dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 łuku sie uczysz??!!! zamknij oczy i wio.Im więcej się starałam tym gorzej mi szło. Syn koleżanki kilka dni miał wysoką gorączke, nie chciała spadać nawet po pyraginie. Quote
chrupcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Czesc wszystkim:lol: slysze ze masz chora córke(jesli sie nie myle) ja ostatnio chora tez bylam i nie zycze nikomu.. u mnie w szkole ogolnie po osiem osob gora, w klasie na 23, wiec jakis wirus w powietrzu krązy...poszlam spac, a rano wstalam z goraczka 38:shake:tydzien mnie trzymalo, ale w koncu wszystko przeszlo i dzisiaj poszlam do szkoly:) a najbardziej denerwuja mnie niektorzy nauczyciele.. czlowieka nie rozumieja i do tego zachowuja sie jakby mieli pretensje o to ze sie ktos pochorowal, a niestety to od nas nie zalezy..:roll: Pozdrawiam:evil_lol: i życzę szybkiego powrotu do zdrowia;) i oby mamy nie zarazila;)tak jak ja:roll: Quote
Marzena* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa dziekuje przyda sie bardzo bo wyglada nie najlepiej...temperatura zejdzie na jakis czas i wraca do tego meczy ja kaszel i katar.. a jazdy heh no widzisz wczoraj mi ktos zaparkowal w aucie..;) teraz sie ucze łuku... Cze Daria. Moja Daria też chora, ale od wtorku. Gorączka 39 z haczykiem, ból gardła i kaszel :angryy:. Bez antybiotyku sie nie obeszło bo u niej zaraz siada na krtań i tchawice :crazyeye:. No a zaraze do domu przytargał mój szanowny małżonek tylko jego dopadło już w piętek i mimo, że też wciąga antybiotyk do choróbsko dalej go trzyma. Pewnie dlatego, że łazi do roboty a w kopalni wiadomo jakie są warunki :angryy:. Zdróweczka córci życzymy :loveu:. A tak przy okazji ile lat ma córcia ??? :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2672.jpg Ale ma fajnego kangura :loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2672.jpg Hej hej, Yoko też tak przynosi zabawki i zachęca do rzucania:) Pozdrawiamy sobotnio i zapraszamy na wczorajsze fotki Quote
Pegaza Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Mam od dzis opcje zawansowane z czego bardzo sie ciesze:multi: ale ale widze maly problemik albo mi sie zdaje jak daje emote to potem nic napisac nie idzie...:razz: Quote
Doti1986 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Może jakieś nowe foteczki by się znalazły ? Quote
Pegaza Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 no i chcialam Wam napisac reszte i sie juz nie dalo za emotką..:roll:.wiec musze sobie jakos z tym poradzic...wiec najpierw chyba bede pisac zostawiac miejsce na emote i potem na samym koncu ja wstawiac...:roll: a co do temperatury to caly czas ją ma... raz wieksza raz mniejszą.... skonczyla 10 lat dzieki za odwiedziny wpadne pozniej bo teraz ide sprzatac ten balkon... a wczesniej bylam w robocie... Quote
Pegaza Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Doti1986 napisał(a):Może jakieś nowe foteczki by się znalazły ? nie da rady nic nie mam :roll: psy sa brudne skurzone po tym remoncie sie nadawaja do prania... a ja teraz ide sprzatac... Quote
*Jot* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Oj,Daria tylko sprzątasz i sprzątasz :eviltong: To Ty masz malutką córeczkę,moja to za miesiąc skończy aż 13 :razz: Quote
karkakarka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2672.jpg ale słodziachny pychalek :) A mój starszy synuś skończy 10 lat w styczniu... ale ten czas zasuwa :) Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pobudka Dario Tylko nie pisz,że byłaś juz na nogach :eviltong: Ja Cię obudziłam Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='iwa63']Pozdrowienia Mikołajkowe dla dziewczynek dziekujemy:loveu: [quote name='jot11'] Pobudka Dario Tylko nie pisz,że byłaś juz na nogach :eviltong: Ja Cię obudziłam Cze Jola :loveu: no pewnie ze bylam nawet obiad juz gotuje:) dziewczyny ja Wam tez zycze przyjemnego dnia mikolajkowego i duzo prezentow:loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ojj jaki tu fajny Mikołaj :loveu: A do mnie dziś nie przyszedł :shake: Jeszcze :grins: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !! I bardzo się z tego powodu cieszymy :lol: Żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile to nas ominęło! :O Pozdrawiamy więc serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='tigrunia']Ojj jaki tu fajny Mikołaj :loveu: A do mnie dziś nie przyszedł :shake: Jeszcze :grins: No to jesteśmy dwie,bo u mnie Mikołaja też nie było :shake: Czekam na Gwiazdkę :multi: Tylko najgorsze,że do mojej córki M też nie przyszedł :eviltong: Mamusia ma sklerozę,jutro trzeba cos kupić . :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='jot11']No to jesteśmy dwie,bo u mnie Mikołaja też nie było :shake: Czekam na Gwiazdkę :multi: Tylko najgorsze,że do mojej córki M też nie przyszedł :eviltong: Mamusia ma sklerozę,jutro trzeba cos kupić . :eviltong: Wyrodna matka :shake: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !! I bardzo się z tego powodu cieszymy :lol: Żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile to nas ominęło! :O Pozdrawiamy więc serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** No Arabeska kope lat:cool3: gdzie Ty byla jak Cie nie bylo..? tigrunia napisał(a):Ojj jaki tu fajny Mikołaj :loveu: A do mnie dziś nie przyszedł :shake: Jeszcze :grins: Sie wyobraz ze do mnie tez nie przyszedl...:roll: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Aa, to tu, to tam :D. Szczerze powiedziawszy cały ten czas leniuchowałam, wiem, wiem, powinnam się wstydzić :D. Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Śliczny mikołaj aż mi się nastrój poprawił http://www.calisia.pl/photos/0007/5432/Miko%C5%82aj_dla_Farelki_article.jpg Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 No to na popoludniowy dzien cos na oslode z worka Mikolaja;) Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Poczęstowałam się z worka :evil_lol: Tak mało aktywna dzis Jesteś,nie mogę za Tobą chodzić :eviltong: Quote
Nati28 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wpadamy z zyczeniami a przy okazji poczestujemy sie prezentem z wora :) :loveu: Quote
karkakarka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pegaza napisał(a): Sie wyobraz ze do mnie tez nie przyszedl...:roll: No co za dziad z tego mikołaja... mnie tez olał:diabloti: Quote
Recommended Posts