Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']Hej!
To znowu tylko ja.
Wracaj do nas,mamy rozmazane zdjęcia :evil_lol::evil_lol:
Zrobimy zapisy na nauke,bo myślę,że wszyscy tak chcą czesać maleństwa jak my :diabloti:

Ps.odpisuję u Ciebie-mam dwa spaniele,rudzielca i czarnulę.[/QUOTE]

no bylam i znak swoj zostawilam:evil_lol:
kuna to nie wiem czy sie wyrobimy do konca roku:evil_lol: w koncu uczesac takiego asymetrycznego koka nie jest latwo a tu tyle psiakow:evil_lol:

oo to masz wesolo tez w domu:cool1::loveu:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']cze dziewczyny wszystkie:loveu:

ja wlasnie przed chwilą moje naoliwilam :p
a zapach tego szamponu Ci pasuje? bo mi nie bardzo vulpes zapachowo podchodzil..:roll:[/QUOTE]

zobaczymy czy jej zapach podejdzie :roll: tak fajnie sie zyje jak ona sie nie drapie

Posted

[quote name='dysia-u']zobaczymy czy jej zapach podejdzie :roll: tak fajnie sie zyje jak ona sie nie drapie[/QUOTE]
ale ja pytam czy Tobie sie podoba?:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']ale ja pytam czy Tobie sie podoba?:evil_lol:[/QUOTE]

ja miałam balsam do kapieli o podobnym zapachu :p:p:p:p kurna , teraz wącham dokładnie - no naprawde ten sam zapach :roll::roll:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy wtorkowo, Livka rzeczywiście ma plamkę na nosku;), ale tyciulko:p. Jest sliczna:loveu::loveu:[/QUOTE]
Hej Fredzia:multi:
ale ja pisalam o Pipi:eviltong:
ona ma plame na nosku:eviltong:

Cze Be chwalipięto:eviltong:
Cze Karina Ewa i Nati:multi:
co do vulpesa moj mial krotką date do zuzycia i podejrzewam ze ten zapaszek wiazal sie z tym:cool1:

Be pokaz mi jak mam Liv ustawic do tej fotki co chcialas widziec hehe

a ja gdzies w niedziele jade:cool1: kto zgadnie gdzie:cool1: dostanie prezent:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']

a ja gdzies w niedziele jade:cool1: kto zgadnie gdzie:cool1: dostanie prezent:eviltong:[/QUOTE]

po yoraska to pewnie nie , bo miałabyś ze mną na pieńku :mad: ale po działke to całkiem całkiem mozliwe
dawaj prezent :mad:

Posted

[quote name='dysia-u']po yoraska to pewnie nie , bo miałabyś ze mną na pieńku :mad: ale po działke to całkiem całkiem mozliwe
dawaj prezent :mad:[/QUOTE]
haha po yorasa to nie, M-a by mnie juz z domu wyrzucil:diabloti:
zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam:evil_lol::cool1:
no wiec prawie zgadlas jade tam, ale rozliczac sie bede w wtorek :cool1:i zalatwiac umowe itp...
a teraz obiecany prezent:cool1::evil_lol:

[IMG]http://marqs.website.pl/allegro/white/prezent.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam[/QUOTE]
Wypusc sucze w błotko, to będziesz miała yorasy czarne jak smoła :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']
A u was też jest dziś śnieg??[/QUOTE]
:crazyeye: śnieg??? u nas zimno ale słoneczko przynajmniej świeci:loveu: tylko gdzie niegdzie szron na trawie:cool1:

cześć Daria:multi:

Posted

Witam Asia Doti Karina Madzia Ania Gosia Jot i Nati:loveu:

byl snieg z rana ale malutko:cool1:
Madzia nie ma blota jest zamarznieta ziemia:eviltong:
oj Karina ja znow dzis mialam napady gorąca:roll:
Asia chyba sie mają dobrze w kazdym badz razie sie nie skarzą:evil_lol:

za to ja dzis mam juz z rana humor zwalony kupilam se fajne botki na allegro i facet mi meila napisal, ze mi ich nie wysle bo mialy jakis defekt :placz:szkoda bo takie fajne byly i cieplusie i wlasnie teraz szukam podobnych..