laurin Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wszystkiego naj naj Radości w każdej sekundzie Uśmiechu w każdej minucie Pogody w każdej godzinie Szczęścia przez całe życie. [IMG]http://g.infor.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/10000/10888.jpg[/IMG] Eeee tam, im więcej świeczek tym tort ładniejszy:loveu: U nas zima:crazyeye::angryy: Quote
ewa2909 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :bday::BIG::new-bday:DARIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:bday::BIG::new-bday: Quote
Pegaza Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Dziekuje bardzo:) wszystkim za zyczenia:) Quote
dzasta Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [CENTER]:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Daria Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy 18-stki :loveu: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: [/CENTER] Quote
dysia-u Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Daria mąż mając żone w " tym" wieku płaci podatek obrotowy czy podatek od nieruchomośći? :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Również i my przyłączamy się do życzeń:loveu: Wszystkiego naj naj naj:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Słyszałam, że tu dają % i dobre żarcie, no to żem przyszła. [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/831.gif[/IMG] stoooolat[COLOR=PaleTurquoise](lec)[/COLOR] Dario-Ewo :loveu: Quote
Pegaza Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Dziewczyny wszystkim Wam dziekuje za zyczenia:loveu: Ewa jutro ide ... Ula a nie wiem:eviltong: Anusiak jeszcze na koncek torta zes sie zalapala:eviltong::cool1: Quote
Mała Rita Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [COLOR=DarkRed][B]WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::laola::laola::tort::tort::tort::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: [/B][/COLOR] Quote
karkakarka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hej D-E :) Co tam u was, działka przypadła do gustu?? Quote
laurin Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć Daria :) Sprawiłaś sobie ten prezencik urodzinowy:cool3: działeczkę:cool3: Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='karkakarka']Hej D-E :) Co tam u was, działka przypadła do gustu??[/quote] Cze dziewczyny piatkowo i deszczowo:cool1: dopiero jutro jade ją zobaczyc..a dzialka z fotek przypadla mi jak najbardziej ale sie zobaczy na miejscu.. Ania prezencik to prawko:cool1: a dzialka to bedzie nasz wspolny prezencik:cool1: Pycia nie dosc ze zimny to jeszcze deszczowy:roll: Ula a gdzie tam dopiero wrocilam z roboty :roll: i chcialam zrobic obiad a tu wody nie ma w kranie..:roll: nic nie glosili ze wody nie bedzie..wrr no wiec zeby nie siedziec glodnym zamowilam picce:p Quote
karkakarka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dobrze, że są pizzernie :evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 i chcialam zrobic obiad a tu wody nie ma w kranie..:roll: nic nie glosili ze wody nie bedzie..wrr no wiec zeby nie siedziec glodnym zamowilam picce:p[/quote] Do zrobienia pizzy w domu nie potrzebna by było wody:eviltong:. Cze Daria.:multi: Quote
dzasta Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć DE :) Ja dzisiaj spaghetti zrobiłam :cool3: A to Ty pracujesz myślałam że nie ? Quote
Nati28 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy wieczorowa pora i slemy pozdrowienia :loveu: Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='ewa2909']i chcialam zrobic obiad a tu wody nie ma w kranie..:roll: nic nie glosili ze wody nie bedzie..wrr no wiec zeby nie siedziec glodnym zamowilam picce:p[/quote] Do zrobienia pizzy w domu nie potrzebna by było wody:eviltong:. Cze Daria.:multi:[/quote] pewnie :evil_lol: brudne ręce można oblizać :eviltong: Quote
Arabeska^^ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy się wieczorem i buziaki przesyłamy :lol: :loveu: Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='dysia-u']Do zrobienia pizzy w domu nie potrzebna by było wody:eviltong:. Cze Daria.:multi:[/quote] pewnie :evil_lol: brudne ręce można oblizać :eviltong:[/quote] Ula rozbawilas mnie :roflt: az sie posmarkalam:roflt: Ewa na to chyba nie wpadla:evil_lol: Yoko witamy:loveu: Ty chyba u nas pierwszy raz? Karina niby tak ale za dobra wcale nie byla:shake: Cze Ewa :loveu: heh Ula Ci odpowiedziala:evil_lol: Cze Justa:loveu: no widzisz tez to chcialam zrobic...no pisalam kiedys ze podlapalam malą "fuche " narazie.. ..a praca ktora miala sie wiazac z wyjazdami chwilowo odwolana..jakies przepisy unijne.. sie tam nie znam...wiec musze czekac.. Witaj Nati:loveu: a dziekuje za pozdrowienia:loveu: Ule juz zacytowalam...:cool1: Arabeska witaj i dziekujemy za odwiedzinki i buziaki:loveu: Quote
Recommended Posts