tigrunia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Pegaza']Cze lachonki:multi::loveu: fajny zakiet:loveu: Be ja wczoraj tez ogladalam zakiety ale po ostatnim razie jak mierzylam taki swetr kardigan i okazal sie za maly boje sie kupic na allegro..a rozgladam sie za przejsciowką zakietu lub cieplym swetrem.. obiad mam gotowy i jak podkurzam wyskocze se humor poprawic sztucznym slonkiem:cool3: no moj m-a se spodnie wylicytowal orginaly za pare groszy hehe[/quote] To musisz się zwymiarować nim kupisz :eviltong: Ja też chcę do słonka :placz: Grzeje mnie tu przez okna jak nie wiem ale ja chcę sztucznego :placz: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cze De :loveu: Wczoraj odesłałam koszule, na zdjęciu super a jak przyszła to okazało się ze beznadziejna :-( Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Be a ja sie wybralam na sztuczne i co i juz zlikwidowali a tak daleko mi sie nie chce isc musze poczekac na m-a az mnie tam podwiezie.. gdzies podzialam cm krawiecki:roll: Asia a nawet nie mow...chyba bym sie wsciekla:mad: wybralam szkole polecaną wiec zobaczymy:p uczyc sie bede na punto grande i na takim zdaje egzamin..1 wyklady w przyszly wtorek..mam isc czy nie? :evil_lol: heheh nie no juz postanowilam ale stracha mam:cool1: lece ogarnac te mieszkanie bo ostatnio sie cosik obijam:cool1: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Pegaza'] wybralam szkole polecaną wiec zobaczymy:p uczyc sie bede na punto grande i na takim zdaje egzamin..1 wyklady w przyszly wtorek..mam isc czy nie? :evil_lol: heheh nie no juz postanowilam ale stracha mam:cool1: [/QUOTE] No, to tak jak ja. Mnie się super jeździło na punciaku- i na dwójce i na grande :p No pewnie, że idź na wykłady. Samo Ci do głowy nie wejdze :cool1: Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='madziasto4']No, to tak jak ja. Mnie się super jeździło na punciaku- i na dwójce i na grande :p No pewnie, że idź na wykłady. Samo Ci do głowy nie wejdze :cool1:[/quote] ja wiem ze samo nie wejdzie tylko pytanie zadalam czy wogle mam isc hehe Quote
madziasto4 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Pegaza']ja wiem ze samo nie wejdzie tylko pytanie zadalam czy wogle mam isc hehe[/QUOTE] Aaa, bo myślałam, że się już zapisałaś i JUŻ wagary planujesz :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='madziasto4']Aaa, bo myślałam, że się już zapisałaś i JUŻ wagary planujesz :diabloti:[/quote] nie nie:shake: zapisalam sie pan powiedzial ze moge przyjsc na wyklady ktore sie zaczynaja w wtorek i wtedy dokonamy formalnosci wszystkich wiec jak widac kwestia czy mam isc czy nie pozostaje otwarta:evil_lol: jedyny + z tego bedzie ze znow mi kg ubedzie z stresu:cool1: a im dluzej bede podchodzic do zdawania bo nie licze na 1 raz:roll: to bede sie chudsza robic :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Idź, nie ma się czego bać :p A jak masz dryg do prowadzenia, to będzie sama przyjemność ;) Quote
dysia-u Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 strach napewno bedzie , nie ma sie co oszukiwać , ale ile przyjemności z samodzielnej jazdy z prawkiem w kieszeni ... :multi::multi::multi::multi:Zobaczysz , warto. Quote
ewa2909 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cześć Daria:loveu: No to jeszcze troche i nie będziesz potrzebowała mężowskiej pomocy:evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Daria:loveu: No to jeszcze troche i nie będziesz potrzebowała mężowskiej pomocy:evil_lol:[/quote] ja tam nie odżegnuje się od mężowskiej pomocy.:shake: Jak ostatnio zaparkowałam rano w miejscu z którego chyba by święty wyjechał to... telefon do męża :loveu: Przyjechał jak na sygnale , i nawet się nie wkurzył bo sytuacja była niemalże komiczna :roll: Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Cze Ewa i Ula:loveu: Madzia jesli chodzi o dryg to nie wiem:roll: sie okaze.. dzis z glupot poszukalam sobie na necie testow na egzamin na 18 pytan- 12 negatywnych:roflt: dobra jestem dobra,ale ale dziewczyny ja nie znalam znakow i nic nie wiem na temat kto ma pierwszenstwo:cool1: wiec jestem usprawiedliwiona:evil_lol: Ewa no zobaczymy :p Quote
laurin Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cześć :loveu: Zdajesz prawko? Super :multi: Jeszcze trochę i ja się zarażę:evil_lol: Przydało by mi się:cool1: wczoraj się busem wybrałam z dwójką do wydziału geodezji:cool1: ale nawet było fajnie:evil_lol: Szymuś się cieszył bo wcześniej tylko raz busem jechał:evil_lol: Quote
