Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze dziewczyny:p

no na szczescie z mojej rodziny juz na gorniczych emeryturach :p
ale dla tych biednych rodzin to nieszczescie..:-(

a ta Asia kupila wprawdzie nie te co mialam wczesniej upatrzone moglam brac tydzien temu od razu to sie zastanawialam jak dzis poslzam to mojego rozmiaru nie bylo:siara: mierzylam tyle fasonow i kolorow w ccc
w koncu poszlam do deichamana i kupilam szare w podobnym fasonie co chcialam kupic za 1 razem ale juz inaczej mi sie w nich chodzi tamte byly wygodniejsze:roll: no coz obym nie zalowala po czasie ze mi sie w nich niefajnie chodzi...i kupilam sobie staniczek w rozmiarze wiekszym :cool1: na starosc rosne hehe wszedzie jak widac:roll::cool1: jeszcze patrzylam za torebką ale narazie nic mi w oko nie wpadlo..reszta zakupow przelozona na przyszly tydzien..wpadly mi tez w oko fioletowe saszki wysokie ale zobaczymy jaka pogoda bedzie bo jak narazie jest cieplo wiec w takich bylo by za cieplo narazie... lece z psami i potem sie biore za sprzatanie wpadne pozniej pa:p

Posted

[quote name='karkakarka']To widzę, że zakupy udane :0
Pozdrawiam:)[/quote]
no mozna tak powiedziec tylko brak torebki mnie meczy:roll: ale coz nie mozna miec od razu wszystkiego jak to mowia:p

Posted

[quote name='karkakarka']ja teraz też choruję na torebkę, ale taką małą czarną :oops::loveu:[/quote]
a ja szukam takiej wiekszej zeby wsio mozna tam wlozyc:p
i kolorem zblizonym do butow i zeby miala ladny fason i fajny material oj mam wymagania jak widac :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']a ja szukam takiej wiekszej zeby wsio mozna tam wlozyc:p
i kolorem zblizonym do butow i zeby miala ladny fason i fajny material oj mam wymagania jak widac :evil_lol:[/quote]

stanik większy , torebka większa ,:cool3: ale się rozrastasz!!!!:roll: na starość człek sie ponoć kurczy:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']stanik większy , torebka większa ,:cool3: ale się rozrastasz!!!!:roll: na starość człek sie ponoć kurczy:evil_lol:[/quote]
Uluś może nam się "rodzina dogomaniacka"powiększy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cze Daria niedzielnie wieczornie:multi:

Posted

[quote name='ewa2909']Uluś może nam się "rodzina dogomaniacka"powiększy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cze Daria niedzielnie wieczornie:multi:[/quote]
no patrz :roll::roll::roll: ale jestem klipa :evil_lol: tak nie pomyśleć :mad:

Posted

[quote name='dysia-u']no patrz :roll::roll::roll: ale jestem klipa :evil_lol: tak nie pomyśleć :mad:[/quote]

Ja Wam zara pomysle:mad::evil_lol:
ale ale ja zawsze chcialam miec czyms oddychac wiec tym sie akurat nie martwie:eviltong:

cze wieczorne Nati Madzia Ewa i Ula:loveu:

dzis se wybralam w nowych butach na spacer obdarly mnie troche po boku, na szczescie piety mam cale:roll:apropo spaceru bylam na wystawie kwiatow ale nic specjalnego nie znalazlam, kupa ludzi oo widzialam:roll::cool1:
Na allegro mialam wstawione w ulubionych torebke i dzis zagladam nie ma:roll: dwie wystawione i dwie kupione:placz: i nikt juz takiego fasonu nie ma..
cos czuje ze tak latwo nie bedzie:roll:

Posted

[quote name='karkakarka']O biedna ty :( Ale nie martw się na pewno jakąś torebkę znajdziesz :)[/quote]

Cze :cool3:
no wierz mi ze dzis mialam problem jaka torebke dobrac do ubioru
niby mam wstawione w ulubione nastepną ale nie jestem pewna czy to ma byc TA:cool1: znow sie bede zastanawiac a jak wejde na allegro znow ktos ja kupi :evil_lol: coz wagi tak maja ze zanim cos kupia musza sie namyslec dlugo:evil_lol:

Posted

Cze:loveu:
No popatrz! A ja myślałam że tylko ja oddaje coś do obserwowanych, zastanawiam się, a potem żałuję, bo ktoś już to wykupi:stupid:

Daj jakieś focie dziewczynek :modla:

Posted

Cze Ania:multi: a ja zara sprawdze czy torebka dalej na allegro jest czy juz nie:evil_lol:
fotki mowisz nic nie mam nowego buu kurde a czasu mi ostatnio brakuje ale bede musiala sie postarac o nie dla Was..

Cze Karkakarka:multi:
ta prawie dobrze tylko to Livka jest najmniejsza:p

Witam Yoko dziekujemy za wizyte i pozdrowienia:loveu: rowniez pozdrawiam

Cze Dzasta:multi: bos napewno nie waga wiec nie masz takiego problemu jak ja:evil_lol:

dziewczyny widzialam fajna torebke ale fioletowa:roll: cudo normalnie:loveu: powiedzcie bedzie pasowac do szarych butow? czy raczej szukac szarej..:roll: