Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze De :loveu: Co ja czytam, żeś Ty kierowczyni będziesz! Super! :multi:[/quote] No cze:loveu: no kiedys tam bede:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Nati28']Witamy i pozdrawiamy serdecznie :loveu:[/quote] Cze Nati:loveu: wpadne jutro z rewizyta.. Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dysia-u']Ewcia w szpitalu :angryy: wiedziałaś coś?!.[/quote] no sie przed chwila dowiedzialam..biedna co by bylo gdyby nie pojechali az wole nie myslec..:-( Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Pegaza']no sie przed chwila dowiedzialam..biedna co by bylo gdyby nie pojechali az wole nie myslec..:-([/quote] a to tak nagle? nie planowała tego? Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dysia-u']a to tak nagle? nie planowała tego?[/quote] Ula przecie P.Leszek wyjasnil co sie stalo i dlaczego wroc na galerie i poczytaj..:p Quote
tigrunia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='madziasto4'] Prawda jest taka, że nikt tyle nie jeździ oprócz eLek... Ja jeżdżę z taką prędkością, przy której mogę już jechać [B]na 5 biegu. Czyli 60/h.[/B] A już 70/h to po mieście raczej nie przekraczam- to maksymalnie. Nie mam potrzeby jeździć szybciej, jeśli jest ograniczenie. ;)[/quote] Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake: Dotarłam i do Ciebie D-E :multi: Fotek brak .. jak to jest? :mad: Miałas cały weekend :cool1: Quote
Doti1986 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake: Zależy wszystko od silnika czy benzynka czy dizelek i jaką ma pojemność:loveu: Bo u mnie przy 60km/h śmiało można na piątce jechać bo mam dizla a jak miałam wcześniej benzyniaka to mulił i przy 80 dopiero można było "poszaleć" Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Witam Be:multi: nie mam aparatu w domu a z drugiego kabel znikl.. oo na 2 pokazuja jaka moda jest na ciecie psow:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Doti1986'][quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake: Zależy wszystko od silnika czy benzynka czy dizelek i jaką ma pojemność:loveu: Bo u mnie przy 60km/h śmiało można na piątce jechać bo mam dizla a jak miałam wcześniej benzyniaka to mulił i przy 80 dopiero można było "poszaleć"[/quote] Witam slonecznie:p Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Daria :lol: Jakie plany obiadowe?[/quote] Czesc:) oo to trafilas mysle mysle i nic wymyslic nie umie:roll: Quote
dysia-u Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Pegaza']Czesc:) oo to trafilas mysle mysle i nic wymyslic nie umie:roll:[/quote] ja mam zupe z leśnych grzybów /z naszego lasu/ ale to żadna podpowiedż dla ciebie bo pewnie ani lasu ani grzybów , co? :eviltong: Taka pogoda jak dzwon tylko wieje strasznie. Wywiesiłam pranie i zbierałam ręczniki po łące :shake: Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='dysia-u']ja mam zupe z leśnych grzybów /z naszego lasu/ ale to żadna podpowiedż dla ciebie bo pewnie ani lasu ani grzybów , co? :eviltong: Taka pogoda jak dzwon tylko wieje strasznie. Wywiesiłam pranie i zbierałam ręczniki po łące :shake:[/quote] u mnie grzyby sa w sklepie warzywnym:cool1: ,ja tez jedne pranie juz wywiesilam..kurde no moze kotleta zrobie..:p tylko po ziemniaki i surowke musze wyskoczyc.. Quote
dzasta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja się wczoraj wyszalałam obiadowo i dzisiaj mam zastój :D I w myśleniu i w gotowaniu :D Ale pranie trzeba zrobić czy tak czy siak :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 O ja tak w niedziele zaszalalam ze rolady przez 3 dni wcinalismy ale dzis bedzie filet z kurczaka zara go przygotuje..ino chwile popisze:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 moi nawet o stołówce nie chcą słyszeć :shake: no i ztym gotowaniem to mam stresa. Najgorzej to coś wymyslić , potem juz ok :roll: Quote
pycia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy się pięknie popołudniowo:loveu::multi: Quote
madziasto4 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake: [/QUOTE] U mnie powyżej 60- tak ok. 65 to już spokojne na piątce ;) To zależy od samochodu po prostu ;) Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='pycia']Witamy się pięknie popołudniowo:loveu::multi:[/quote] Cze wieczorne:multi: W tej kwestii narazie sie nie wypowiadam..:evil_lol: Madzia.. Quote
tigrunia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Pegaza']Witam Be:multi: nie mam aparatu w domu a z drugiego kabel znikl.. oo na 2 pokazuja jaka moda jest na ciecie psow:evil_lol:[/quote] A dzie wyszedł? Po Frugo? :evil_lol: [quote name='madziasto4']U mnie powyżej 60- tak ok. 65 to już spokojne na piątce ;) To zależy od samochodu po prostu ;)[/quote] Mi to kurde spać nie dało i dziś jak jechałam do pracy to sprawdziłam dokładnie .. ciężko było mi się rozpędzić zeby chociaż 4 bieg włączyć :shake: 3 włączam tak przy 70, 4 ok 90 a 5 to pewnie powyżej 100? Nie wiem jakoś nie zwracałam na to uwagi nigdy muszę sprawdzić ale w mieście ciężko się rozpędzić do 100 :eviltong: Quote
karkakarka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hej Ziomalki :lol: Wstawać i nie obijać się :) Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja jusz żem wstała :loveu: Jade na paznokcie :multi: Quote
Pegaza Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='karkakarka']Hej Ziomalki :lol: Wstawać i nie obijać się :)[/quote] Cze sasiadko:loveu: o tej porze ja jeszcze spie:evil_lol: ale nie powiem dzien byl intensywny dopiero teraz siadlam na doope... Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym? jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 u nas było 23 stopnie ,ale wiało jak ch...:shake: Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym? jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p[/quote] Dawno nie byłam :shake: Łuki przestał chodzić to ja jakoś też .. :roll: U mnie dziś bardzoooo zimno, deszcz cały dzień :angryy: Quote
Recommended Posts