Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiesz ja sasiada z dolu na kiblu nie widze tylko do kuchni jego mam wlot, bo to bylo tak ze kazdy z nas mial mozliwosc wyboru czy chce sciane burzyc w pionie w lazience czy w kuchni, jako jedyna sasiadka podemna wybrala kuchnie, gdyz ona ma juz kafelki polozone jakis czas temu w lazience i takich by nie kupila a tapete w kuchni dolepi czy zmieni...
oo fonem bym musiala nagrac jak ich slychac byscie posluchaly ciekawe konwersacje jakie prowadza hahah

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Ula i Be:)
wiecie co przyszlo mi na mysl ze chyba ten moment uwiecznie fotką i przy okazji Wam pokaze hehe
a tera mykam bo mnie glowa i oko znow boli okropnie..[/QUOTE]

Zrób fotki z tego remontu bo to bardzo ciekawe jest :evil_lol::evil_lol:
Cześć wieczorkiem.U nas pada i pada :angryy:

Posted

Witamy was po przerwie no i oczywiście pozdrawiamy gorąco, ale macie ciekawe remonciki w domku!!!!!!!!!!?????????
Nie widzę u was fotek, czy nadal cierpisz na chorobe dogo tk jak my????????????

Posted

[quote name='Pegaza']Edyta mi do smiechu raczej nie jest bo panowie murowanie pionow przelozyli sobie na jutro wrrr
a ja im tez powiem ze mają czas do 13-tej a potem mnie nie ma i tez mnie to nie obchodzi,juz dzis znow siedze przez nich w domu a oni tylko mi licznik zamontowali spowrotem..
taa uczucie boskie ja siedze na kiblu a sasiadka z dolu szykuje jedzenie w kuchni bo ona ma dziure wybitą uhaha
a co do integracji to z gory sie nie mam zamiaru integrowac, reszta w dol juz dawno sie zintegrowalismy heh nawet bez dziury[/QUOTE]

No Daria widzę, że nadal masz atrakcje w domu. A może tym panom tak dobrze u Ciebie więc się nie spieszą z robotą ;)

Posted

[quote name='tigrunia']No to opowiedz nam chociaż :evil_lol:[/QUOTE]
Be jak jutro cos beda nadawac a bedzie ciekawie to napisze :D

[quote name='FREDZIU']Witamy was po przerwie no i oczywiście pozdrawiamy gorąco, ale macie ciekawe remonciki w domku!!!!!!!!!!?????????
Nie widzę u was fotek, czy nadal cierpisz na chorobe dogo tk jak my????????????[/QUOTE]
taa remonty takie nam fundla sasiadka z gory wrr a fotki dwie gdzies tam byly wstawione pare stron wstecz..

[quote name='Viky i Ja']No Daria widzę, że nadal masz atrakcje w domu. A może tym panom tak dobrze u Ciebie więc się nie spieszą z robotą ;)[/QUOTE]

no wiesz oni maja czas jak zawsze...a wczoraj im m-a kawe i ciastka postawil to chyba dzis liczyli na nastepna ale ja sie bawic w kelnerke nie mialam zamiaru hehe
zobaczymy jutro nowego pana murarza ..najlepsze mi moj m powiedzial ze: oni niech calej sciany nie murują bo potem przy remoncie lazienki on nie bedzie tego znow rozwalal.... no chyba se zartuje wrrr a ja potem bede na podsluchu, widziec sie juz nie bedziemy ale slyszec tak...cos czuje ze sie bedzie jutro dzialo;) bo ja chce miec zamurowana wsio ...

Posted

[quote name='Pegaza']Be jak jutro cos beda nadawac a bedzie ciekawie to napisze :D

taa remonty takie nam fundla sasiadka z gory wrr a fotki dwie gdzies tam byly wstawione pare stron wstecz..

no wiesz oni maja czas jak zawsze...a wczoraj im m-a kawe i ciastka postawil to chyba dzis liczyli na nastepna ale ja sie bawic w kelnerke nie mialam zamiaru hehe
zobaczymy jutro nowego pana murarza ..najlepsze mi moj m powiedzial ze: oni niech calej sciany nie murują bo potem przy remoncie lazienki on nie bedzie tego znow rozwalal.... no chyba se zartuje wrrr a ja potem bede na podsluchu, widziec sie juz nie bedziemy ale slyszec tak...cos czuje ze sie bedzie jutro dzialo;) bo ja chce miec zamurowana wsio ...[/QUOTE]

To zbieraj siły do jutrzejszej wojny o ścianę ;) Ja trzymam kciuki za wygraną, chociaż liczyłam na jakąś fotkę sąsiada w łazience :evil_lol:
Dobranoc [FONT=Tahoma]:sleep2: [/FONT], ja się też zwijam do łóżka. W końcu jestem na "odwyku" i uczę się spać o ludzkiej porze ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']To zbieraj siły do jutrzejszej wojny o ścianę ;) Ja trzymam kciuki za wygraną, chociaż liczyłam na jakąś fotkę sąsiada w łazience :evil_lol:
Dobranoc [FONT=Tahoma]:sleep2: [/FONT], ja się też zwijam do łóżka. W końcu jestem na "odwyku" i uczę się spać o ludzkiej porze ;)[/QUOTE]

