Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Tylko i wyłącznie o te fotki chodzi,o nic innego :evil_lol:

Nie waż mi sie więcej tak pisać,że zejdziesz z tego padołu :mad::mad:
Przyjść do Ciebie...? :mad::mad:
Po jedzonku to tylko spanko :diabloti:[/QUOTE]

Jolu masz racje, jak Ona może nas straszyć zejściem:mad::angryy:

Biedna Darunia :buzi::calus:

Posted

[quote name='Pegaza']
Edyta to zalezy co kto lubi kryminaly czy ero..no romansidla;)
oj ale Ty tak daleko mieszkasz to na 10 minut mi sie nie oplaca dajesz karnet darmowy na caly miesiac?:eviltong:

[/QUOTE]
Zrobimy tak Daria, żeby Ci się opłacało. U nas karnety są bezterminowe:evil_lol: Będziesz się opalać do woli. Tylko, gdzie Ty bidulko zamieszkasz? Ja jeszcze nie mam takiego domu jak Ty:shake: Będzie ciasno, ale damy radę:eviltong:

Posted

Cześć DE
Dawno mnie nie było ale jakoś znowu zalatana jestem ehh :(
A jak tam Sylwester? Jakieś plany? Bo do nas się znajomi zwalili więc mam na miejscu imprę nie muszę nigdzie chodzić :P

Posted

Dzien dobry Wy moje sloneczka kochane:loveu:
jakos sie udalo kosa mnie jeszcze nie chce..zyje ale w nocy to co dzis przezylam to bylo okropne, nie wiem ktora byla godzina ale obudzilam sie z krzykiem:roll: (pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo) moj blok tak sie rozkolysal ze myslalam ze lecimy w dol..slyszalam jak meble sie kolysza, szklo...az mojego zlapalam za ramie tak sie wystraszylam, niedaleko nas jest kopalnia wiec stad te kolysania..to juz drugi raz poczulam tak mocne tąpniecie...jestem ciekawa ile jeszcze takich tąpniec i blok sie rozleci...

Edyta o jakim domu Ty piszesz? ja mieszkam w bloku..:)
no ba moge na ziemi nawet spac..;)

tez lubie masazyki oj moze sobie dzisiaj taki fundne tzn m mi zrobi jak go ladnie poprosze:evil_lol:

co do fotek dziewczyn obiecuje ze dzis im cos zrobie..

nie bede wchodzic na kazdą galerie zostawiam tutaj Wam zyczenia na ten przyszly Rok 2010:)
wiec dziewczyny - w sylwestra pijemy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi którzy nas stracili, debili którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają;) i dużo fajerwerków, więcej iskierków. Zabawy do rana, smaku Bosmana..
[IMG]http://www.zeglowanie.net/photos/fajerwerki.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1350.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']

Edyta o jakim domu Ty piszesz? ja mieszkam w bloku..:)
no ba moge na ziemi nawet spac..;)

[/QUOTE]
:oops2:To pomyliło mi się z domem Uli;). Ale za to, jak chcesz, to mogę Ci życzyć ładnego domku z ogródkiem.
A na ziemi spać nie musisz, łóżeczko też się znajdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='jot11']Ale fajerwerki :multi::multi:
Wołam cześc po raz ostatni w tym roku :evil_lol:
Gdzie spędzasz sylwestra laska? :diabloti:[/QUOTE]

Z tego co czytałam to mamy dzisiejszej nocy dyżur no dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Daria do SIEGO ROKU:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Doti1986']Pomiędzy kolejnymi kieliszkami szampana:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Myślisz,że to o szampana tylko chodzi???? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jot11']Myślisz,że to o szampana tylko chodzi???? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Hihihhi jak człowiek się przy "robocie" zmęczy to szampanem można popić:evil_lol: Do tego truskaweczki i raj na ziemi:evil_lol:

Posted

I znowu jutro w południe wstaniesz :eviltong::eviltong:

Wiecie dziewczyny też jeszcze nic nie wypiłam.Szampana nie lubię ,wódki też nie.Zostaje mi piwko jabłkowe i likiery :eviltong:
No może być gin albo teqilla :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']No to Jola możesz wpaść do nas, ginu Ci u nas dostatek :evil_lol:[/QUOTE]

Teraz to piszesz jak wiesz,że nie zdążę dojechać przed północą :angryy:

Posted

[quote name='jot11']I znowu jutro w południe wstaniesz :eviltong::eviltong:

Wiecie dziewczyny też jeszcze nic nie wypiłam.Szampana nie lubię ,wódki też nie.Zostaje mi piwko jabłkowe i likiery :eviltong:
No może być gin albo teqilla :eviltong:[/QUOTE]

O widzisz Jolu to tak jak ja ;) Też nie lubię szampana, wina itp
To może wpadniesz na malibu ???