*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Też jestem :eviltong: Dawaj ten schab,już go sama do piekarnika wrzucę :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Nie moge musi przelezec swoje godziny by nabral aromatu:eviltong: Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 U mnie też może poleżeć :eviltong: żeby tylko odleżyn nie dostał :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Noo z rana nas nie bedzie bo jade za tą choinką..wiec pewnie popoludniu go dopiero wyciagne.. i cos czuje ze kiepsko bedzie z czasem na dogo wiec chyba z wieczora tu wlece... Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dobrze,że chociaż wieczorkiem będziesz :lol: Prawie cały dzień padał śnieg a teraz pada deszcz i jutro pewnie śniegu już niet :-( Teraz już zmykam spać :multi: Dobranoc raz jeszcze :loveu: Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cześć Daria :multi: Teraz to można napisać, że miło Cię widzieć - dosłownie :lol: Ładna dziołcha sympatyczna z Ciebie :p Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hej hej, miło Cię zobaczyć:) dwie piekne dziewczyny i jeszce paznokcie cudne no no no:) Dobrej nocki życzymy Quote
Marzena* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='jot11']Daria,ale laseczka z Ciebie :loveu: Świetna fryzurka(lubie takie grzywki,tez taką miałam ,ale teraz zapuszczam :diabloti:).Paznokcie też super :loveu: No oczywiście pieseczki równie piękne :loveu: To od jutro przypominam Ci,że w czwartek masz odebrać ciasto :lol: Ja w czwartek też odbieram,ale mi to w sklepie sami przypomną :evil_lol: Buziaczki :kiss_2: Jola znowu muszę się z Tobą zgodzić :evil_lol: Daria to super laska :) A fryzurka rewelka :) Daria pięknie obie pozujecie i jakie słodkie minki :) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć laska :multi: Czwartek, odebrać rano ciasto! U nas znowu pada śnieg :multi: Dopiero wieczorkiem będziesz? :cool3: Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej Daria :D Paznokcie z koronką ciekawie wyglądają, ale trochę jak dla panny młodej - tak jakoś mi się kojarzy :D No i zdjęcie z Livką - pierwsza klasa :) obie przyjacielsko się uśmiechacie :D Fajnie cię zobaczyć :) Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Witam srodowo:loveu: wszystkich Jola wczoraj moj M zabral mi neta wiec sie nie pozegnalam z Tobą... Karina masz racje te byly slubne ale mi sie bardzo podobają..:) dziekuje za mile slowa:loveu: coz choinki zywej nie bedzie te co widzialam byly tak bidne ze takiej nie chcialam,nie powiem ze nie bylam zla.. coz znowu wyciagne sztuczną z piwnicy.. jestem w trakcie gotowania schab sie piecze w piekarniku, pieczarki na patelni, mleko w puszcze sie gotuje na mase karmelową, kapusta sie gotuje...teraz ide robic budyn na ciasto..wpadne potem narka:) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Co ja tutaj czytam,mój schab już się piecze :multi: A ja sobie siedzę teraz,a za chwilę będę leżeć pod kocykiem :eviltong: Wiesz Dario,kupiłam sobie dzisiaj pieknego fiołka.Taki jasniutko różowy :loveu: I żółtą gwiazdę bo czerwoną już mam :multi: To teraz znikam.Do zobaczenia wieczorkiem :multi: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy Wam dziewczynki :D[/FONT] :tree1::x-mas: Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Kochani z okazji Swiąt życze by spędzone były w miłym gronie,duzo prezentów,na stole duzo obfitosci,i wszystkiego co sobie wymarzycie:loveu: Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Schabik gotowy pachnie wybornie:eviltong: ciasto gotowe,kapusta juz tez... teraz mysle jak mam stól ozdobic... Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Rozumiem,że mogę schab już odebrać jak jest gotowy?:evil_lol: Ciastka Ci upiekłam :diabloti: Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A jeśli już czekasz , czekaj z pokorą, bo nic co ciche nie zapuka głośno do drzwi w taką noc, pomyśl o tych, co nigdy nie spacerują w twych myślach I powiedz im: Wesołych Świąt Quote
Doti1986 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 My również już dziś składamy życzenia zdrowych ,pogodnych i rodzinnych Świat Bożego Narodzenia:) Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :loveu:Boże Narodzenie wkrótce,więc życze Ci szczerze ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerze. Wszystko w złocie,zieleni,czerwieni,niech Nowy Rok będzie pełen nadziei. By spełniło się choć jedno z Twoich marzeń.Duzo szczęścia i niezapomnianych wrażeń.:loveu: Quote
dzasta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 O dopatrzyłam się zdjęć :D Super Daria wyglądasz!!! Piękne zdjęcie !!! A z tymi życzeniami to jak wszędzie się te same życzenia będzie wklejało to oni traktują to jako spam tak też zrobili w zeszłym roku i zbanowali trochę towarzycha :) Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesolych, pogodnych i radosnych swiat w milej atmosferze :tree1: :loveu: Quote
dysia-u Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Daria taaakie cudne masz kartki świąteczne w swojej galerii. Dajcie cynk gdzie moge takie znależć bo nie moge wpadać do waszych galerii w świeta i nie zostawić sladu po sobie. W kompie ciągle jestem jeszcze nie poradna Quote
dysia-u Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ed6Zt8Wa7JjIaM:http://img393.imageshack.us/img393/1137/dscn05112da9.jpg coś se prubuje , Daria padło na twoją galerie hihi wybaczysz jak nie wyjdzie? Quote
dysia-u Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 nieeeee no nauczie mnie jak mam to przyzwoicie wkleić Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt!!! No t o nie ma obrazka :) - trudno :) Quote
Recommended Posts