Doti1986 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się serdecznie w sobotni poranek:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) Quote
Sara_i_Aris Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 D-E, trochę spóźnione, ale szczere [CENTER][COLOR=YellowGreen][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :BIG: [/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=YellowGreen][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
iwa63 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy sobotnio Właśnie się zastanawiałam czy już u ciebie w galerii byłam ale chyba jestem pierwszy raz Śliczne masz pieski,pozdrawiam i zapraszam do nas;) Quote
ewa2909 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Pegaza']pewnie :evil_lol: brudne ręce można oblizać :eviltong:[/quote] Ula rozbawilas mnie :roflt: az sie posmarkalam:roflt: Ewa na to chyba nie wpadla:evil_lol: Ale ta Ula ma pomysły:crazyeye: Ja też się nieżle uśmiałam:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cześć Daria:multi: Przepraszam że trochę spóźnione:oops: [CENTER][SIZE=6][URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020328.gif[/IMG][/URL] [COLOR=MediumTurquoise][COLOR=DarkOrange][B][FONT=Times New Roman]Wszystkiego najlepszego!!![/FONT][/B][/COLOR] [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002025D.gif[/IMG][/URL][/COLOR] [/SIZE][/CENTER] Quote
dzasta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witajcie niedzielnie!!! To ja już DE wszystko wiem ja to na razie na L 4 :cool3: Quote
FREDZIU Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy sie niedzielnie i pozdrawiamy gorąco:loveu: Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='karkakarka']Witam :) Wr[I]óciłam :loveu:[/I][/quote] Hej Karkarka:loveu: ja tez bo czasu nie było nawet na neta... Doti, Arabeska witam poniedziałkowo:multi: Sara i Paula dziekuje:loveu: Iwa 63 jestes u nas 1 raz ale bardzo nam milo:loveu: Ewa dobrze ze jest z nami taka Ula ktora potrafi nas rozsmieszyc:lol: Dzasta Ty wiesz a ja za godzine odbieram wyniki mam nadzieje ze beda oki:roll: Fredziu a ja Cie witam poniedzialkowo i rowniez pozdrawiam:loveu: nikt nie ciekawy...? czy dzialka sie podobala czy nie...:eviltong: to tez nic nie powiem:eviltong: Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja ciekawa :sweetCyb::sweetCyb: Opowiadaj! Fajna no i gdzie ta działka?:cool1: Quote
dzasta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 O qrcze ja jestem ciekawa jak cholera ale wczoraj byłam mało komunikatywna bo mam chyba zapalenie kolana :( Więc jak tam działka? A za wyniki mocno trzymam :kciuki: Quote
Nati28 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy was poniedzialkowo i slemy pozdrowenia dla calej ekipy :loveu: Ma nadzieje ze wyniki beda dobre ;) Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Hej Karkarka Dzasta i Nati:loveu: co do dzialki to napisze narazie tyle ze decyzja zapadla na TAK:loveu: tylko teraz trzeba pozalatwiac wszystkie formalnosci, oby jak najszybciej wiec fotki i dalsza relacja z dzialki napisze jak sie zalatwi te kwestie, zeby nie zapeszyc wiecie...:p badzcie cierpliwi:eviltong: bo ja tez musze czekac..:eviltong::evil_lol: ubieram sie i lece po te wyniki nara.. Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Oby wyniki były dobre :) A o działce to nie rozpisałaś się za bardzo:mad::mad: Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='karkakarka']Oby wyniki były dobre :) A o działce to nie rozpisałaś się za bardzo:mad::mad:[/quote] hehe zeby nie zapeszyc:eviltong: ale napisze i fotki zapodam jak juz bedzie moja:loveu: Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ...no ok... ale i tak mnie to nie zadowala :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 najpierw o wynikach , a potem o działce :lol: trzymamy cie za słowo :mad: Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 To juz nie trzymajcie:eviltong: wg mnie jest wsio wporzo:multi: na necie poszukalam sobie co i jak ale wiadomo ze doktor zobaczyc to musi:p az 2 strony tego mam,wiec ciekawe co dalej, jesli w wynikach nic nie wyszlo, pewnie pomysli ze go bujalam:roll: dzieki za wsparcie:loveu:wszystkim a teraz zmykam bo musze wyjsc na siq z psami i lece paznokcie se zrobic.. Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='dzasta']O to super wieści!!![/quote] u mnie tak ale u Ciebie znow nie:roll::glaszcze:wspolczuje Quote
*Jot* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam serdecznie! Wpadam z rewizytą,chociaż muszę przyznać,że Twoją galerię już kilka razy oglądałam.Tylko jakoś taka nieśmiała jestem i dlatego do tej pory nic nie pisałam u Ciebie. Twoje pieski są przepiękne,a te ich imiona wspaniałe.:loveu: W ogóle Pipi,ekstra :loveu: Mój Bello z wielkiej Łodzi na małą wieś trafił :cool3: Dziekuję bardzo za wizytę u nas :multi: Pozdrawiam :loveu: Quote
dzasta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Pegaza']u mnie tak ale u Ciebie znow nie:roll::glaszcze:wspolczuje[/quote] No tak bywa ale jakoś się trzymam chociaż załamanie już robi puk puk do mnie :( Quote
Recommended Posts