Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']Ewcia w szpitalu :angryy: wiedziałaś coś?!.[/quote]

no sie przed chwila dowiedzialam..biedna co by bylo gdyby nie pojechali az wole nie myslec..:-(

Posted

[quote name='madziasto4']

Prawda jest taka, że nikt tyle nie jeździ oprócz eLek...
Ja jeżdżę z taką prędkością, przy której mogę już jechać [B]na 5 biegu. Czyli 60/h.[/B]
A już 70/h to po mieście raczej nie przekraczam- to maksymalnie. Nie mam potrzeby jeździć szybciej, jeśli jest ograniczenie. ;)[/quote]
Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake:

Dotarłam i do Ciebie D-E :multi:
Fotek brak .. jak to jest? :mad: Miałas cały weekend :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake:

Zależy wszystko od silnika czy benzynka czy dizelek i jaką ma pojemność:loveu: Bo u mnie przy 60km/h śmiało można na piątce jechać bo mam dizla a jak miałam wcześniej benzyniaka to mulił i przy 80 dopiero można było "poszaleć"

Posted

[quote name='Doti1986'][quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake:

Zależy wszystko od silnika czy benzynka czy dizelek i jaką ma pojemność:loveu: Bo u mnie przy 60km/h śmiało można na piątce jechać bo mam dizla a jak miałam wcześniej benzyniaka to mulił i przy 80 dopiero można było "poszaleć"[/quote]

Witam slonecznie:p

Posted

[quote name='Pegaza']Czesc:) oo to trafilas mysle mysle i nic wymyslic nie umie:roll:[/quote]

ja mam zupe z leśnych grzybów /z naszego lasu/ ale to żadna podpowiedż dla ciebie bo pewnie ani lasu ani grzybów , co? :eviltong:
Taka pogoda jak dzwon tylko wieje strasznie. Wywiesiłam pranie i zbierałam ręczniki po łące :shake:

Posted

[quote name='dysia-u']ja mam zupe z leśnych grzybów /z naszego lasu/ ale to żadna podpowiedż dla ciebie bo pewnie ani lasu ani grzybów , co? :eviltong:
Taka pogoda jak dzwon tylko wieje strasznie. Wywiesiłam pranie i zbierałam ręczniki po łące :shake:[/quote]

u mnie grzyby sa w sklepie warzywnym:cool1: ,ja tez jedne pranie juz wywiesilam..kurde no moze kotleta zrobie..:p tylko po ziemniaki i surowke musze wyskoczyc..

Posted

[quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye: Ja 5 wrzucam tak przy 80 minimum.. wcześniej to muliii :shake:

[/QUOTE]
U mnie powyżej 60- tak ok. 65 to już spokojne na piątce ;) To zależy od samochodu po prostu ;)

Posted

[quote name='pycia']Witamy się pięknie popołudniowo:loveu::multi:[/quote]

Cze wieczorne:multi:

W tej kwestii narazie sie nie wypowiadam..:evil_lol: Madzia..

Posted

[quote name='Pegaza']Witam Be:multi: nie mam aparatu w domu a z drugiego kabel znikl..

oo na 2 pokazuja jaka moda jest na ciecie psow:evil_lol:[/quote]
A dzie wyszedł? Po Frugo? :evil_lol:
[quote name='madziasto4']U mnie powyżej 60- tak ok. 65 to już spokojne na piątce ;) To zależy od samochodu po prostu ;)[/quote]
Mi to kurde spać nie dało i dziś jak jechałam do pracy to sprawdziłam dokładnie .. ciężko było mi się rozpędzić zeby chociaż 4 bieg włączyć :shake: 3 włączam tak przy 70, 4 ok 90 a 5 to pewnie powyżej 100? Nie wiem jakoś nie zwracałam na to uwagi nigdy muszę sprawdzić ale w mieście ciężko się rozpędzić do 100 :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']Hej Ziomalki :lol:

Wstawać i nie obijać się :)[/quote]

Cze sasiadko:loveu:
o tej porze ja jeszcze spie:evil_lol: ale nie powiem dzien byl intensywny dopiero teraz siadlam na doope...

Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym?

jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p

Posted

[quote name='Pegaza']
Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym?

jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p[/quote]
Dawno nie byłam :shake: Łuki przestał chodzić to ja jakoś też .. :roll:

U mnie dziś bardzoooo zimno, deszcz cały dzień :angryy: