Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Cze lachonki:multi::loveu:
fajny zakiet:loveu: Be ja wczoraj tez ogladalam zakiety ale po ostatnim razie jak mierzylam taki swetr kardigan i okazal sie za maly boje sie kupic na allegro..a rozgladam sie za przejsciowką zakietu lub cieplym swetrem..

obiad mam gotowy i jak podkurzam wyskocze se humor poprawic sztucznym slonkiem:cool3:

no moj m-a se spodnie wylicytowal orginaly za pare groszy hehe[/quote]
To musisz się zwymiarować nim kupisz :eviltong:
Ja też chcę do słonka :placz: Grzeje mnie tu przez okna jak nie wiem ale ja chcę sztucznego :placz: :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Be a ja sie wybralam na sztuczne i co i juz zlikwidowali a tak daleko mi sie nie chce isc musze poczekac na m-a az mnie tam podwiezie..
gdzies podzialam cm krawiecki:roll:

Asia a nawet nie mow...chyba bym sie wsciekla:mad:

wybralam szkole polecaną wiec zobaczymy:p uczyc sie bede na punto grande i na takim zdaje egzamin..1 wyklady w przyszly wtorek..mam isc czy nie? :evil_lol: heheh nie no juz postanowilam ale stracha mam:cool1:

lece ogarnac te mieszkanie bo ostatnio sie cosik obijam:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']
wybralam szkole polecaną wiec zobaczymy:p uczyc sie bede na punto grande i na takim zdaje egzamin..1 wyklady w przyszly wtorek..mam isc czy nie? :evil_lol: heheh nie no juz postanowilam ale stracha mam:cool1:

[/QUOTE]
No, to tak jak ja. Mnie się super jeździło na punciaku- i na dwójce i na grande :p
No pewnie, że idź na wykłady. Samo Ci do głowy nie wejdze :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']No, to tak jak ja. Mnie się super jeździło na punciaku- i na dwójce i na grande :p
No pewnie, że idź na wykłady. Samo Ci do głowy nie wejdze :cool1:[/quote]
ja wiem ze samo nie wejdzie tylko pytanie zadalam czy wogle mam isc hehe

Posted

[quote name='madziasto4']Aaa, bo myślałam, że się już zapisałaś i JUŻ wagary planujesz :diabloti:[/quote]
nie nie:shake: zapisalam sie pan powiedzial ze moge przyjsc na wyklady ktore sie zaczynaja w wtorek i wtedy dokonamy formalnosci wszystkich wiec jak widac kwestia czy mam isc czy nie pozostaje otwarta:evil_lol:
jedyny + z tego bedzie ze znow mi kg ubedzie z stresu:cool1: a im dluzej bede podchodzic do zdawania bo nie licze na 1 raz:roll: to bede sie chudsza robic :evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Daria:loveu:
No to jeszcze troche i nie będziesz potrzebowała mężowskiej pomocy:evil_lol:[/quote]
ja tam nie odżegnuje się od mężowskiej pomocy.:shake: Jak ostatnio zaparkowałam rano w miejscu z którego chyba by święty wyjechał to... telefon do męża :loveu:
Przyjechał jak na sygnale , i nawet się nie wkurzył bo sytuacja była niemalże komiczna :roll:

Posted

Cze Ewa i Ula:loveu:

Madzia jesli chodzi o dryg to nie wiem:roll: sie okaze..
dzis z glupot poszukalam sobie na necie testow na egzamin na 18 pytan- 12 negatywnych:roflt: dobra jestem dobra,ale ale dziewczyny ja nie znalam znakow i nic nie wiem na temat kto ma pierwszenstwo:cool1: wiec jestem usprawiedliwiona:evil_lol:

Ewa no zobaczymy :p

Posted

Cześć :loveu:
Zdajesz prawko? Super :multi:
Jeszcze trochę i ja się zarażę:evil_lol: Przydało by mi się:cool1: wczoraj się busem wybrałam z dwójką do wydziału geodezji:cool1: ale nawet było fajnie:evil_lol: Szymuś się cieszył bo wcześniej tylko raz busem jechał:evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']Cześć :loveu:
Zdajesz prawko? Super :multi:
Jeszcze trochę i ja się zarażę:evil_lol: Przydało by mi się:cool1: wczoraj się busem wybrałam z dwójką do wydziału geodezji:cool1: ale nawet było fajnie:evil_lol: Szymuś się cieszył bo wcześniej tylko raz busem jechał:evil_lol:[/quote]

Ania napisalas tego posta o rownej godzinie duchow:ghost_2::evil_lol:
no widzisz jaką Szymek mial nie lada atrakcje hehe tylko bus a tyle radosci:evil_lol:
co do prawka to narazie sie jeszcze nie zapisalam ale do wtorku musze podjac decyzje:cool1:

Karkakarka :multi: pewnie ze sie przyda tylko ile stresu przy tym by je zdobyc:roll::nerwy:

Cze w mojej galerii bezfotkowej:roll::evil_lol:
bylam dzis na zakupach iiiii sie narescie obkupilam:multi: to co chcialam mam :cool1: kupione :loveu:
a zara ide leczo gotowac....

Posted

[quote name='dzasta']To opowiadaj co kupiłaś i prześlij trochę leczo bo ja muszę znowu więcej leżeć niż chodzić :eviltong:[/quote]

yhm no to najpierw wymienilam se stanika na rozmiar wiekszy:cool1: a rozgladalam sie za szarym swetrem do rozpinania i znalazlam mialam dylemat jak zwykle czy brac szary czy fiolet:evil_lol: wzielam szary do wszystkiego pasuje..i potem wzielam taki sweterek rowniez w kolorze szarym lączony z wstawką bialą -kolnierzykiem :cool1: czyli to co zamierzalam nabyc mam kupione:p widzialam juz fajny swetr z takimi kieszeniami z przodu, ladny splot warkoczowy, wciagany przez glowe, dlugi, ale to juz nastepnym razem musze poczekac na kaske..
oj mam juz spoznienie w kuchni hehe jak bede klikac to i ja tego lecza nie zjem:evil_lol:

Posted

Na prawko się zapisuj - nie ma co się zastanawiać :loveu: Nie będziesz musiała prosić o podwózke na solarium :loveu: :evil_lol:
Zakupów zazdroszczę.. :roll:
Leczooo też bym sobie zjadła :loveu:

Na simsy mnie naszło ostatnio :cool1: Tyle, że mam tylko 2 :-(

Posted

Cze Beata:loveu:
a jakie dobre bylo mniam mniam:eviltong:
co do zakupow musze m-a naciagnac na jeszcze jeden swetr:evil_lol: ten co opisalam..
co do prawka to nawet dzis m-a sie lekko wkurzyl gdy mu napomklam ze moze zrezygnuje, wiec sam mnie tam zaprowadzi jak ja nie bede chciala..:evil_lol:
co do simow ja mam 3 ale mi sie grac juz nie chce...:roll:
znalazlam stare fotki na drugim kompie zeby w galerii nie bylo tak pusto to je wstawie:p
Soma podziwiająca widoki:cool1:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/URLOP056.jpg[/IMG]
Pipi w polu :p
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pip61001.jpg[/IMG]
ale ta kostka dobra szkoda ze gumowa:evil_lol:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz216.jpg[/IMG]
rozkraczona zabka:loveu:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz224.jpg[/IMG]