karkakarka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witam :) Dla dzieci to frajda :) Dobrze mieć prawko... :) Na pewno kiedyś się przyda. Quote
Pegaza Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='laurin']Cześć :loveu: Zdajesz prawko? Super :multi: Jeszcze trochę i ja się zarażę:evil_lol: Przydało by mi się:cool1: wczoraj się busem wybrałam z dwójką do wydziału geodezji:cool1: ale nawet było fajnie:evil_lol: Szymuś się cieszył bo wcześniej tylko raz busem jechał:evil_lol:[/quote] Ania napisalas tego posta o rownej godzinie duchow:ghost_2::evil_lol: no widzisz jaką Szymek mial nie lada atrakcje hehe tylko bus a tyle radosci:evil_lol: co do prawka to narazie sie jeszcze nie zapisalam ale do wtorku musze podjac decyzje:cool1: Karkakarka :multi: pewnie ze sie przyda tylko ile stresu przy tym by je zdobyc:roll::nerwy: Cze w mojej galerii bezfotkowej:roll::evil_lol: bylam dzis na zakupach iiiii sie narescie obkupilam:multi: to co chcialam mam :cool1: kupione :loveu: a zara ide leczo gotowac.... Quote
dzasta Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 To opowiadaj co kupiłaś i prześlij trochę leczo bo ja muszę znowu więcej leżeć niż chodzić :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='dzasta']To opowiadaj co kupiłaś i prześlij trochę leczo bo ja muszę znowu więcej leżeć niż chodzić :eviltong:[/quote] yhm no to najpierw wymienilam se stanika na rozmiar wiekszy:cool1: a rozgladalam sie za szarym swetrem do rozpinania i znalazlam mialam dylemat jak zwykle czy brac szary czy fiolet:evil_lol: wzielam szary do wszystkiego pasuje..i potem wzielam taki sweterek rowniez w kolorze szarym lączony z wstawką bialą -kolnierzykiem :cool1: czyli to co zamierzalam nabyc mam kupione:p widzialam juz fajny swetr z takimi kieszeniami z przodu, ladny splot warkoczowy, wciagany przez glowe, dlugi, ale to juz nastepnym razem musze poczekac na kaske.. oj mam juz spoznienie w kuchni hehe jak bede klikac to i ja tego lecza nie zjem:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Na prawko się zapisuj - nie ma co się zastanawiać :loveu: Nie będziesz musiała prosić o podwózke na solarium :loveu: :evil_lol: Zakupów zazdroszczę.. :roll: Leczooo też bym sobie zjadła :loveu: Na simsy mnie naszło ostatnio :cool1: Tyle, że mam tylko 2 :-( Quote
karkakarka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja też mam sweterek rozpinany tylko właśnie fioletowy :p Quote
Pegaza Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Cze Beata:loveu: a jakie dobre bylo mniam mniam:eviltong: co do zakupow musze m-a naciagnac na jeszcze jeden swetr:evil_lol: ten co opisalam.. co do prawka to nawet dzis m-a sie lekko wkurzyl gdy mu napomklam ze moze zrezygnuje, wiec sam mnie tam zaprowadzi jak ja nie bede chciala..:evil_lol: co do simow ja mam 3 ale mi sie grac juz nie chce...:roll: znalazlam stare fotki na drugim kompie zeby w galerii nie bylo tak pusto to je wstawie:p Soma podziwiająca widoki:cool1: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/URLOP056.jpg[/IMG] Pipi w polu :p [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pip61001.jpg[/IMG] ale ta kostka dobra szkoda ze gumowa:evil_lol: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz216.jpg[/IMG] rozkraczona zabka:loveu: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz224.jpg[/IMG] Quote
dysia-u Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Oooo Daria dała fotki :shake: prosze , prosze. Rozradowana udanymi zakupami nawet kabel znalazła. Z prawka nie rezygnuj :mad::mad::mad: Quote
tigrunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz224.jpg[/url] :evil_lol: Śmieszna jest :loveu: Taka słodziutka .. :loveu: :evil_lol: Mała rozrabiara :loveu: :evil_lol: Quote
dzasta Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 O nareszcie zdjęcia :loveu: Soma na tarasie wygląda super i maleństwo z kością :loveu: DE nie rezygnuj z prawka! Przyda się !!! Quote
ewa2909 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No normalnie jakieś fotki się znalazły:evil_lol: Cze Daria zakupowa kobieto:multi: Quote
laurin Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ale Ci dobrze :roll: też sobie muszę jakiś fajny sweter sprawić:cool1: Cześć:loveu: [COLOR=PaleTurquoise]znowu późną nocą [/COLOR]:sleep: Quote
Recommended Posts