*kleo* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Pegaza napisał(a):dziewczyny zrobilam porzadek w szafie nie uwierzycie nazbieralo sie 4 pelne reklamowki duze..:roll: do wyrzucenia.. Jak ja w któryś weekend zaczęłam ogarniać moją domową szafę to uzbierało się do wyrzucenia 14 reklamówek :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cze Daria! Wpadam tak na chwilkę tylko przelotem .. Quote
*Jot* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Jak ja w któryś weekend zaczęłam ogarniać moją domową szafę to uzbierało się do wyrzucenia 14 reklamówek :evil_lol: A ja co miesiąc robię "przegląd szafy"i zawsze mam coś do wyrzucenia. No i później narzekam,że nic nie mam do ubrania :angryy: Dario,ta kreolka to fajne,ale co to znaczy? :shake: Nie wiem i becze :placz::placz: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Krejzolka;) juz napisalam u Ciebie;) Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Jak ja w któryś weekend zaczęłam ogarniać moją domową szafę to uzbierało się do wyrzucenia 14 reklamówek :evil_lol: 14 az tyle:crazyeye: [quote name='tigrunia']Cze Daria! Wpadam tak na chwilkę tylko przelotem .. fru i poleciala....:cool1: [quote name='jot11']A ja co miesiąc robię "przegląd szafy"i zawsze mam coś do wyrzucenia. No i później narzekam,że nic nie mam do ubrania :angryy: Dario,ta kreolka to fajne,ale co to znaczy? :shake: Nie wiem i becze :placz::placz: nie rycz juz napisalam post wyzej...:lol: Quote
*kleo* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pegaza']14 az tyle:crazyeye:[/QUOTE] Też byłam w szoku :eviltong: Ale tak to jest, jak się zostawia ciuchy "bo może się przyda/schudnę/przytyję/zdarzy się pójść na konie" (niepotrzebne skreślić). A teraz się zawzięłam i ciuchy których nie miałam ani razu na sobie poszły do worów, te za małe i za duże też, a miałam skąd wywalać bo szafę mam 3 - drzwiową :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Jak ja w któryś weekend zaczęłam ogarniać moją domową szafę to uzbierało się do wyrzucenia 14 reklamówek :evil_lol:[/QUOTE] Ja tez co jakis czas robie porzadek w szafie i to co nie potrzebne idzie do PCK lub takiej biedniejszej rodziny (u nas w okolicy mieszkaja) ;) Ale tez czasami tego sporo jest ... Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Też byłam w szoku :eviltong: Ale tak to jest, jak się zostawia ciuchy "bo może się przyda/schudnę/przytyję/zdarzy się pójść na konie" (niepotrzebne skreślić). A teraz się zawzięłam i ciuchy których nie miałam ani razu na sobie poszły do worów, te za małe i za duże też, a miałam skąd wywalać bo szafę mam 3 - drzwiową :evil_lol:[/QUOTE] nawet nie przyznam sie co ja dzis wyrzucilam a czekalo to 10 lat i tak samo myslalam a moze sie przyda a szkoda... Nati tez tak nieraz robie ale tym razem szybka decyzja, worki za drzwi i nie ma...;) Quote
karkakarka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Na tak najlepiej, bo jak jak człowiek się za długo zastanawia to później szafy w szwach pękają:) Quote
*kleo* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja już też się nie zastanawiałam tylko wyrzucałam jak leci, bo w krytycznym momencie tył szafy mi wypchnęło :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Ja już też się nie zastanawiałam tylko wyrzucałam jak leci, bo w krytycznym momencie tył szafy mi wypchnęło :eviltong:[/QUOTE] Kochana tyl szafy to ja juz dawno mam wypchniety:roll: ale przez odkurzacz bo w tej szafie jest za malo miejsca na niego i go upycham zawsze do tylu szafy:p Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='karkakarka']Na tak najlepiej, bo jak jak człowiek się za długo zastanawia to później szafy w szwach pękają:)[/QUOTE] no a najlepsze jest to ze musisz dojrzec do tej decyzji czyli czujesz ze dzis to zrobisz;) bo jutro bym moze tego nie wyrzucila...ale szczeze Wam powiem za bardzo sie w tej szafie nie poluznilo...:roll: to ja nie wiem jak ja moglam to wsio tam zmiescic..hehe Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Jutro ide do zębola wiec trzymajcie kciukasy zeby nie bolalo...a potem z mala do lekarza..wiec rano mnie nie bedzie.. dobrej nocy zycze:sleeping: Quote
*kleo* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dobranoc :p Jutro po południu zapraszam na nową porcję zdjęć ;) Quote
*Jot* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pegaza']Jutro ide do zębola wiec trzymajcie kciukasy zeby nie bolalo...a potem z mala do lekarza..wiec rano mnie nie bedzie.. dobrej nocy zycze:sleeping:[/QUOTE] Mam młotek gumowy,mogę Ci narkozę zrobić :eviltong: Zdrówka dla córci :loveu: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Dziekuje ale nie, balabym sie ze z tej narkozy sie juz nie wybudze:evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pegaza']Dziekuje ale nie, balabym sie ze z tej narkozy sie juz nie wybudze:evil_lol:[/QUOTE] Jola ma wyczucie, tak dobierze "dawkę" że się obudzisz :evil_lol: Tylko gwarancji nie ma kiedy :evil_lol: Życzymy córci zdrówka :loveu: Quote
karkakarka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Viky i Ja']Jola ma wyczucie, tak dobierze "dawkę" że się obudzisz :evil_lol: Tylko gwarancji nie ma kiedy :evil_lol: Życzymy córci zdrówka :loveu: :roflt:dobre dobre, to jak będę w potrzebie to się zgłosze do Ciebie Jolu :mdrmed: Quote
*Jot* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='karkakarka']:roflt:dobre dobre, to jak będę w potrzebie to się zgłosze do Ciebie Jolu :mdrmed: No chociaż ktoś skorzysta z moich darmowych usług :evil_lol: Mam nadzieję,że dentysta nie wyrwie Darii górnej jedynki :eviltong: Witam Cię Dario :loveu: Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Hej laski:loveu: Juz jestem po i mlotek nie byl potrzebny:evil_lol: choc nie powiem ze mnie nie bolalo:roll: ten zab mnie juz wczesniej bolal, wiec przy wiertaniu tez bolalo, ale sie dalo wytrzymac.... teraz mam ladny zabek:grins: nastepna wizyta 19 grudnia bo bedzie robiona jedynka Jolu:cool3: Quote
Natalia&Lola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cześć dziewczyny, meldujemy się po kilku dniowej nieobecności. I trzymamy kciuki za Darię u dentysty;) Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Dziekuje za troske:loveu: mala dostala antybiotyk,stalam se chyba 10 minut w kolejce w aptece po czym pani mi mowi ze nie mam pieczatki i albo bede placic 100% albo se pojde po pieczatke.Wiec polecialam znow do tej przychodni kawalek to jest i spowrotem do apteki,po drodze deszcz mnie zlapal wiec wrocilam mokra...:roll: aa wody nie mam od rana panowie ciagle cos wymieniaja w piwnicy..a ja pomyslu nie mam na obiad ooo wlasnie sobie przypomnialam ze chleba tez nie mam i musze znow wyjsc do sklepu..:wallbash: Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Cześć dziewczyny, meldujemy się po kilku dniowej nieobecności. I trzymamy kciuki za Darię u dentysty;)[/QUOTE] No Natala meldunek przyjety;) dzieki ale juz nie trzeba, juz jestem po;) Quote
Natalia&Lola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Oj Daria dziś jakaś zakrecona widze:) Quote
Recommended Posts