Kasia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nic o zębach nie mówcie, mi właśnie plomba wyleciała i tak od tygodnia się zabieram do wizyty u dentysty ale boje się strasznie...:shake: jak tu słodko i ciastkowo :loveu: Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Kasia']nic o zębach nie mówcie, mi właśnie plomba wyleciała i tak od tygodnia się zabieram do wizyty u dentysty ale boje się strasznie...:shake: jak tu słodko i ciastkowo :loveu:[/QUOTE] ja sie tam nawet nie boje ale czasu normalnie brakuje:roll: zycie gorzkie to trza sie doslodzic:p Quote
Nati28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam serdecznie po nieobecnosi :loveu: Ja sie boje dentysty :roll::oops: Quote
ewa2909 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I ja się boje dentysty:roll: Cze dziewczyny:multi: Quote
tigrunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ojj dentysta :shake: Mam dwa zęby do wyleczenia :cool1: Quote
dysia-u Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 szkoda że zęby nie odrastają jak włosy i paznokcie :-( Quote
*kleo* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No to teraz określcie mnie jak chcecie, ale ja uwielbiam chodzić do dentysty :evil_lol: Witamy się wieczorowo :p Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja niestety też powinnam zaglądnąć do dentysty :shake::oops:, tylko po przeprowadzce nie mogę się zdecydować gdzie iść. Najchętniej do mojej kochanej Pani Doktor tylko, że Ona została w Kłodzku czyli 200 km ode mnie :placz: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jeny wchodzę a u temat o dentyście :shake: Witaj :) A masz już fotki domku?:cool3: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Hejka wszystkim:multi: no Klaudia to masz usmiech jak z reklamy zapewne:p wpadlam na chwile i lece ogarnac chate... wlasnie patrze a Liv spi na chodniczku:-o gdzie nigdy na nim nie lezala.. Soma na swoim miejscu sobie nyna, Pipi na fotelu obok mnie..a ta biedna jak sierota na tym chodniku skulona:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='karkakarka']Jeny wchodzę a u temat o dentyście :shake: Witaj :) A masz już fotki domku?:cool3:[/QUOTE] hehe no mam :cool1: Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Pegaza']hehe no mam :cool1:[/QUOTE] hehe to daj :cool1: moja jak śpi na podłodze to też jak sierota wygląda :roll: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='karkakarka']hehe to daj :cool1: moja jak śpi na podłodze to też jak sierota wygląda :roll:[/QUOTE] jutro :eviltong: wolalam ją ale woli tam zostac..:roll: Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 jutro... jutro.... jutro to będzie futro :roflt: ale mi się przysłowie przyplątało :grins: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='karkakarka']jutro... jutro.... jutro to będzie futro :roflt: ale mi się przysłowie przyplątało :grins:[/QUOTE] oo ja dzis babe widzialam w futrze:p nie za wczas jeszcze na nie..co te ludzie beda zima nosic..:evil_lol: Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :O o Kuna w futrze, jak deszcz siąpi?? :shake: Może w zimę nie wychodzi wcale :evil_lol: Quote
megi82 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 witamy ale wam tematy się nawineły-dentysta bryy kochana Pegaza nas tu zagaduje-bo nie chce foteczkami sie pochwalic a my tu czekamy,czekamy i czekamy Quote
dzasta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć DE :multi: Powróciłam do żywych i do DGM :evil_lol: A co z foteczkami się grzecznie zapytowuję :mad: Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć! U nas cisza, to przyszliśmy do Ciebie "poszumieć" . Poka fotki :mad: My też czekamy! Pozdrawiamy cieplutko, a nawet słonecznie;) U nas w pracy zawsze słońce świeci:eviltong: Miłego dzionka! Quote
Natalia&Lola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nasza cała trójka pozdrawia Was:loveu: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='megi82']witamy ale wam tematy się nawineły-dentysta bryy kochana Pegaza nas tu zagaduje-bo nie chce foteczkami sie pochwalic a my tu czekamy,czekamy i czekamy[/QUOTE] No ciagle tylko fotki i fotki slysze..:evil_lol: [quote name='dzasta']Cześć DE :multi: Powróciłam do żywych i do DGM :evil_lol: A co z foteczkami się grzecznie zapytowuję :mad:[/QUOTE] No nastepna:evil_lol: [quote name='Truska34']Cześć! U nas cisza, to przyszliśmy do Ciebie "poszumieć" . Poka fotki :mad: My też czekamy! Pozdrawiamy cieplutko, a nawet słonecznie;) U nas w pracy zawsze słońce świeci:eviltong: Miłego dzionka![/QUOTE] czy to jest spisek fotkowy?:roll::evil_lol: [quote name='Natalia&Lola']Nasza cała trójka pozdrawia Was:loveu:[/QUOTE] jedna Natalia poczeka cierpliwie do jutra:cool3: ;) tez Wam pozdrawiamy wszystkich:loveu: Quote
Recommended Posts