*kleo* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 To ja trzymam kciuki :kciuki: żeby Ci Daria wszystko ładnie poszło i żeby Ci się nogi nie trzęśli :evil_lol: i żebyś nie była taki orzeł jak ja że musiałam tyle razy łazić i kasę wydawać :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Nie dziekuje Kleo;) wlasnie niedawno wrocilam z jazd z innym instruktorem to pokazal mi miejsca gdzie kursanci oblewają a ten moj instruktor mi tego nie pokazal..malo tego moj instruktor ze mną nie zawracal..dzis sobie to uzmyslowilam..ile ja jeszcze rzeczy nie wiem..wiec przeszlam szybki kurs nauki tego..szkoda gadac dziewczyny takiego pecha miec by trafic na takiego instruktora..jesli mi sie uda to chyba dzieki temu drugiemu instruktorowi albo trafie na slepego egzaminatora;)..myslcie o mnie jak jutro bede sie pocic;) na neta wejde pozno bo jeszcze mnie czeka wywiadowka. Quote
Marzena* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja też trzymam kciuki baaaardzo mocno :) Quote
dysia-u Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Daria my tu wszystkie trzymamy za ciebie kciuki. Wiem że sobie poradzisz , morowa z ciebie dziołcha. Tabletek nie bierz bo ogłupiają. Adrenalina dobrze ci zrobi. Quote
chrupcia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czesc:) to to tak przed nami ukrywałaś:) na pewno zdasz! trzeba myslec pozytywnie:) Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 :) jutro Wam podziekuje ;) Kasia no napisalam ze poniedzialek bedzie ciekawy;) dla mnie bedzie:roll: testy mam wkute;) a reszta sie okaze.. Quote
dysia-u Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020311.gif[/IMG][/URL] mąz ci takie kupi , spoko, tylko jutro skup sie na tym egzaminie [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"][IMG]http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1[/IMG][/URL] Quote
Doti1986 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Daria nie panikuj bo dostaniesz kopa w tyłek od nas na rozpęd i cie jutro na egzaminie wszystkie fotoradary w mieście na fotkach uwiecznią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Doti1986']Daria nie panikuj bo dostaniesz kopa w tyłek od nas na rozpęd i cie jutro na egzaminie wszystkie fotoradary w mieście na fotkach uwiecznią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :turn-l::turn-l::turn-l: Ile fotek by miała :turn-l::turn-l::turn-l: Trzymamy kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Taa Ula pewnie ze kupi tylko troszke pozniej nie od razu;) Doti heh tak szczeze to nawet nie wiem gdzie sa te fotoradery w tym miescie:D :) sciagi se porobilam zeby mi sie w tej glowie nie pomieszalo od tych swiatel, zbiornikow plynow itp;) coz leb mnie zas boli ale to juz stres..;) jutro se musze jeszcze do apteki z rana skoczyc po tablety..ale tych uspokajacych chyba nie wezne.. Quote
iwa63 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witam Trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin:thumbs: Quote
karkakarka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witam :thumbs: musiałam wejść i powiedzieć ci, że dasz radę :) Tylko staraj sie nie stresować :) No i czekamy na relację :D Quote
Yoko2009 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 My również trzymamy kciuki i czekamy na opowieści :) Quote
Doti1986 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No Daria pierś do przodu okularki na nos i jazda:) Tylko nie za szybko do 50!!!!;) Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Daria [B]POWODZENIA,[/B] czekamy na relację jak Ci poszło :thumbs: Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja też jestem i życzę POWODZENIA i nie dziękuj :) Quote
dysia-u Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 wpadłam zobaczyć czy są juz jakieś wieści Quote
Juustii Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 My różnież mamy nadzieję, że wszystko poszło ok ;) pozdrawiamy :* Quote
megi82 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 hej kochana-jak egzamin? oblewasz zdanie czy by zagluszyc gniew? dawaj znac co i jak-moze nie wywali mnie z dogo Quote
Pegaza Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Witam:) dziekuje za trzymane kciuki ale niestety sie nie udalo..:roll: poleglam w miescie na tak prostym niby manewrze zawracania ale dla mnie niedouczonym bo jak ktos sie go uczy doslownie w ostatniej godzinie to nie dziwota:roll: no coz za mną polegali nastepni..przede mną rowniez..:roll: do mojego instruktora nawet nie zadzwonilam bo i po co..uwazam ze to jego wina ze mnie do tego nie przygotowal.. nastepny egzamin mam za 2 miesiace,jazdy wykupuje u kogos innego..Egzaminator trafil mi sie zloty czlowiek trafic na takiego nastepnym razem bedzie ciezko..bardzo zalowal ze na takim czyms oblalam..jedno wiem ze niepotrzebnie sie tak denerwowalam bo teraz wiem jak to wyglada i chetnie pojde na nastepny egzamin.Testy poszly blyskawicznie wyszlam jako pierwsza po niecalych 5 minutach..:) i to tyle z tego dnia..;) Quote
Recommended Posts