Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='tigrunia']No właśnie .. ja po zdaniu prawka rok nie miałam samochodu :cool1: Cze Daria :multi:[/quote] Witam :p a my mamy auto ale bede i tak miec swoj bo m-a calymi dniami nie ma wiec bez sensu by bylo robic prawko jakbym nie mogla z niego korzystac.. mialam isc do lekarza i nie ide nie umiem sie dodzwonic do poradni jak zwykle a kawalek mam i mi sie nie chce bo podejde i sie okaze ze lekarza nie ma mojego albo juz mnie nie przyjmie..znow sie sama dolecze jakos..:roll: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja się dodzwoniłam :multi: Ide na 13:30 Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='tigrunia']Ja się dodzwoniłam :multi: Ide na 13:30[/quote] no sie masz fajnie a ja zobacze jak bedzie jutro, poki co jest dzis lepiej choc gardlo troche pobolewa i plecy...a plecy od czego to nie wiem..:roll: Quote
ewa2909 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cze Daria:multi:Idź w końcu do lekarza,stanowczo za często coś Ci dolega.:shake: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria:multi:Idź w końcu do lekarza,stanowczo za często coś Ci dolega.:shake:[/quote] Cze Nati oraz Ewa:multi: ta wiem ja od pewnego czasu mam ciagle problemy z gardlem..:roll: tylko sie dzis wkurzylam bo doktor jesli nawet przyjmowal na rano to powinien siedziec do 13 w poradni a nie ze on sie zrywa juz do domu o 12 przyszlam i co i nie zostalam przyjeta, ja nie wiem po co my placimy te podatki na sluzbe :mad: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Nati oraz Ewa:multi: ta wiem ja od pewnego czasu mam ciagle problemy z gardlem..:roll: tylko sie dzis wkurzylam bo doktor jesli nawet przyjmowal na rano to powinien siedziec do 13 w poradni a nie ze on sie zrywa juz do domu o 12 przyszlam i co i nie zostalam przyjeta, ja nie wiem po co my placimy te podatki na sluzbe :mad:[/quote] No i co - po 12 już żadnego lekarza nie było?? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='tigrunia']No i co - po 12 już żadnego lekarza nie było?? :crazyeye:[/quote] no jeden byl ale ja pytalam o mojego..zreszta znajac panie w rejestracji znow by mialy jakies "ale" ze pozno przyszlam sie rejestrowac ze doktor zaraz konczy..itd.. Quote
dzasta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 O masz to faktycznie miałaś się dzisiaj z tymi lekarzami a właściwie ich brakiem :shake: Ja od jutra rana mam latanie po lekarzach i już się na to konto cieszę :D A i dołączyłam do Waszego zakatarzonego i boląco gardłowego grona :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='dzasta']O masz to faktycznie miałaś się dzisiaj z tymi lekarzami a właściwie ich brakiem :shake: Ja od jutra rana mam latanie po lekarzach i już się na to konto cieszę :D A i dołączyłam do Waszego zakatarzonego i boląco gardłowego grona :evil_lol:[/quote] No to chyba jakas epidemia dogowa jest:roll: ja juz dzis nawet apetyt mialam wlasnie siedze i mysle co by tu zjesc:roll: najlepiej nic umyc sie i isc spac hehe bo potem przybywa w boczkach.. no to uzbroj sie w cierpliwosc na jutrzejsze spotkania:cool3: lece pa:loveu:bo jutro mam tez sporo do zrobienia..to musze byc w formie..:cool1: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy z rana i pozdrawiamy cala gromadke psow oraz ich Pania i Pana :loveu: Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Witam pochmurnie:razz: juz pytalam ale dalej wystepuje ten sam problem jak przekopiowac fotki z photobucka na dysk? klikne w fote zrobie zapisz jako... i kopiuje do folderu niestety skopiuje mi sie maly obrazek i nie mozna nic z tym zrobic:roll: z fotosika mozna fotki sie kopiują ale tu mam problem.. Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się serdecznie :loveu:[/quote] Witamy Nati oraz Doti:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Pegaza']Witam pochmurnie:razz: juz pytalam ale dalej wystepuje ten sam problem jak przekopiowac fotki z photobucka na dysk? klikne w fote zrobie zapisz jako... i kopiuje do folderu niestety skopiuje mi sie maly obrazek i nie mozna nic z tym zrobic:roll: z fotosika mozna fotki sie kopiują ale tu mam problem..[/QUOTE] Jak bardzo mały obraz się zapisuje? Miniaturka czy po prostu pomniejszone zdjecie na potrzeby forum? Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='madziasto4']Jak bardzo mały obraz się zapisuje? Miniaturka czy po prostu pomniejszone zdjecie na potrzeby forum?[/quote] Madzia normalnie sie robi taka krecha przez srodek i nic nie widzisz poza krecha..to nawet nie miniaturka jest... Cze Be hehe:lol: Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe Quote
dzasta Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Pegaza'] Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe[/quote] Ja już też to przerabiałam ale mój pojechał :eviltong: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Pegaza'] Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe[/quote] Przynajmniej loda mialas :cool3: Quote
dysia-u Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Pegaza']Madzia normalnie sie robi taka krecha przez srodek i nic nie widzisz poza krecha..to nawet nie miniaturka jest... Cze Be hehe:lol: Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe[/quote] no to byś przecie z głodu nie pomarła przez ten czas:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 No fakt jakos bym se dala rade:cool1: ale usluzna sasiadka z gory(ktorej nikt nie lubi)oferowala skorzystanie z fona:cool1: jak widac nie dali by mi zginac;) popoludniu bolalo mnie lewe oko teraz dla odmiany prawe:roll::evil_lol: az to smieszne jest:evil_lol: ale podejrzewam ze bola z przemeczenia dlatego dzis dlugo nie siedze mimo ze moge se jutro dluzej pospac..:p Quote
dysia-u Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a coś zrobiła z tym mielonym? :evil_lol: rzucałaś za m...em?? ;) czy Soma chapnęła? :lol: Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='dysia-u']a coś zrobiła z tym mielonym? :evil_lol: rzucałaś za m...em?? ;) czy Soma chapnęła? :lol:[/quote] hehe nie zrobilam z nich nastepne golabki a'la kotlety mielone wlasnie sie chlodza i do zamrazarki pojda.bedzie obiad na kiedys.. na jutro juz tez mam prawie gotowy obiad..mam takie dni zebym pichcila a moze to za sprawa ksiazki ktorą czytam teraz:p opowiada o dziewczynie ktora sie uczy w Wloszech gotowac i mi ciagle smaka robia potrawami mmm a i przy okazji sie zakochala w kucharzu owa bohaterka..:p i takie tam... Quote
dysia-u Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Pegaza']hehe nie zrobilam z nich nastepne golabki a'la kotlety mielone wlasnie sie chlodza i do zamrazarki pojda.bedzie obiad na kiedys.. na jutro juz tez mam prawie gotowy obiad..mam takie dni zebym pichcila a moze to za sprawa ksiazki ktorą czytam teraz:p opowiada o dziewczynie ktora sie uczy w Wloszech gotowac i mi ciagle smaka robia potrawami mmm a i przy okazji sie zakochala w kucharzu owa bohaterka..:p i takie tam...[/quote] eno uważaj no z tą książką :mad: żeby ci pisane nie zaszkodziło :eviltong: Włosi są przystojni :crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 No przystojni:eviltong: nie chce mi sie posprzatac lenia dostalam chyba :roll: ide poczytac...:evil_lol: znaczy sie uczyc...:roll: Quote
Recommended Posts