*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']Wrocil pan murarz,pytam go czy zdazy do 13 -tej to on na to tak: najpierw patrzy na zegarek a potem mowi no chyba ze jeszcze panią mam sie zając... :roll: nie dosc ze osaczona to jeszcze same zboki :angry:[/QUOTE] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_new/rozmaite/humor/1.gif[/IMG] Proszę oto murarz Darii :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No nie wiele sie pomylilas z wygladem heh Quote
tigrunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cześć Daria :multi: No Ty to masz przeboje z tym remontem :evil_lol: U mnie niestety tak wesoło nie jest :cool1: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No Be ale mam nadzieje ze to juz koniec.. murarz mnie zawolal ze zrobil dziura w dol ladnie zakryta..:jupi: kuna ale skorzystac dalej nie moge...doradzil mi ze mam robic w reklamowke i za okno to wyrzucic buhahha taa prosto w pysk w tych na rusztowaniu to rzuce :D Quote
tigrunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']No Be ale mam nadzieje ze to juz koniec.. murarz mnie zawolal ze zrobil dziura w dol ladnie zakryta..:jupi: kuna ale skorzystac dalej nie moge...doradzil mi ze mam robic w reklamowke i za okno to wyrzucic buhahha taa prosto w pysk w tych na rusztowaniu to rzuce :D[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: Ale pomysłowy :evil_lol: Nie ma co :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No ma dowcipy niezle...:evil_lol: poszedl teraz murowac do sasiadki w dol kuchnie.. dziure mam nadal tak jak na fotce 1 bo teraz nie ma kto mi paneli na nowo zlozyc...ciups wody nadal nie ma wiec nawet powycierac nie mozna.. Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziewczyny mam wode, mam wc i juz mi sie nikt pałetac nie bedzie po chacie, no chyba ze jutro mi te panele zamontują spowrotem bo dzis juz nie... takie male rzeczy ale cieszą bardzo heh no to ja ide wziasc prysznic i skorzystac apotem z psami i na jazdy no to narazie :loveu: Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']Dziewczyny mam wode, mam wc i juz mi sie nikt pałetac nie bedzie po chacie, no chyba ze jutro mi te panele zamontują spowrotem bo dzis juz nie... takie male rzeczy ale cieszą bardzo heh no to ja ide wziasc prysznic i skorzystac apotem z psami i na jazdy no to narazie :loveu:[/QUOTE] Widzę, że wróciłaś do cywilizacji ;) Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No wrocilam a teraz czeka mnie mycie wszystkiego z tego kurzu a ten kurz mam w calym mieszkaniu...wrrr a dzis sie uczylam tego luku paskudnego.. normalnie juz zaluje ze sobie nowych okularow nie wykupilam bo zle mi sie patrzy na tylna szybe jak do tylu cofam na tym luku...a jutro jade zawiezc faceta do WORDU na egzamin jego po raz enty ktorys...:roll: mam nadzieje ze jego stres mi sie nie udzieli na moją jazde ;) Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']No wrocilam a teraz czeka mnie mycie wszystkiego z tego kurzu a ten kurz mam w calym mieszkaniu...wrrr a dzis sie uczylam tego luku paskudnego.. normalnie juz zaluje ze sobie nowych okularow nie wykupilam bo zle mi sie patrzy na tylna szybe jak do tylu cofam na tym luku...a jutro jade zawiezc faceta do WORDU na egzamin jego po raz enty ktorys...:roll: mam nadzieje ze jego stres mi sie nie udzieli na moją jazde ;)[/QUOTE] Wyjątkowo ciekawe zajęcie Cie czeka :evil_lol: Rozdziel robote na wszystkie Babki z dg a zobaczysz jak szybko się uporamy z tym bałaganem :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nie ma sprawy rozdzielaj, razem będzi rażniej sprzątać, ale potem kawa i słodkości. Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No juz pomylam lazienke..ale syfu dalej pelno... sluchajcie apropo tego luku kto go zdawał to niech napisze czy mial na niego sposob czy raczej na wyczucie? bo ja mam instruktora ktory mnie uczy na metode patrzenia pacholkow i skretow kierownicą a moj mi mowi ze tak sie nie mam uczyc tylko na wyczucie... Quote
tigrunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mnie też jakoś na pachołki uczył instruktor ale nie potrafiłam tego pojąć :cool1: Jakoś na czuja w końcu się nauczyłam ale na egzaminie za pierwszym razem za szybko stanełam i musiałam poprawiać :roll: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No wiesz zobaczymy jak bedzie nastepnym razem ale mi sie chyba na czuja tez lepiej by jechalo niz myslec na ktorym zakrecie ile mam skrecic kierownica.. sluchajcie moj m-a zlozyl sam te panele poszlam z psami wracam i panele zlozone :) w sumie dla niego to zaden problem byl ale stwierdzil ze panowie za cos biora pieniadze wiec niech skoncza robote do konca no coz chyba juz tez nie wytrzymal i w koncu to zlozyl sam.. no wiec lazienka juz umyta na swieta:) a jutro nastepna bedzie kuchnia.... Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']No juz pomylam lazienke..ale syfu dalej pelno... sluchajcie apropo tego luku kto go zdawał to niech napisze czy mial na niego sposob czy raczej na wyczucie? bo ja mam instruktora ktory mnie uczy na metode patrzenia pacholkow i skretow kierownicą a moj mi mowi ze tak sie nie mam uczyc tylko na wyczucie...[/QUOTE] Ja zdawałam prawko 20 lat temu a wtedy tak nie wydziwiali ;) Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 sie masz fajnie:) no coz za 20 nastepne wymysla pewnie cos rowniez glupiego... Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='FREDZIU']Nie ma sprawy rozdzielaj, razem będzi rażniej sprzątać, ale potem kawa i słodkości.[/QUOTE] Oo Fredzie przegapilam<pseplasam> Fredzia tez chce mi pomoc !! <jupi> czekaj czekaj Ty umyjesz przedpokoj najmniej w nim roboty...;) Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']sie masz fajnie:) no coz za 20 nastepne wymysla pewnie cos rowniez glupiego...[/QUOTE] Za 20 następne to ja już będę siwiuteńka, pochylona więc będzie mi to ... Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ..pomarszczona,glucha,slepa...zmierzła...przyszlosc nam sie szykuje niezla:evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']..pomarszczona,glucha,slepa...zmierzła...przyszlosc nam sie szykuje niezla:evil_lol:[/QUOTE] fantastyczna :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 a w dodatku zebysmy nie byly w tym samotne to bedziemy miec obok starego zgreda:evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Daria a Ty się już przypadkiem do spanka nie wybierałaś bo coś mi tak u Joli mignęło ??? Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Pegaza']a w dodatku zebysmy nie byly w tym samotne to bedziemy miec obok starego zgreda:evil_lol:[/QUOTE] Mój czasem już mnie do tego przygotowuje i marudzi jak stary dziad :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Oo to juz wiesz jak to bedzie smakowac:evil_lol: Ty a se teraz tak mysle jaką fryzure bede nosic jak bede" w tym wieku" moze trwałą ondulacje hihi babcia Daria buhaha fajnie brzmi:D ,prababcia Daria ale prapra to juz nie dozyje... Quote
Recommended Posts