Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
jest udalo sie nawet bez CV:sweetCyb:
bede pracowac za wieksze pieniadze niz dotychczas i praca w [SIZE=1][COLOR=lightblue]solarium karnet 100 zl na opalanie premie i prowizja od sprzedazy kosmetykow:cool1:[/COLOR][/SIZE][/quote]

gratuluję :cool2:
no to będziesz opalona cały rok:cool3:

Cześć deszczowo...

Posted

[quote name='Aga76']I jak? Żyjesz i jesteś na wolności?[COLOR=LightBlue] czy doszło do rękoczynów?[/COLOR][/quote]
:evil_lol:

no napisz jak poszło

Posted

Cze kobietki:loveu:
jestem umeczona weszlam na chwile jutro Was ponadrabiam..mam nadzieje bo przed tym wyjazdem to kupa spraw mam..ale fajnie wejsc i widziec ze jestescie ze mną:loveu:
no wiec tylko Wam powiem ze w solarium myslaloby sie ze sie siedzi, nic podobnego:shake: ja tam latalam ciagle:roll: co sie lozek naczyscilam:roll: a jak sie zblizysz i nachylisz by te lozko wyczyscic to taki gorac bucha ze po kilkunastu lozkach masz wrazenie ze ja wyszlam i sie opalalam...niemozliwie cieplo..w zime bedzie fajnie ale latem..:roll: poki co ruch tam jest jak w Rzymie :-o ciagle chodza chodza..a ja mam przyspieszony kurs nauki :roll:u nas sa takie plazmy gdzie widzisz ktore lozka sa wolne ktore do czyszczenia i taka maszyna gdzie wrzucasz monety na te opalanie...ja chodzilam do innego i tam normalnie pobieral oplaty za moje minuty wykorzystane...no coz te jest bardziej unowoczesnione:cool1: 8 lozek mamy z kabiną stojącą:cool1: jeszcze mnie czeka w piatek nauka 5-godzinna i wrescie upragniony urlop aa kolezanka ktora mnie przyuczula deko mnie wkur...:roll:a to tak na marginesie:evil_lol: coz pracowac tam nie bede z nia bo ja bede gdzie indziej..na szczescie:cool1:
a co do dzisiejszej rozmowy to jutro Wam opisze tyle tylko ze m-a juz nie chcial zeby jutro tam poszla i chcial sobie to i owo z nia wyjasnic ale jakos sie dal ulaskawic i stwierdzil ze szkoda nerwow..:roll:
dobranoc:loveu:

Posted

[quote name='dzasta']Gratuluję nowej pracy!!!
Super że tak Ci się udało ale czasem tak bywa. Praca w solarium fajna sprawa :D[/quote]
dziekuje :loveu:o tak fajna hehe

Posted

[quote name='eria']:roflt::roflt::roflt:Czesia się oglądało :loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Czesia mam na GPS on nas poprowadzi kierunek Gdansk:evil_lol: a jakie ma teksty haha....

Posted

[quote name='dysia-u']Dariaaa obiecaj że nie będziesz chodzić jak uwędzona :evil_lol:[/quote]

hm ciezko bedzie :roll: jak Ci dawają to jak tu nie skorzystac z tego:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']I jak? Żyjesz i jesteś na wolności?[COLOR=lightblue] czy doszło do rękoczynów?[/COLOR][/quote]
zyje zyje ale urobiona jestem..[COLOR=paleturquoise] nie doszlo ale mnie deko wkurw.jutro opowiem..[/COLOR]

Posted

[quote name='laurin']gratuluję :cool2:
no to będziesz opalona cały rok:cool3:

Cześć deszczowo...[/quote]
dziekuje:loveu:
a jak:cool1:
cze nocowo:roll: znaczy prawie o polnocy:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']zyje zyje ale urobiona jestem..[COLOR=paleturquoise] nie doszlo ale mnie deko wkurw.jutro opowiem..[/COLOR][/quote]

[COLOR=lightblue]hmmm... poczekam na opowieści[/COLOR]

Dzień dobry :loveu:

Posted

Cze :multi: czy ten deszcz w koncu kiedys przestanie padac?:roll:
chyba tak zapowiadają w koncu lato od przyszlego tygodnia:cool1:
czekam na te slonko z uteskieniem:p

