? :-([/QUOTE] i dzis rowniez wrr wiec sie wzielam za gotowanie pysznego obiadku;) [quote name='karkakarka']No toż to szok... Darii jeszcze dziś nie było...[/QUOTE] Heh mowisz ze szok..kiedys nadejda takie dni ze mnie juz tak czesto na dogo nie bedziecie widziec.;). [quote name='tigrunia']Dobry dzień D-E:cool3:[/QUOTE] witaj Beciątko;) [quote name='Doti1986']Daria pewnie jeszcze gnije pod kołderką[/QUOTE] Taa Daria obiad gotowala i sprzatala a ile prasowania mam na poludnie nie chcielibyscie widziec..:roll: [quote name='dysia-u']mnie też się ciągle duble robią , kurcze co to w tym??!! cześć Daria. Nie przejmuj sie co mówimy i gnij sobie pod tą kołderką[/QUOTE] Ja tam wcale nie gnije!!! ja wciaz zyje :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No to się pochwal co pysznego ugotowałaś :cool3: Ja wczoraj prasowałam,chyba 3 godz.tyle się tego nazbierało :angryy: Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Kluseczki sląskie, kapustka chrzanowa i indycze miesko w sosie mniam;) no ja dzis tez spedze sporo czasu przy tym, ostatnio cos nie lubie biglowac;) Quote
tigrunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ty Daria coś często te kluski robisz - ziemniaków mało pewnie jadasz ? Quote
Marzena* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Pegaza'] Heh mowisz ze szok..kiedys nadejda takie dni ze mnie juz tak czesto na dogo nie bedziecie widziec.;). [/QUOTE] Daria Ty nas nie strasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
niunka04 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kluseczki są pyszniutkie;) Też wole od ziemnaków..;) Ja dopiero zjadłam swój pierwszy posiłek dzisiaj... Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Be a jakos wlasnie ich dawno nie mialam :) wiec se dzis zrobilam..a w sumie teraz te ziemniaki nie sa zbyt dobre.. Marza nie strasze taka opcja zaniedlugo w zycie sie wdrozy;) zapomnialam jak masz na imie;)niunka...tak pozno co ty robilas przez caly dzien? nie mam pazurow mam swoje krociotkie i smiesznie mi sie w nich pisze ;) Quote
karkakarka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hej DE :) Ja też tam nie przepadam za ziemniakami... wolę kaszę, ryż itp. :) Quote
Doti1986 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A ja tam chyba odmienna jestem bo ziemniaki w każdej postaci uwielbiam;d Quote
*kleo* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dla mnie ryż jest number one ;) Cześć Daria :p Quote
iwa63 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wpadłam sie odmeldować i znikam bo już późno Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dla mnie numer jeden to ziemniaki :lol: Ryż czy kasza to mogą dla mnie nie istnieć :eviltong: Cześć Daria :multi: Tak fajnie mi dg działało a teraz znowu zaczyna mulić :angryy: Aż się nie chce wchodzić....:angryy: Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pisałam już u Ciebie,ale oczywiście posta nie ma :angryy: Jestem ciekawa czy ten się zatwierdzi .Znikam bo już się denerwuję tym dogo :angryy: Cześć laska :multi: Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Albo w ogóle nie ma posta albo podwójne :angryy: dubel był :angryy: Quote
dzasta Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A ja lubię ziemniaki ale pieczone :D Ale chyba najbardziej ryż :) Quote
Pegaza Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 A 600-setna stronka jest moja!! az tyle dzieki Wam tak to zlecialo..:) Witajcie u nas zima na calego znow sniegu dosypalo..cos mnie spanie lamie..chyba sie poloze..przed chwilą zjadlam calą paczke rodzynek w czekoladzie i mi teraz mdlo..:roll: dziecko od wczoraj mi marudzo o swinke morską..teraz znow o maca..sluchac mi sie juz tego nie chce..wrr co do ryzu to zjem go w zupie pomidorowej ewentualnie do potrawki jakies..kaszy nie lubie.. Quote
dzasta Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Heheh to kup dziecku świnkę albo większą klatkę i przerób którąś z dziewczyn na świnkę hehehe Chyba jakaś moda bo moja bratanica też chce świnkę :) Nas też zasypało a pogoda okropna ciśnienie chyba leci bo spać się chce...ja chcę do ciepełka i do wiosny :D Quote
niunka04 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 grzane piwko z miodem jest najlepsze na łamanie w kościach;) Quote
tigrunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ziemniaki pychaaaa są .. osobiście wolę ziemniaki od frytek :eviltong: Świnek morskich i innych takich nie lubie :shake: Miałam kiedyś chomika ale wcale go nie lubiłam :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='dzasta']Chyba jakaś moda bo moja bratanica też chce świnkę :)[/QUOTE] A mi się wydaje, że dzieciaki mają taki etap na świnki, żółwie i inne chomiki, a już w ogóle jak u kogoś zobaczą. Ja np. bardzo chciałam chomika i go miałam, ale okazało się że go dotykać nie mogę bo mocno mnie uczula, żółwie też przerobiłam, rybki były, a świnkę miał mój kuzyn i pamiętam, że wtedy też bardzo chciałam. A teraz się zastanawiam po co mi one wszystkie były, bo generalnie też nie przepadam za tego typu zwierzętami, za mało kontaktowe dla mnie są :eviltong: Quote
Marzena* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='*kleo*']A mi się wydaje, że dzieciaki mają taki etap na świnki, żółwie i inne chomiki, a już w ogóle jak u kogoś zobaczą. Ja np. bardzo chciałam chomika i go miałam, ale okazało się że go dotykać nie mogę bo mocno mnie uczula, żółwie też przerobiłam, rybki były, a świnkę miał mój kuzyn i pamiętam, że wtedy też bardzo chciałam. A teraz się zastanawiam po co mi one wszystkie były, bo generalnie też nie przepadam za tego typu zwierzętami, za mało kontaktowe dla mnie są :eviltong:[/QUOTE] Chyba masz racje, u nas były papugi, ryby, żółw, 2 chomiki, oczywiście pies (wtedy goldenka), ale jak moja córka wpadła na pomysł zakupu kameleona powiedziałam "dość" ;) Quote
tigrunia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A Daria nie przyszła tej 600 opić ? :roll: Ja miałam papugę.. 2 tygodnie i gdyby tak bardzo nie nabałaganiła już miałabym następną. Tamta chyba się kwiatkiem zatruła :roll: Rybki też przerobiłam aż pewnego razu znalazłam wszystkie 3 martwe :shake: Welony miałam w takiej dużej kuli z filtrem nawet :eviltong: .. Quote
*Jot* Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Daria,w ogóle mało teraz na dogo bywa :shake: U nas też już prawie wszystko było.rybki,papugi,zeberki,kanarki,chomiki i żółwie.....:cool3: Chociaż żółwia planuję kupić.Mają dostać u nas w zoologicznym,więc może się skuszę :eviltong: Quote
Recommended Posts