Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Oo to juz wiesz jak to bedzie smakowac:evil_lol:

Ty a se teraz tak mysle jaką fryzure bede nosic jak bede" w tym wieku"
moze trwałą ondulacje hihi
babcia Daria buhaha fajnie brzmi:D ,prababcia Daria ale prapra to juz nie dozyje...[/QUOTE]

Trwała z prześwitami w rudym - marchewkowym kolorze i czarne cieniutkie kreski zamiast brwi :evil_lol:
Babcia Daria brzmi fajnie, babcia Marzena to dopiero koszmarek :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahah no wiesz to teraz tymi przeswitami to mnie dobilas i te krechy buu
juz teraz musze henne nakladac bo ja mam brwi takie jakies niedorobione przez mojego taty;)

no wez babcia Marzenka:)fajowo

Posted

[quote name='Pegaza']hahah no wiesz to teraz tymi przeswitami to mnie dobilas i te krechy buu
juz teraz musze henne nakladac bo ja mam brwi takie jakies niedorobione przez mojego taty;)

no wez babcia Marzenka:)fajowo[/QUOTE]

Moje za to są zbyt bujne i muszę je wyrywać ale na starość zaczęły rudzieć i siwieć :evil_lol: więc też muszę je czasem machnąć henną ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Nie u Joli nic nie pisalam ja sie z nia zegnalam bo ona poszla spac...

cze Iwona:)[/QUOTE]

Ale u mnie to już na pewno z panienkami do wyrka się szykowałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']no nawet zyczenie Ci zostawilam;)[/QUOTE]

Nawet Ci odpowiedziałam :evil_lol:

[quote name='Pegaza']To ja tez chodze na skubanie zeby linie ladna miec ale w pewnym miejscu one sie koncza a powinny tam jeszcze byc...eh[/QUOTE]

A moje jak by im pozwolić to pewnie zarosłyby dookoła głowy :evil_lol: Jak opaska :evil_lol:

Posted

Czesc Daria :) znalazłam twoja galerie [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG]:lol: ale masz duzo pisków i bardzo ładnych piesków:loveu: mam nadzieje ze bede mogla tu tez wpadac i was ogladac :lol: narazie na moja galerie nie wejdzesz, ale w przyszlości gdy juz bede miala swoje szczescie to i wy bedziecie mam nadzieje go ogladac:lol:

Posted

Dzisiaj dogo bardzo głupieje.... co chwilę mnie wywala,nie ma edycji , nie ma opcji zaawansowanych pisania postu ...ehhh kiedy oni to zrobią...

Posted

[quote name='Pegaza']No mi sie tez strony dlugo laduja a tera lece sie ubierac bo nie zdaze...
moze wroca moje emoty w koncu..[/QUOTE]

Mnie dziś od rana wywalało a chodzi tak wolno, że oszaleć można [FONT=Tahoma]:geting angry: [/FONT]
Daria ale z Ciebie optymistka - emoty wrócą [FONT=Tahoma]:evil_lol: tylko kiedy ???[/FONT]

Posted

Cze Daria :multi:
Jak tam sprzątanko? :diabloti:

Ja nie wiem czemu wam nic nie chce chodzić :cool1: Mi działa wsio, mam emoty, edycję, zdjęcia normalnie wstawiam do tego dogo chodzi mi szybciej niż wcześniej :crazyeye: (tylko zdjęcia coś się wolno ładują ale to już wina mojego łącza :mad:) no i reklamy już znikły :multi::multi::multi:

Posted

Hejo Be:)
sluchajcie mam znow niusa:eviltong:
no przeciez nie moze byc w moim zyciu nudno,a ostatnio instruktor sie skarzyl ze nudno sie ze mna jezdzi;) wiec dzis juz nie mial jazdy spokojnej :roll:
jade zawiezc faceta na egzamin do Wordu i dojezdzam do skrzyzowania gdzie jest znak stop zwalniam, zatrzymuje sie i chce ruszac a tu slysze PUK z tylu:roll:
no wiec ktos do mnie zaparkowal..na cale szczescie ze nie bylo mojej winy az mi ulzylo..no a samochod lekko ucierpial zderzak do malowania,tablica rejestracyjna do naprawy swiatla w tej tablicy rowniez....tamtem mial gorsze straty ale to juz jego problem jak sie nie chce na znaki patrzec i na L przed sobą:evil_lol:co najlepsze ten samochod wrocil z malowania bo dziewczyna jakas rowniez miala kolizje i ja mialam druga jazde tym autem a tu znow takie cos..
a facet ktory mial ten egzamin przesiadl z naszego auta do tramwajki i pojechal, mam nadzieje ze przynajmniej zdazyl na ten egzamin.... noo a za chwile biore sie za te kuchnie chyba sobie karku nie zlamie jak bede skakac na drabinie...:evil_lol:

Posted

aa bym zapomniala no przecie rano slysze stukanie patrze na tu robotnik mi po balkonie chodzi i wyrywa parapet wiec mu szybko uprzatnelam zeby mial dojscie jako tako i czeka mnie jutro na balkonie sprzatanie bo musze gdzies te rzeczy przelozyc..a jak wracalam z sklepu to znow spotkalam pana murarza ale na szczescie do mnie juz nie szedl...i to tyle narazie do uslyszenia;)

Posted

Może z zewnątrz wymieniają te parapety :D

To masz ciekawie DE. Ja dzisiaj kota ratowałam pół dzionek ale koniec końca czekam teraz na eko patrol żeby go zabrali bo ja go do domku zabrać w tej chwili nie mogę :( Ale był u weta i nie wiadomo czy przeżyje :(

Posted

Be aparapety wyrywają bo nam beda ocieplac blok i to im przeszkadza a potem mi nowiuskie ale znacznie szersze zaloza..:)
oo Justyna a co sie kotu stalo?

no jakby nie patrzec to dzien wrazen..
dobra ide pozmywalam to tera sie biore za mycie szafek...
bez odbioru:evil_lol:

Posted

No to miałas niezly dzień:evil_lol: ja dzisiaj pierwszy raz od tygodnia wyszlam z domu bo bylam chora i nie moglam, ale jutro juz ide do szkoly, wprawdzie tylko jeden dzien, alezawsze cos. potem mam zamiar tez posprzatac tylko ze w garderobie i szafkach, bo mam niezmierny bałagan:diabloti: ogolnie mowiac jestem lekka balaganiara, ale lubie nawet sprzatac wiec nie jest tak bardzo zle:lol: do tego ostatnio dostalam trzy papugi wiec musze codzinnie odkurzac:lol: bo jak sie rozbawia to potrafia nieźle naśmiecić. No to ja nie przeszkadzam, milego sprzatania życze:lol: