Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='jot11']Hej! To znowu tylko ja. Wracaj do nas,mamy rozmazane zdjęcia :evil_lol::evil_lol: Zrobimy zapisy na nauke,bo myślę,że wszyscy tak chcą czesać maleństwa jak my :diabloti: Ps.odpisuję u Ciebie-mam dwa spaniele,rudzielca i czarnulę.[/QUOTE] no bylam i znak swoj zostawilam:evil_lol: kuna to nie wiem czy sie wyrobimy do konca roku:evil_lol: w koncu uczesac takiego asymetrycznego koka nie jest latwo a tu tyle psiakow:evil_lol: oo to masz wesolo tez w domu:cool1::loveu: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza']cze dziewczyny wszystkie:loveu: ja wlasnie przed chwilą moje naoliwilam :p a zapach tego szamponu Ci pasuje? bo mi nie bardzo vulpes zapachowo podchodzil..:roll:[/QUOTE] zobaczymy czy jej zapach podejdzie :roll: tak fajnie sie zyje jak ona sie nie drapie Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']zobaczymy czy jej zapach podejdzie :roll: tak fajnie sie zyje jak ona sie nie drapie[/QUOTE] ale ja pytam czy Tobie sie podoba?:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza']ale ja pytam czy Tobie sie podoba?:evil_lol:[/QUOTE] ja miałam balsam do kapieli o podobnym zapachu :p:p:p:p kurna , teraz wącham dokładnie - no naprawde ten sam zapach :roll::roll: Quote
Yoko2009 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cudny jęzorek :) pozdrawiamy wtorkowo:) Quote
karkakarka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: A mi się też podoba zapach vulpes'a :roll: Quote
FREDZIU Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy i pozdrawiamy wtorkowo, Livka rzeczywiście ma plamkę na nosku;), ale tyciulko:p. Jest sliczna:loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Daria:loveu:Livka z jęzerkiem na wierzchu-rewelka:multi::multi::multi: Nam zapach vuplesa bardzo odpowiada:multi: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Daria :multi: Chodzę to tu to tam i się moim nowym podpisem chwalę :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy wtorkowo, Livka rzeczywiście ma plamkę na nosku;), ale tyciulko:p. Jest sliczna:loveu::loveu:[/QUOTE] Hej Fredzia:multi: ale ja pisalam o Pipi:eviltong: ona ma plame na nosku:eviltong: Cze Be chwalipięto:eviltong: Cze Karina Ewa i Nati:multi: co do vulpesa moj mial krotką date do zuzycia i podejrzewam ze ten zapaszek wiazal sie z tym:cool1: Be pokaz mi jak mam Liv ustawic do tej fotki co chcialas widziec hehe a ja gdzies w niedziele jade:cool1: kto zgadnie gdzie:cool1: dostanie prezent:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza'] a ja gdzies w niedziele jade:cool1: kto zgadnie gdzie:cool1: dostanie prezent:eviltong:[/QUOTE] po yoraska to pewnie nie , bo miałabyś ze mną na pieńku :mad: ale po działke to całkiem całkiem mozliwe dawaj prezent :mad: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']po yoraska to pewnie nie , bo miałabyś ze mną na pieńku :mad: ale po działke to całkiem całkiem mozliwe dawaj prezent :mad:[/QUOTE] haha po yorasa to nie, M-a by mnie juz z domu wyrzucil:diabloti: zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam:evil_lol::cool1: no wiec prawie zgadlas jade tam, ale rozliczac sie bede w wtorek :cool1:i zalatwiac umowe itp... a teraz obiecany prezent:cool1::evil_lol: [IMG]http://marqs.website.pl/allegro/white/prezent.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*kleo*']Witamy się wieczornie :multi:[/QUOTE] Dobry wieczor:loveu: Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć,przyszłyśmy się przywitać wieczornie. Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hejka :) Ten twój ból głowy to na mnie przeszedł :cool1: ja to jak hipochondryk :evil_lol: A u was też jest dziś śnieg?? Quote
madziasto4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Pegaza']zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam[/QUOTE] Wypusc sucze w błotko, to będziesz miała yorasy czarne jak smoła :eviltong: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='karkakarka'] A u was też jest dziś śnieg??[/QUOTE] :crazyeye: śnieg??? u nas zimno ale słoneczko przynajmniej świeci:loveu: tylko gdzie niegdzie szron na trawie:cool1: cześć Daria:multi: Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Witam Asia Doti Karina Madzia Ania Gosia Jot i Nati:loveu: byl snieg z rana ale malutko:cool1: Madzia nie ma blota jest zamarznieta ziemia:eviltong: oj Karina ja znow dzis mialam napady gorąca:roll: Asia chyba sie mają dobrze w kazdym badz razie sie nie skarzą:evil_lol: za to ja dzis mam juz z rana humor zwalony kupilam se fajne botki na allegro i facet mi meila napisal, ze mi ich nie wysle bo mialy jakis defekt :placz:szkoda bo takie fajne byly i cieplusie i wlasnie teraz szukam podobnych.. Quote
Recommended Posts