Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 No pieknie jadla tyle naniesli a kto posprzata po tej imprezie?:roll: wczoraj musialam zejsc z neta bo moj chcial skorzystac... zara lece na zakupy..wpadne pozniej narka:) Quote
eria Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 mmm ale wy się tu dobrymi rzeczami opychacie hihih tego szałotu bym zjadła , ale robić mi się nie chce :D Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Ania a ja dzis bede robic te potrawke twoją, ciekawe czy mi bedzie smakowac..;) ja juz szalotu nie robie po ostatnim nieudanym mam dosyc... Quote
eria Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jak lubisz brokułki to będzie smakować :) Quote
dysia-u Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Pegaza']No pieknie jadla tyle naniesli a kto posprzata po tej imprezie?:roll: wczoraj musialam zejsc z neta bo moj chcial skorzystac... zara lece na zakupy..wpadne pozniej narka:)[/QUOTE] po co ci zakupy jak tyyyyle jadła nanieśli ci do galerii?! Quote
*Jot* Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Pegaza']No pieknie jadla tyle naniesli a kto posprzata po tej imprezie?:roll: wczoraj musialam zejsc z neta bo moj chcial skorzystac... zara lece na zakupy..wpadne pozniej narka:)[/QUOTE] Tortu bezowego nikt nie zdążył zjeść,więc nie muszę sprzatać :evil_lol: :evil_lol: Cześć Daria :loveu: Kup sobie coś ładnego :multi: Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Hej dziewczyny:) Jola ja szlam na zakupy miesn-wedlinowe;) kupilam fajnego schabowego bedzie na swieta nadziewany sliwką:) Ula no wlasnie szkoda ze to tylko wirtualne zarcie;) Hej Yoko:) a teraz robie przepisa od kolezanki tylko jak zwykle zapomnialam ze nie mam czosnku:roll: ide skombinowac od sasiadki:evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Też bym zjadła schab z nadziwką :evil_lol: Ale może nie sliwki,nie lubię :cool3: Mam czosnek,chodź dam Ci :multi: Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Juz tez mam heh sasiadka uzyczyla:eviltong: miodzio w gebie Ania dzieki Ci za dobry przepis:multi: troche dalam mniej tych przypraw i o jedna wiecej zupke.... mialo byc na jutro zezarlam przed chwila...:evil_lol: to sprobuje tez zrobic ten przepis od Be tylko czy napewno ma ta byc majonez a moze smietana? Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Jola ja samej sliwki tez nie jem ale nafaszerowany smakuje wybornie i sosik dobry tez jest:cool3: Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Na poprzedniej stronie tez cos szkrobnelam;) a teraz ide pozmywac po tym dobrym obiadku:) Quote
*Jot* Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Co Ty gotowałaś,że tak zachwalasz? Zdradź mi tę tajemnicę bo nie jestem w temacie :cool3: Quote
karkakarka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 I znów tu wchodząc głodna się zrobiłam :) Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Proste danie:) filet z kurczaka i do tego zrobiona salatka z makaronu z zupek chinskich + brokuly i majonez:) mowie Wam pychotka:) Quote
Pegaza Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='karkakarka']I znów tu wchodząc głodna się zrobiłam :)[/QUOTE] Karina no sie nie dziwie takie smakolyki jakie tu byly wczoraj...:cool3: Quote
Yoko2009 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dzisiaj mamy dzień fotkowy zapraszamy ponownie:) Quote
niunka04 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Pegaza']Proste danie:) filet z kurczaka i do tego zrobiona salatka z makaronu z zupek chinskich + brokuly i majonez:) mowie Wam pychotka:)[/QUOTE] Sałatka z makaronem???? jej az poprosze o przepis... Prosze ;) Quote
dysia-u Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Daria ja od samego odwiedzania twojej galerii tyję !!!!! Quote
*Jot* Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dzisiaj chyba wszyscy śpią bo tak pusto na dg. :razz: Pozdrowionka :multi: Quote
Pegaza Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Cze Natala Ula i Jola:) od rana ciezko pracuje a ta tu mowi ze spie...wpadlam na moment z herbatką i spadam do sprzatania... przepis.. [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Składniki: 1 duży brokuł 2 zupki chińskie (łagodne) 2 ząbki czosnku około 6 łyżek majonezu sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Brokuł oczyścić, umyć i podzielić na części. Następnie wrzucić do wrzącej i osolonej wody. Zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem około 8 minut. Ostudzić i pokroić w kostkę. Makaron z zupek chińskich połamać i przełożyć do miski, dodać do nich przyprawy z paczki i całość zalać 1 1 szklanki wrzącej wody. Wymieszać i zostawić pod przykryciem, aż wystygnie. Ząbki czosnku obrać i zmiażdżyć. Brokuł połączyć razem z makaronem i czosnkiem. Dodać majonez i wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce. Składniki wystarczą na około 5 porcji. Smacznego.[/FONT][/COLOR] Quote
*Jot* Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dzięki za przepis.Na pewno kiedyś wypróbuję :multi: Wiesz Dario,że spałam dzisiaj 4 godzinki :multi::multi::multi:Oczywiście piszę o spaniu popołudniowym :multi: Quote
*Jot* Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Muszę się poprawić ,3 godz.popołudniu i godzina przed południem ;) Quote
Marzena* Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='jot11']Muszę się poprawić ,3 godz.popołudniu i godzina przed południem ;)[/QUOTE] Jola Ty śpiochu ;) Cze Daria lece szorować moje panny, wpadnę później to może będziesz :evil_lol: Quote
Recommended Posts