Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 no za zyczenia te kartki np... ja uwazam ze takie kartki są fajne..:) troche swiatecznej atmosfery wnosza w nasze galerie... Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 W takim razie do każdej z nas na dg musieliby się przyczepić :angryy: Według mnie też jest to fajne,że "wysyłamy"sobie kartki na Święta :loveu: Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Mam nadzieje ze bedzie oki:) wiecie co na drugi dzien mam isc na kawe popoludniu do szwagierki i sie dowiedzialam ze moja tesciowa tam na obiedzie bedzie..ooo :razz:....az mi sie odechciewa tam juz isc... Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Daria dzisiaj chciałam wejść na te życzenia co wysyłaliśmy je w zeszłym roku,i ich już nie ma.Nie wspominająć o kartkach świątecznych:shake: W zeszłym roku podostawaliśmy jakieś upomnienia czy coś takiego,ciekawe czy to samo nam grozi w tym roku. Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Ewa no nie mow....to co ja tam mam teraz znow to wsio powyrzucac z Waszych galerii....:( Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dobra ja to narazie zostawiam poki nie dostane upomnienia..;) bo Ewa jesli mowisz ze tak bylo to bardzo mozliwe ze sytuacja sie powtorzy... chociaz tego nie rozumiem..nikt nie chce żle...no bo co zlego jest w tym ze ktos wysle zyczenia swiateczne z kartką.:roll:. Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziewczyny doczytalam sie faktycznie nie wolno rozsylac zyczen masowo jest do tego specjalna utworzona galeria... no i buu ide to pousuwac...nie gniewajcie...:( Quote
*kleo* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć Daria, przyszłam życzyć wesołych świąt :) Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Tutaj to znalazlam.. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/127180-Galeria-A-yczeA[/URL] Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='*kleo*']Cześć Daria, przyszłam życzyć wesołych świąt :)[/QUOTE] Dziekuje Klaudia:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A ciekawe jak to jest,jeżeli u wszystkich pisze się inne życzenia??? Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Pegaza']Dziewczyny doczytalam sie faktycznie nie wolno rozsylac zyczen masowo jest do tego specjalna utworzona galeria... no i buu ide to pousuwac...nie gniewajcie...:([/QUOTE] Przeczytalam,więc chyba trzeba usunąć :-( Zacznę u Ciebie :-( Ale jak to jest? w ogóle nie można nic świątecznego napisać?Nawet Wesołych Świat? :roll: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='jot11'] Ale jak to jest? w ogóle nie można nic świątecznego napisać?Nawet Wesołych Świat? :roll:[/QUOTE] Jeśli do każdej galerii wejdziesz tylko po to, żeby każdemu życzyć "Wesołych Świąt" to tak, nie można, bo jest to zwykłe spamowanie. Jest wątek przeznaczony na życzenia i kartki skierowane do wszystkich. ;) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='madziasto4']Jeśli do każdej galerii wejdziesz tylko po to, żeby każdemu życzyć "Wesołych Świąt" to tak, nie można, bo jest to zwykłe spamowanie. Jest wątek przeznaczony na życzenia i kartki skierowane do wszystkich. ;)[/QUOTE] A jeśli nie wchodzę do każdej galerii tylko np.do 15 z 30? Dalej spam? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='jot11']A jeśli nie wchodzę do każdej galerii tylko np.do 15 z 30? Dalej spam? :evil_lol:[/QUOTE] Spróbuj i poczekaj na reakcję modów, to się przekonasz :p Quote
Marzena* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cze Daria :) Niestety nie zdążyłam zobaczyć obrazka od Ciebie :( Mimo to dziękuje bo na pewno był piękny :) A może zabawny ? - to by do Ciebie pasowało :evil_lol: [SIZE=3][COLOR=darkorange][B]Wesołych Świąt Daria[/B][/COLOR][/SIZE] :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A ja jeszcze mam prześliczny obrazek obrazek od Ciebie. .........._,|,_ ............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!!!)) Quote
*Jot* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [B]Daria,masz ciasto odebrać!!!![/B] Jeszcze nie zdążyłam usunąć życzeń ze wszystkich galerii,a jak u Ciebie? Quote
karkakarka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hej :) Łażę po galeriach i usuwam obrazki, ale tylko tam gdzie pozamieniały się w reklamę, eh ale mam roboty hihi Quote
Pegaza Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Hej dziewczyny wigilijne:) oo u Yoko jeszcze musze wyciac..;) a tak mam juz chyba powycinane .. zaraz ide do kuchni i cos mi sie zdaje ze dlugo z niej nie wyjde... Ciasto odebrane:) Jeszcze raz WESOŁYCH:loveu: Quote
Nati28 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ale glupio z tymi zyczeniami :( jak znajde czas to pousowam, tylko nie wiem jak ... Quote
dzasta Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ehhh a ja jeszcze ostatnie porządki tzn podłogi mi zostały pomyć bo przy psiakach jak bym wczoraj umyła dzisiaj byłyby takie same :D Quote
Truska34 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [I][B]Wesołych Świąt Daria dla Ciebie, rodzinki i dziewczynek![/B][/I] Quote
Pegaza Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Nati robisz edytuj i prawym przyciskiem myszy zaznacz wyklej czy wyciac cos takiego..jesli dawalas takie obrazki jak i ja.. ja zyczenia zostawiam obrazki wycielam.. Justyna to tak jak i ja zaraz sie biore za odkurzanie wycieranie..troche lazienke uprzatnac i to bylo bylo na tyle... obiad sie gotuje na 2 dzien swiat... na dzis juz wsio przygotowane.. a moj pojechal do Bytomia do sklepu oddac zabawke ktora sie zepsula:roll: wkladamy baterie a pistolet nie dziala dla chrzesniaka prezent byl..zobaczymy co teraz kupi..bo watpie zeby te karabiny jeszcze byly... dziekuje za zyczenia wszystkim:loveu: Quote
PositiveThought Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [URL]http://i45.tinypic.com/i19yx0.jpg[/URL] :loveu: Quote
Recommended Posts