tigrunia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Pegaza']daj Boze zeby zima tego roku byla lagodna:evil_lol: bede leciec bo sie nie wyrobie....[/quote] Też się o to co roku modlę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='***Paulina***']to jak z tą fakturką?:razz:[/quote] no jak.. za dojazd tez sie nalezy:evil_lol: wiec prosze placic..;) Yoko witam wieczorową porą:multi: alem jestem slaba normalnie padlam jak kawka... Quote
karkakarka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hejka wieczornie :) Ja zdawałam w listopadzie i zdałam :) Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='karkakarka']Hejka wieczornie :) Ja zdawałam w listopadzie i zdałam :)[/quote] chodzilas do babskiej?:cool1: sie masz fajnie:cool1: Witam:p przed chwilą Pipi zleciala z wersalki nic jej sie nie stalo ale od razu sie przetransportowala do swego legowiska:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza'] Witam:p przed chwilą Pipi zleciala z wersalki nic jej sie nie stalo ale od razu sie przetransportowala do swego legowiska:evil_lol:[/quote] :evil_lol: Jess co chwilę spada .. teraz próbuje wskoczyć na pufę!! :crazyeye: Jest problem bo na pufie leży koc i już sierota wskoczyć nie umie :cool1: Kawałek dalej stoi druga pufa i na nią wskakuje bez problemu .. próbuje wskoczyć z jednej na drugą ale za duża odległość :evil_lol: Już 10 minut się męczy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Jess co chwilę spada .. teraz próbuje wskoczyć na pufę!! :crazyeye: Jest problem bo na pufie leży koc i już sierota wskoczyć nie umie :cool1: Kawałek dalej stoi druga pufa i na nią wskakuje bez problemu .. próbuje wskoczyć z jednej na drugą ale za duża odległość :evil_lol: Już 10 minut się męczy :evil_lol:[/quote] haha a Ty na to patrzysz pomoz jej :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']haha a Ty na to patrzysz pomoz jej :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Niech trenuje :evil_lol: Zrezygnowała już i biedna na dechach leży :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Niech trenuje :evil_lol: Zrezygnowała już i biedna na dechach leży :eviltong:[/quote] ja bym po takim czasie tez zrezygnowala:evil_lol: a Baffy pewnie w loziu:cool3: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']ja bym po takim czasie tez zrezygnowala:evil_lol: a Baffy pewnie w loziu:cool3:[/quote] Jo .. w kołdrze się zawinęła :eviltong: Ona nic innego nie robi tylko śpi :cool1: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Jo .. w kołdrze się zawinęła :eviltong: Ona nic innego nie robi tylko śpi :cool1:[/quote] no u mnie teraz tez juz spia nawet ta wielka bo slysze jak chrapie Quote
madziasto4 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Według mnie zimą właśnie warto mieć kurs- a przynajmniej nie ma czego żałować. Nauka prowadzenia w trudnych warunkach atmosferycznych pod okiem instruktora na pewno nikomu na złe nie wyjdzie ;) A ja nie musiałam mieć szczęścia- ja po prostu [B]nie miałam[/B] pecha :p Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='madziasto4']Według mnie zimą właśnie warto mieć kurs- a przynajmniej nie ma czego żałować. Nauka prowadzenia w trudnych warunkach atmosferycznych pod okiem instruktora na pewno nikomu na złe nie wyjdzie ;) A ja nie musiałam mieć szczęścia- ja po prostu [B]nie miałam[/B] pecha :p[/quote] to samo mowi mi moj Madzia trafilas na fajnego instruktora:cool1:i łut szczescia byl:cool1: nie gadaj hehe Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza'] Wiem Be ze nie jest to dobry moment ale zobaczymy jaką zime bedziemy miec..m-a mowi ze on sie uczyl jezdzic w zimie i nie ma tak zle... a ja sie musze sprezyc:cool1: jak to mowia bo od kwietnia bym juz potrzebowala jezdzic..[B]tylko czy bede miec takie szczescie jak Madzka sie okaze:evil_lol:[/B] [/QUOTE] od znajomych słyszałam, że zima nie jest taka zła a wiele się można nauczyć i zdać też można ;) jak nie takie jak Madźka to takie jak Fidlasta :evil_lol: [quote name='madziasto4'] A ja nie musiałam mieć szczęścia- ja po prostu [B]nie miałam[/B] pecha :p [/QUOTE] oj nie gadaj - miałaś szczęście bo tych co je maja jest mniej a tych co maja pecha jest ogrooooom! :p Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 No wlasnie sie pocieszam ze pewnie nie ja 1 i nie ostatnia hehe w tym pechu zapewne bede..:cool1::evil_lol: dobra znikam bo m-a chce neta.. nara:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']to samo mowi mi moj Madzia trafilas na fajnego instruktora:cool1:i łut szczescia byl:cool1: nie gadaj hehe[/QUOTE] To prawda, instruktorów miałam super, ale to nie oni mnie egzaminowali przecież :diabloti: A egzaminatora miałam obrzydliwie gburowatego, zero uśmiechu, nie odzywaliśmy się do siebie ani słowem. Po prostu nie miał się do czego przyczepić- tyle mojego szczęścia :p Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 No ja instruktora miałam gburowatego :cool1: I wcale nic z jego nauk nie wyniosłam jeśli chodzi o jazdę w trudnych, zimowych warunkach :cool1: Quote
karkakarka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']chodzilas do babskiej?:cool1: sie masz fajnie:cool1: [/quote] Nie w babskiej w innej... perfect czy coś takiego :/0 ale zdałam dopiero za 3 razem :cool1: Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='madziasto4'] Po prostu nie miał się do czego przyczepić- tyle mojego szczęścia :p [/QUOTE] po prostu jesteś dobrym kierowcą :lol: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Kasia']po prostu jesteś dobrym kierowcą :lol:[/QUOTE] Noo nareszcie ktoś to ubrał w odpowiednie słowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobitki, trza się nie bać, znaleźc dobrą szkołę, znać na przepisach i pokazać światu, że baba za kierownicą to GOŚĆ!! :p Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='madziasto4'] Noo nareszcie ktoś to ubrał w odpowiednie słowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobitki, trza się nie bać, znaleźc dobrą szkołę, znać na przepisach i pokazać światu, że baba za kierownicą to GOŚĆ!! :p [/QUOTE] no! ale ja też teraz się uważam za dobrego kierowcę :evil_lol: nawet TZ powiedział, że będzie ze mnie niezły DRIFTOWIEC :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cze De wieczorowo :loveu: Kurde moze ja tez o prawku pomysle :roll: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze De wieczorowo :loveu: Kurde moze ja tez o prawku pomysle :roll:[/quote] mysl mysl Asia:cool3:cze:loveu: Madzia ma w genach automobilow rajdowych:cool1::evil_lol: Quote
Nati28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cze :cool3: Prawo jazdy to dobra rzecz tylko trzeba miec jeszcze samochod :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Nati28']Cze :cool3: Prawo jazdy to dobra rzecz tylko trzeba miec jeszcze samochod :evil_lol:[/quote] Cze :lol: a to nie problem bede miec swoj wlasny:cool1: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Nati28']Cze :cool3: Prawo jazdy to dobra rzecz tylko trzeba miec jeszcze samochod :evil_lol:[/quote] No właśnie .. ja po zdaniu prawka rok nie miałam samochodu :cool1: Cze Daria :multi: Quote
Recommended Posts