A wstawać wcześniej też będziesz się uczyła??? Ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bierz przykład ze mnie-wstawać o 6,po południu spać,siedzieć do nocy i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:

Cześć Dario :loveu:

Zdjęcia remontowe dawaj :diabloti:

Posted

[quote name='jot11']A wstawać wcześniej też będziesz się uczyła??? Ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bierz przykład ze mnie-wstawać o 6,po południu spać,siedzieć do nocy i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:

Cześć Dario :loveu:

Zdjęcia remontowe dawaj :diabloti:[/QUOTE]

Uczę się, uczę ;) Wstaje o 9tej a dla mnie to środek nocy :(

Daria jakieS wieści z "frontu" będą ??? Nie pozabijałaś jeszcze panów murarzy ??? czekamy na fotoreportaż z "działań wojennych" :)

Posted

Hej dziewczyny:)

no wiec sa fotki "dziury":D
te ruły były wymieniane na nowe
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2899.jpg[/IMG]
a tutaj dziura w dol i w samym srodku tych kolanek widac czarny srodek tam jest dziura do sasiadki..
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2898.jpg[/IMG]
co do pana murarza to murarz spoko dogadali sie jakos choc bez problemow sie nie obylo bo jeden murarz zdecydowal sie cos tam zalewac a drugi sie tego nie podjal no to zobaczymy efekt koncowy byle mnie nie bedzie widac ani slychac heh

Posted

Heh sasiad w pracy...
najgorsze jest to ze mnie sie chce skorzystac z wc...a nie moge bo oni w piwnicy nadal kopia przy rulach kanalizacyjnych...
pan murarz poszedl na sniadanie okazje bym miala ale mowi ze nie moge bo komus nalesnik moglby spasc na glowe:D
o taa fajnie jest...:D

Posted

[quote name='Pegaza']Heh sasiad w pracy...
najgorsze jest to ze mnie sie chce skorzystac z wc...a nie moge bo oni w piwnicy nadal kopia przy rulach kanalizacyjnych...
pan murarz poszedl na sniadanie okazje bym miala ale mowi ze nie moge bo komus nalesnik moglby spasc na glowe:D
o taa fajnie jest...:D[/QUOTE]

O kurczę coraz zabawniej tam u Ciebie [FONT=Tahoma]:Milti: [/FONT]
Jak nie możesz u siebie to dawaj szybko do mnie. U mnie nic nikomu na głowę nie spadnie :evil_lol:

Posted

Nawet nie mow juz mysle co mam zrobic jak nie wytrzymie...do kogo isc....narazie przeszlo...

malo tego z jednej i z drugiej strony laza mi po rusztowaniu i panowie pukają w sciany nie wiem czego tam szukają...

Posted

[quote name='Pegaza']Nawet nie mow juz mysle co mam zrobic jak nie wytrzymie...do kogo isc....narazie przeszlo...

malo tego z jednej i z drugiej strony laza mi po rusztowaniu i panowie pukają w sciany nie wiem czego tam szukają...[/QUOTE]

Daria czy Ty przypadkiem nie pomyliłaś adresu i na jakąś budowe nie trafiłaś ??? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Nie wiem Marzena otoczona jestem wszedzie widze robotnikow.. :evil_lol:[/QUOTE]

To musi być budowa :evil_lol:

[quote name='Pegaza']:evil_lol:
jak mi znow ten emot nie wyjdzie to zara sie wkurze..[/QUOTE]

Emotek wyszedł, nie wkurzaj się :)

Posted

[quote name='Pegaza']Nie wiem Marzena otoczona jestem wszedzie widze robotnikow.. : evil_lol :[/QUOTE]

Daria! Spytaj sąsiadów, czy oni też widzą, to co Ty. Od dawna jesteś otoczona? Kiedy jesteś najbardziej otoczona? Mi to wygląda na manie prześladowczą:eviltong: Objawy masz typowe...
A jeśli sąsiedzi mają podobnie, to albo wszyscy sfiksowaliście, albo...faktycznie macie remont:eviltong:

Posted

Wrocil pan murarz,pytam go czy zdazy do 13 -tej to on na to tak:
najpierw patrzy na zegarek a potem mowi no chyba ze jeszcze panią mam sie zając... :roll: nie dosc ze osaczona to jeszcze same zboki :angry:

Posted

[quote name='Pegaza']Wrocil pan murarz,pytam go czy zdazy do 13 -tej to on na to tak:
najpierw patrzy na zegarek a potem mowi no chyba ze jeszcze panią mam sie zając... :roll: nie dosc ze osaczona to jeszcze same zboki :angry:[/QUOTE]

A przystojny chociaż ten murarz ???