Nati28 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Czesc wam slazaki :loveu: A ja mam swoje paznokcie i nie musze robic :razz: chociaz kazdy pyta czy to sztuczne:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cze Daria ,ale miałam u Ciebie nadrabiania:crazyeye: Mi też brakuje pewnej osoby na dogo:-(.Może w święta sie odezwie. Pozdrawiamy już świątecznie:multi: Quote
*Jot* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cześć Daria :multi: Gdzie dzisiaj się zgubiłaś? Nie ma Cię :shake: Quote
tigrunia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ojj Dogo pustkami świeci :crazyeye:Tylko 1 strona u Darii do nadrobienia :crazyeye: Moja nie chce mi zrobić koronki :mad: Niby za grubą ma :angryy: Quote
Marzena* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tigrunia napisał(a):Ojj Dogo pustkami świeci :crazyeye:Tylko 1 strona u Darii do nadrobienia :crazyeye: Moja nie chce mi zrobić koronki :mad: Niby za grubą ma :angryy: I całe szczęście, że tylko jedna (no z kawałkiem :evil_lol:) bo już się bałam że po powrocie będę tydzień nadrabiać zaległości u Darii ;) Cze Daria :) Jutro wpadam oglądać pazury więc nie zapomnij wrzucić foty :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witamy porannie:) i cieplutko pozdrawiamy Quote
tigrunia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cześć z rana :multi: Zaraz do pracki zmykam ... :placz: Quote
Marzena* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A ja się witam i mykam do garów :evil_lol: Quote
karkakarka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hej - a ja też już mam swoje paznokcie zrobione :D A o jakiej koronce mówicie na paznokciach?? bo nie orientuję się :roll: Quote
Natalia&Lola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dziewczyny stroją się na święta a u nas tylko sukienka na święta przygotowana. Reszta w lesie:) Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Cze wszystkim:loveu: niedawno wrocilam z fyzjera jak ogarne chalupe to dam fotencje..:) Karina to wyglada tak mniej wiecej.. Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 A jeszcze Wam cos wkleje moze zrozumiecie conieco;) :evil_lol: IDĄ ŚWIĘTA Jak co roku o tej porze, wszyscy patrzą w kalyndorze. Wielkim krokiem idą Święta o zakupach trza pamiętać. Do jedzynia trzeba tak: żymły , mandle oraz mak, czorno kawa, bioły chlyb, dziesiynć kilo śniętych ryb, zista, kołocz inne ciasta, kreple, szpyrka na omasta, szynka , boczek peklowany, apluzyny,dwie cytryny i banany, zymft,majonez,ćwikła z chrzanem, czorny tyj i kakauszale, kartofle, szałot, hawerfloki, kanoldy, piernik i krupnioki, biksa bombonów,gryczane krupy, z wieprzków kompoty,nudle do zupy. Przydo sie doma trocha hauskyjzy, i kilo szkrobku na gumiklyjzy, leberworst,żymlok i piklingi, jajca na szpajza i bratheringi. Do tego piwa cało kista, by było zapić czym ta zista, i flaszka wina nie zaszkodzi, czasem go wolą wypić młodzi, do starszych to jest oczywisto, na stole musi stoć już czysto. Czas przed Świętami spyndzisz w markecie,święta przy stole, po świętach...na diecie)) Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hej :multi::multi::multi: Kurcze takich paznokci jeszcze nie widziałam.Pięknie to wygląda :loveu: Wszystkich wyrazów z wiersza nie rozumiem :shake: No i mam nadzieję,że byłaś u fryzjera.Mnie nie było rano i Ci nie przypomniałam :oops::oops::oops: Śniegowe pozdrowienia :multi: Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Fotki:) Jest i Pipi jakas taka zrezygnowana;) Sa i paznokcie ale niestety przeswietlona fota...:roll: Jestesmy i my;) Hej Nati i Jola:) no takie paznokcie mam w planie zrobic... Jola a przypomnij mi ze mam ciasto w czwartek rano odebrac!!! :loveu: Quote
Truska34 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cześć Darunia, poetko! Jakaś Ty pikno w całej okazałości. No nie wiem, czy to wina tego Twojego dzisiejszego fryzjera, czy to wina Liv;) (mam nadzieję, ze się nie pomylilam!) Ale fajnie Cię poznać:multi: Miła buźka, fajnie piszesz. Już wiem, czemu Twoja galeria taka okupowana zawsze jest. Buziaki! Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Edyta zawstydzasz mnie normalnie..:oops:.dziekuje.:loveu:.. ale widzicie jak Livka sie smieje do obiektywa tak jak pancia hehe kompy mi sie zwieszają latam z jednego pokoju do drugiego...mam nadzieje ze da mi teraz dluzej popisac..bedzie trzeba format zrobic... wpadne pozniej bo m wrocil z roboty narka Quote
Nati28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ale ladnie wygladasz :) Fajnie tak wiedziec (widziec) z kim sie rozmawia :loveu: Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Daria,ale laseczka z Ciebie :loveu: Świetna fryzurka(lubie takie grzywki,tez taką miałam ,ale teraz zapuszczam :diabloti:).Paznokcie też super :loveu: No oczywiście pieseczki równie piękne :loveu: To od jutro przypominam Ci,że w czwartek masz odebrać ciasto :lol: Ja w czwartek też odbieram,ale mi to w sklepie sami przypomną :evil_lol: Buziaczki :kiss_2: Quote
dysia-u Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Truska ma racje w galerii Darii to trudno utrzymać tempo. Chwila nieobecności i ...nowy fryz , nowe cudne szpony i na fotkach same laski. Wierszyk fajny , wyśle znajomym ze śląska , chciała bym widzieć ich miny hihi Quote
Doti1986 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No no daria śliczny fryz i paznokcie:) Sama muszę się ogarnąć na święta bo wyglądam jak zmokła kura;p Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Gdzie teraz uciekłaś???? Nie ma Cię w takim razie też znikam :evil_lol: Do jutra Dario :multi: Słodkich snów :loveu: Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dziekuje za mile wpisy:loveu: :oops: jestem Jola jeszcze chwile...;) Quote
Recommended Posts