Kasia no niby bede :p

poprostu zwalila na mnie ze to mnie sie do pracy chodzic nie chcialo:-o tylko kto mi takie godziny rozpisywal przecie nie ja :angryy: jak w swieta to ja a w dni robocze wolne i jeszcze zwala na mnie, juz nie miala co wymyslic bo nic innego nie znajdzie:cool1: ma juz na moje miejsce chetnych parobkow:lol:dzis ostatnia szychta:multi: to tak w wielkim skrocie bo nie bede pisac przebiegu calej rozmowy,jak ona to ujela:-o ze ja jej dyktowalam warunki dobre co:evil_lol: poki co pomalu sie pakuje piore prasuje i pakuje bo boje sie ze sie nie wyrobie z czasem..:roll: Psy musze wykapac jeszcze Somy wyszykowac na jej urlop bo w sobote ją zawoze..a tu dziecku bym musiala kupic adidasy i klapki a czasu powoli brakuje..a a chwile mykam zrobic miesne zakupy dla psow..

Posted

[quote name='Pegaza']Wiesz dobrze jest sie czegos nowego dowiedziec o sobie:evil_lol:
moja Nikola ma temperature 39C a ja do roboty bo mnie nie ma kto zastapic wrrr[/quote]

no no no :evil_lol:

I masz ci los... w wakacje chorować - porażka :roll:

Posted

[CENTER][COLOR=navy]Cze Dario:multi:[/COLOR]
[COLOR=navy]Olaboga wyjazd na dniach a tu mała chora...oj nie fajnie miejmy nadzieje że temperatura szybko spadnie i da dziecku spokój.[/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]Gratuluje Ci nowej pracy:multi:A Ci sie trafiła fajowa praca:)[/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]A gdzie Soma bedzie spedzała urlop bo coś mi umkneło??[/COLOR][/CENTER]

Posted

Cze Kasia i Ewa:multi:
dzieki na szczescie juz ozdrowiala syrop pomogl i narazie goraczka nie powrocila..:roll:
dziewczyny mam pomalu dosyc wszystkiego..nie mam czasu na wiele rzeczy a ile jeszcze mam do zrobienia:roll: Some zdazylam okapac jedynie bo by mi mama nie darowala jakbym jej smierdziela podrzucila na 2 tydnie:evil_lol: a moje kosmate chodza bez gumek rozczochrane:roll: nie okapane i czasu brak by je wykapac..pranie jedno nie wyprasowane czeka...i kupe innych spraw...jak zdaze z tym przed wyjazdem nie wiem...:roll:a jeszcze jutro bliskie spotkanie z lozkami goracymi i "fajną kolezanką"normalnie az mi sie chce tam isc..:roll:.dobrze ze po 2 godzinach przyjdzie "normalniejsza":cool1:
to Wam jutro napisze jak przebiegla dalsza nauka..chcialam jakies fotki wstawic poczochranych zebyscie nie zapomnialy jak wygladamy ale szukam jak zwykle kabla...

Posted

[quote name='Pegaza']chcialam jakies fotki wstawic poczochranych zebyscie nie zapomnialy jak wygladamy ale szukam jak zwykle kabla...[/quote]

pożycz od sąsiadki... :evil_lol:

Bry piątkowe :loveu:

Posted

Daria przy takim nadmiarze zajęć najlepiej usiąść i poczekać. Albo przyjdzie ochota na robote , albo nie. W jednym i drugim przypadku będzie ok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No tak to jest jak się pracuje i przylatuje na każde zawołanie cacy glacy a jak człowiek chce odejść czy o coś prosi to bee i w ogóle okropny był i dyktował sam warunki podobno znam to z autopsji nie dalej jak tydzień temu oznajmiłam mojej szefowej że na L 4 jestem i że to dłuższe bo poważna operacja itp a ona na to a czemu takie długie zwolnienie i dziękuje za informacje i walnęła słuchawką :D buhahaha

To czekamy na foteczki :D

Posted

[quote name='Pegaza']Bry:loveu: pomiedzy myciem naczyn a praniem recznym..
slonko swieci narescie:multi:[/quote]

Żeby tylko nic ci się nie pomyliło... :evil_lol: