Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viky i Ja napisał(a):
U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol:
Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :)

Doti1986 napisał(a):
U mnie to mąż gotuje bo stwierdził że się musi nauczyć a ja nie protestuję bo nie powiem że jest mi to na rękę:evil_lol:

Ale macie dobrze, ja się niedawno chłopa skutecznie pozbyłam to teraz co do gotowania muszę na łaskę "współlokatorkowych" facetów liczyć :evil_lol:

Posted

Cze wszystkim niedzielnie:)
a ja mam drugie danie juz gotowe a teraz sie rosol gotuje ...
od rana odrabiam zadania domowe znaczy pomagam zeby nie bylo...:) a jeszcze musze pouczyc dziecka maty wrrr kiedy beda juz wakacje...eh
a moj M to gdzies z karabinem dzis biega...
i to tyle...

Posted

Ja obiadu dziś nie robię :cool1: Do pracy idę na 14-16 więc po pracy na miasto coś zjeść skoczymy i do kina na 17:20 idę na 2012 a jeśli nie zdążę to na 17:40 na Nigdy nie mów nigdy a jeśli i na to nie zdążę to na 18 na Fame :evil_lol:

Posted

O hej Ewa mam nadziej ze pw doszlo...
no spoko wczoraj instruktor ciagle ziewal wiec mowie zeby juz skonczyl z tym ziewaniem, to mi mowi ze nie moze bo strasznie nudno sie ze mna jezdzi :D czyli na polski przelozyc, ze nic sie podczas jazdy nie dzieje wiec sie nudzi hehhe, taa sie przestanie nudzic jak bedzie mnie uczyc wjazdu do tego rekawa heh a i jeszcze wczoraj zamiast raczki z biegow zlapalam go za kolano :D to ci dopiero bylo smiechu w aucie :d

Posted

Pegaza napisał(a):
O hej Ewa mam nadziej ze pw doszlo...
no spoko wczoraj instruktor ciagle ziewal wiec mowie zeby juz skonczyl z tym ziewaniem, to mi mowi ze nie moze bo strasznie nudno sie ze mna jezdzi :D czyli na polski przelozyc, ze nic sie podczas jazdy nie dzieje wiec sie nudzi hehhe, taa sie przestanie nudzic jak bedzie mnie uczyc wjazdu do tego rekawa heh a i jeszcze wczoraj zamiast raczki z biegow zlapalam go za kolano :D to ci dopiero bylo smiechu w aucie :d

No to nie wiem co to za chłop, że ty go za kolano a on ziewa

Posted

iwa63 napisał(a):
No to nie wiem co to za chłop, że ty go za kolano a on ziewa

Może by i podziałało gdyby Daria nie za kolano złapała......:evilbat::evilbat::evilbat:

Posted

Heh spoko ;)
gdzies nawet na ......... taki filmik byl wstawiony jak sie teraz prawko zdaje;)
a nakryli ich przypadkiem i fonem nagrali:D
nie pisze gdzie zeby dzieci nie znalazly;)

szczeze to kiedys rozne historie slyszalam jak sie zdawalo egzamin...;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Heh spoko ;)
gdzies nawet na ......... taki filmik byl wstawiony jak sie teraz prawko zdaje;)
a nakryli ich przypadkiem i fonem nagrali:D
nie pisze gdzie zeby dzieci nie znalazly;)

szczeze to kiedys rozne historie slyszalam jak sie zdawalo egzamin...;)

Wiadomo uczysz się jezdzić z tym instruktorem przez 30h i trzeba o czymś gadać i czasem są przypadki "łapania za kolano instruktora". Mi też się trafiło przy pierwszych godzinach:)
A o takie zdawalności też słyszałam hehe