*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oj ja też bym sobie chętnie masaż zafundowała, mnie też już strzyka :roll: Quote
karkakarka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Masażyk fajna rzecz... dawno mnie miałam robionego :) Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='jot11']Tylko i wyłącznie o te fotki chodzi,o nic innego :evil_lol: Nie waż mi sie więcej tak pisać,że zejdziesz z tego padołu :mad::mad: Przyjść do Ciebie...? :mad::mad: Po jedzonku to tylko spanko :diabloti:[/QUOTE] Jolu masz racje, jak Ona może nas straszyć zejściem:mad::angryy: Biedna Darunia :buzi::calus: Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Może jakieś zdjęcie by się znalazło bo już zapomnę jak twoje dziewczyny wyglądają;) Quote
Truska34 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Pegaza'] Edyta to zalezy co kto lubi kryminaly czy ero..no romansidla;) oj ale Ty tak daleko mieszkasz to na 10 minut mi sie nie oplaca dajesz karnet darmowy na caly miesiac?:eviltong: [/QUOTE] Zrobimy tak Daria, żeby Ci się opłacało. U nas karnety są bezterminowe:evil_lol: Będziesz się opalać do woli. Tylko, gdzie Ty bidulko zamieszkasz? Ja jeszcze nie mam takiego domu jak Ty:shake: Będzie ciasno, ale damy radę:eviltong: Quote
dzasta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć DE Dawno mnie nie było ale jakoś znowu zalatana jestem ehh :( A jak tam Sylwester? Jakieś plany? Bo do nas się znajomi zwalili więc mam na miejscu imprę nie muszę nigdzie chodzić :P Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dzien dobry Wy moje sloneczka kochane:loveu: jakos sie udalo kosa mnie jeszcze nie chce..zyje ale w nocy to co dzis przezylam to bylo okropne, nie wiem ktora byla godzina ale obudzilam sie z krzykiem:roll: (pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo) moj blok tak sie rozkolysal ze myslalam ze lecimy w dol..slyszalam jak meble sie kolysza, szklo...az mojego zlapalam za ramie tak sie wystraszylam, niedaleko nas jest kopalnia wiec stad te kolysania..to juz drugi raz poczulam tak mocne tąpniecie...jestem ciekawa ile jeszcze takich tąpniec i blok sie rozleci... Edyta o jakim domu Ty piszesz? ja mieszkam w bloku..:) no ba moge na ziemi nawet spac..;) tez lubie masazyki oj moze sobie dzisiaj taki fundne tzn m mi zrobi jak go ladnie poprosze:evil_lol: co do fotek dziewczyn obiecuje ze dzis im cos zrobie.. nie bede wchodzic na kazdą galerie zostawiam tutaj Wam zyczenia na ten przyszly Rok 2010:) wiec dziewczyny - w sylwestra pijemy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi którzy nas stracili, debili którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają;) i dużo fajerwerków, więcej iskierków. Zabawy do rana, smaku Bosmana.. [IMG]http://www.zeglowanie.net/photos/fajerwerki.jpg[/IMG] [IMG]http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1350.JPG[/IMG] Quote
Truska34 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Pegaza'] Edyta o jakim domu Ty piszesz? ja mieszkam w bloku..:) no ba moge na ziemi nawet spac..;) [/QUOTE] :oops2:To pomyliło mi się z domem Uli;). Ale za to, jak chcesz, to mogę Ci życzyć ładnego domku z ogródkiem. A na ziemi spać nie musisz, łóżeczko też się znajdzie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Edyta domek z ogrodkiem juz mam ale rekreacyjny, zycz mi palacu:D Quote
dzasta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A to życzę pałacu nie mniejszego jak ten Prezydencki a na teranie małego pałacyku jaki ma Paris Hilton dla swoich piesków dla Twojej Trójcy :D Quote
karkakarka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witam :) To i ja się do tych życzeń dorzucę :) Wszystkiego Najlepszego!! Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale fajerwerki :multi::multi: Wołam cześc po raz ostatni w tym roku :evil_lol: Gdzie spędzasz sylwestra laska? :diabloti: Quote
ewa2909 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='jot11']Ale fajerwerki :multi::multi: Wołam cześc po raz ostatni w tym roku :evil_lol: Gdzie spędzasz sylwestra laska? :diabloti:[/QUOTE] Z tego co czytałam to mamy dzisiejszej nocy dyżur no dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daria do SIEGO ROKU:multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 No owszem w przerwach hehe bede wpadac tutaj.. Ewa do Siego::Cool!: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Daria te przerwy pomiędzy czym.....?:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pomiędzy kolejnymi kieliszkami szampana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Doti1986']Pomiędzy kolejnymi kieliszkami szampana:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Myślisz,że to o szampana tylko chodzi???? :evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A ja jeszcze nic dziś nie wypiłam :eviltong: Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='jot11']Myślisz,że to o szampana tylko chodzi???? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hihihhi jak człowiek się przy "robocie" zmęczy to szampanem można popić:evil_lol: Do tego truskaweczki i raj na ziemi:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Jola jeszcze pytasz przeciez wiesz..:eviltong: Doti ja mam lody z polewa tofii i adwokatem:eviltong: Kleo to tak jak i ja nic jeszcze nie wypilam..:roll: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Teraz już właśnie jestem w połowie pierwszej szklanki whisky :p Szaleństwo, nie ma co :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I znowu jutro w południe wstaniesz :eviltong::eviltong: Wiecie dziewczyny też jeszcze nic nie wypiłam.Szampana nie lubię ,wódki też nie.Zostaje mi piwko jabłkowe i likiery :eviltong: No może być gin albo teqilla :eviltong: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No to Jola możesz wpaść do nas, ginu Ci u nas dostatek :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='*kleo*']No to Jola możesz wpaść do nas, ginu Ci u nas dostatek :evil_lol:[/QUOTE] Teraz to piszesz jak wiesz,że nie zdążę dojechać przed północą :angryy: Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='jot11']I znowu jutro w południe wstaniesz :eviltong::eviltong: Wiecie dziewczyny też jeszcze nic nie wypiłam.Szampana nie lubię ,wódki też nie.Zostaje mi piwko jabłkowe i likiery :eviltong: No może być gin albo teqilla :eviltong:[/QUOTE] O widzisz Jolu to tak jak ja ;) Też nie lubię szampana, wina itp To może wpadniesz na malibu ??? Quote
Recommended Posts