Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To faktycznie może zbrzydnąć :( Moja ma czasami takie tygodnie, że od biurka nie wstaje bo sprawdzian za sprawdzianem. Jakby nie można tego jakoś poplanować z głową :angryy: Quote
dysia-u Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cześć Daria , nawet nie moge się doliczyć ile stron w twojej galerii mam do nadrobienia?! Kobito nie pędż tak !!!! Dziąsełka ok?? Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A ja muszę stworzyć prezentację na temat roślinożernych zwierząt futerkowych, oddać muszę właściwie na zaraz teraz, a jeszcze nic nie mam, oczywiście nie zrobiłam przez święta nic... Quote
Mała Rita Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cze De !!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!! W sobote obrona, a potem wracam do zycia hihihi Quote
iwa63 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy ,witamy i dziewczynki pozdrawiamy :) Quote
karkakarka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tu za każdym razem jak się wchodzi to trzeba dużo nadrabiać :D Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']To faktycznie może zbrzydnąć :( Moja ma czasami takie tygodnie, że od biurka nie wstaje bo sprawdzian za sprawdzianem. Jakby nie można tego jakoś poplanować z głową :angryy:[/QUOTE] eh wlasnie zara ide ją przepytac z zycia na lądzie itp... [quote name='dysia-u']Cześć Daria , nawet nie moge się doliczyć ile stron w twojej galerii mam do nadrobienia?! Kobito nie pędż tak !!!! Dziąsełka ok??[/QUOTE] no co Ty ja tam nie widze ze az tyle tego bylo.:eviltong:.eh boli jak cos chce zjesc..:roll: [quote name='*kleo*']A ja muszę stworzyć prezentację na temat roślinożernych zwierząt futerkowych, oddać muszę właściwie na zaraz teraz, a jeszcze nic nie mam, oczywiście nie zrobiłam przez święta nic...[/QUOTE] ja przed chwilą szukalam streszczenia Akademii pana Kleksa... [quote name='Mała Rita']Cze De !!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!! W sobote obrona, a potem wracam do zycia hihihi[/QUOTE] Asia!! to zycze by sie udalo bede trzymac kciuki :) dziekuje i nawzajem:loveu: [quote name='iwa63']Witamy ,witamy i dziewczynki pozdrawiamy :)[/QUOTE] Cze Iwa :) my rowniez pozdrawiamy:) [quote name='karkakarka']Tu za każdym razem jak się wchodzi to trzeba dużo nadrabiać :D[/QUOTE] Nie marudz:eviltong: to czytaj ostatnia strone:eviltong: i problem zniknie hihi Quote
dysia-u Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dała byś nowe fotki to by się rażniej czytało Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Nie ma nowych fotek Ula..:roll: dobra odpytana...mam chwile dla siebie:) Quote
ewa2909 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Daria jeszcze rok,dwa i będziesz miała problem z głowy.Moja tak od 5 kl nie chciała już się ze mną uczyć(mamusia wymagała więcej od nauczycieli,tak twierdzą moje dzieci).Też n początku się bałam że nie będzie sobie dawała rady,ale idzie jej nawet całkiem nieźle i oby tak było dalej Quote
Doti1986 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja pamiętam jak byłam mała i chodziłam do podstawówki to zawsze lekcje odrabiałam sama bo zawsze denerwowało mnie jak mama chciała mi pomóc i nie pozwalałam w ogóle siebie sprawdzać:) Akurat mojej mamuśce ulżyło bo zawsze była jak "wielki brat" nad książkami z moją siostra straszą i była bardzo zadowolona że ze mną się jej upiekło ( hehe może dlatego że strasznym kujonem byłam i od tej pory mi zostało że sama jak zrobię to jest najlepiej ) i uczyłam się sumiennie, zawsze lekcje były w terminie zrobione i muszę się pochwalić że co roku była u nas taka nagroda dla najlepszych uczniów tzw "uczeń roku" za średnią i całą podstawówkę i gimnazjum co roku nagroda była:) Ale odkąd się człowiek zaczął rozglądać za chłopaczkami:evil_lol: to zapał minął i niestety próżniactwo pozostało nawet na studiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza'] Nie marudz:eviltong: to czytaj ostatnia strone [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG]i problem zniknie hihi[/QUOTE] Jakbym czytała tylko ostatniąstronę to bym nie wiedziała o czym plotkujecie:eviltong: Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ewa czyli wychodzi ze ostatnia klase sie ucze;) Doti ja tez wolala sama chyba ze cos nie rozumialam..to do mamy... Karina a widzisz jak ciekawas to musisz czytac od deski do deski:eviltong: Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja pomagałam w lekcjach mojej bratanicy i często gęsto już na poziomie gimnazjum wychodziłam z siebie :D Ale ona zbytnio nie lubi się uczyć :) Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='karkakarka']Jakbym czytała tylko ostatniąstronę to bym nie wiedziała o czym plotkujecie:eviltong:[/QUOTE] To już lepiej wcale nie czytać, ostatnia nic nie da :( Jedyny sposób to siedzieć na dg i zaległości nie robić ;) Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Marza jak tam ten przepis na pstraga? Quote
*Jot* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']Marza jak tam ten przepis na pstraga?[/QUOTE] E,tam przepis.Marzka Ci od razu gotowego pstrąga podrzuci :eviltong: Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']Marza jak tam ten przepis na pstraga?[/QUOTE] Za jakieś 5 minut bo mój M znowu się uczy ;) Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Nie chce gotowego ja mam swoje zamrozone :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Z moim bratem najlepiej odrabia lekcje babcia - emerytowana nauczycielka ;) Chociaż mnie drażni bo praktycznie robi za niego, a młody już to wyczuł i to wykorzystuje, wystarczy że powie że głowa go boli a babcia już nie odmówi :angryy: Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Oo pozycz mi te babcie Kleo taka babcia to skarb:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']Oo pozycz mi te babcie Kleo taka babcia to skarb:)[/QUOTE] Pewnie z chęcią by na to poszła, bo to pracoholiczka jest. Wiek emerytalny już od jakiegoś czasu, a ona dalej pracuje. Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Daria oto przepis mojego M :) Pstrągi czyści z łusek, wnętrzności i obcina głowy. Skrapia cytryną, mocno soli i pieprzy wewnątrz i zewnątrz. Obtacza w samej mące nie za mocno. Smaży na średnim ogniu minimum 15 minut tak by był ładnie przypieczony i chrupiący. Po zdjęciu z patelni naciera po obu stronach czosnkiem i kładzie plasterek cytryny. Przepis jest zwykły, ale pstrąg smakuje wyśmienicie :) Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 aa ja robie z plasterkiem boczku w srodku..ja tam tego nie jem ale moj M to lubi..:) dzieki sprobuje tez tak zrobic:) Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja uwielbiam pstrągi, ale po tym jak M zaczął robić to mi już nigdzie nie smakuje ;) Quote
Recommended Posts