dzasta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pozdrowienia wieczorno-Mikołajkowe dla Ciebie i dziewczynek :) Do mnie Dziadek Mróz też nie wstąpił nawet nie zahaczył ehhh chyba niegrzeczna byłam i dostanę tylko prezent od Ery hehehe :D Chora jestem i słaba strasznie...mam dość leżenia ale siły na wstanie brak :( Quote
ewa2909 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Umnie też paskudnik nie był,tylko dzieciarnie odwiedził Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 jot11 napisał(a):Poczęstowałam się z worka :evil_lol: Tak mało aktywna dzis Jesteś,nie mogę za Tobą chodzić :eviltong: :) a jakos nie bylo checi na neta..:roll: Nati28 napisał(a):Wpadamy z zyczeniami a przy okazji poczestujemy sie prezentem z wora :) :loveu: a smacznego:) karkakarka napisał(a):No co za dziad z tego mikołaja... mnie tez olał:diabloti: no powiedzmy ze sprawil mi prezent ;) poszlam do solarium a tam 50% znizki na opalanie z okazji Mikolaja:eviltong: dzasta napisał(a):Pozdrowienia wieczorno-Mikołajkowe dla Ciebie i dziewczynek :) Do mnie Dziadek Mróz też nie wstąpił nawet nie zahaczył ehhh chyba niegrzeczna byłam i dostanę tylko prezent od Ery hehehe :D Chora jestem i słaba strasznie...mam dość leżenia ale siły na wstanie brak :( Dziekuje:) ojoj to cie wzielo widze mocno:glaszcze: Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Cze Ewa :) ja tam cos dostalam wyzej pisalam;) sie wkurzylam ze az wrrr na te szkole jazdy...bede chodzic na te jazdy chyba przez pol roku jak oni co chwile bede dawac auta do malowania... Quote
*kleo* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witamy po przerwie :lol: U mnie Mikołaj był, dostałam furę słodkiego i 2 piżamki w psie łapki, jedną różową, drugą czarną :) Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Przyszłam z buziakiem na dobranoc a teraz Ciebie niet. Buziaka i tak zostawiam I troszkę przytulanki Quote
*kleo* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pegaza napisał(a):Fote zrob:eviltong:chcem widziec Ok, będzie fota :p EDIT: Już jest nawet ;) Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Przeczytałam u Marzeny,że chcesz lizaka. Proszę Cię bardzo,jast lizaczek i dla Ciebie Widzisz jak rozgrzana jestem? Mikołaj dał mi ze swojej flaszki pociągnąć :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Kleo zara zobacze;) Jola dziekuje za lizaka:) no wiesz przekabacil Cie na swoją strone..wyciagaj od niego te prezenty..;) dogo bylo u mnie nieczynne... Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Oo nie zauwazylam przytulaskow...:roll: dzieki:calus: Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pegaza napisał(a):Kleo zara zobacze;) Jola dziekuje za lizaka:) no wiesz przekabacil Cie na swoją strone..wyciagaj od niego te prezenty..;) dogo bylo u mnie nieczynne... Co najpierw wyciągać? Lizaki czy flaszki? :eviltong: Nie wiem co z tym dogo dzisiaj,wywala,zacina się :angryy: :mad: :angryy: Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 malibu i lizaki:evil_lol: no totez wlasnie juz sie zbieram moze jutro bedzie lepiej dzialalo.. Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pegaza napisał(a):malibu i lizaki:evil_lol: no totez wlasnie juz sie zbieram moze jutro bedzie lepiej dzialalo.. Malibu pychota :evil_lol: Jeszcze pinacoladę wyciagnę :evil_lol: i lizaki....:eviltong: Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 i wez mleko w tubie oo tez bym pociagla:eviltong: Quote
Marzena* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jot11 napisał(a):Co najpierw wyciągać? Lizaki czy flaszki? :eviltong: Nie wiem co z tym dogo dzisiaj,wywala,zacina się :angryy: :mad: :angryy: Nie no człowiek tylko na 2 dni wyjedzie a tu imprezki od razu urządzają za plecami :shake: Quote
*Jot* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Viky i Ja napisał(a):Nie no człowiek tylko na 2 dni wyjedzie a tu imprezki od razu urządzają za plecami :shake: Imprezki? :angryy: Nie było :shake: Z dg nas wywalało :angryy: Miałaś nas zabrać na imprezkę.:eviltong: A Ty co???? Sama pojechałaś :angryy: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Viky i Ja napisał(a):Nie no człowiek tylko na 2 dni wyjedzie a tu imprezki od razu urządzają za plecami :shake: No wlacha Tobie pozazdroscilismy :eviltong: cze dziewczynki:grins: Quote
karkakarka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hejka :) Nie wiem czy można się witać czyn nie bo jakiś tam temat był że niby nie wolno... Już zgłupiałam... Więc proszę o jakieś fotencje nowe :D Quote
dysia-u Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cześć Daria. Ta dg to doprowadza do szału. Pisałam dłuugiego posta , a tu bachhh wywaliło. Dałam se spokój bo nie mam cierpliwości. Mam nowe fotki , zaglądnij Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 karkakarka napisał(a):hejka :) Nie wiem czy można się witać czyn nie bo jakiś tam temat był że niby nie wolno... Już zgłupiałam... Więc proszę o jakieś fotencje nowe :D oj tam przepisy sa po to zeby je lamac;) fotki hmm moze cos zrobie moze.... dysia-u napisał(a):Cześć Daria. Ta dg to doprowadza do szału. Pisałam dłuugiego posta , a tu bachhh wywaliło. Dałam se spokój bo nie mam cierpliwości. Mam nowe fotki , zaglądnij patrz a mnie nic nie wywala, ide spojrzec.... a moja mala dalej chora, kaszle... wydaje mi sie jeszcze bardziej a dwa syropki kosztowaly mnie 40 zeta wrrr temperatura znow sie pokazala, na jutro mam znow umowiona wizyte... Quote
dysia-u Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Syrop ACTIFED bardzo ładnie łagodzi objawy przeziebienia , katar i kaszel. Zdrówka dla córci życze. Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ula juz nie bede kombinowac bo dosc pieniedzy w aptece zostawilam, jutro ostatnie podejscie i jak antybiotyku nie dostane to wrr i malo tego poprosze ją o przystepną cene leku a nie te z najdrozszej polki... dziewczyny zrobilam porzadek w szafie nie uwierzycie nazbieralo sie 4 pelne reklamowki duze..:roll: do wyrzucenia... jutro sie biore za gruntowne mycie podlog...aa jeszcze nasza sypialnia.. Quote
Recommended Posts