Aga76 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 I jak? Żyjesz i jesteś na wolności?[COLOR=LightBlue] czy doszło do rękoczynów?[/COLOR] Quote
laurin Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Pegaza']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jest udalo sie nawet bez CV:sweetCyb: bede pracowac za wieksze pieniadze niz dotychczas i praca w [SIZE=1][COLOR=lightblue]solarium karnet 100 zl na opalanie premie i prowizja od sprzedazy kosmetykow:cool1:[/COLOR][/SIZE][/quote] gratuluję :cool2: no to będziesz opalona cały rok:cool3: Cześć deszczowo... Quote
laurin Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Aga76']I jak? Żyjesz i jesteś na wolności?[COLOR=LightBlue] czy doszło do rękoczynów?[/COLOR][/quote] :evil_lol: no napisz jak poszło Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Cze kobietki:loveu: jestem umeczona weszlam na chwile jutro Was ponadrabiam..mam nadzieje bo przed tym wyjazdem to kupa spraw mam..ale fajnie wejsc i widziec ze jestescie ze mną:loveu: no wiec tylko Wam powiem ze w solarium myslaloby sie ze sie siedzi, nic podobnego:shake: ja tam latalam ciagle:roll: co sie lozek naczyscilam:roll: a jak sie zblizysz i nachylisz by te lozko wyczyscic to taki gorac bucha ze po kilkunastu lozkach masz wrazenie ze ja wyszlam i sie opalalam...niemozliwie cieplo..w zime bedzie fajnie ale latem..:roll: poki co ruch tam jest jak w Rzymie :-o ciagle chodza chodza..a ja mam przyspieszony kurs nauki :roll:u nas sa takie plazmy gdzie widzisz ktore lozka sa wolne ktore do czyszczenia i taka maszyna gdzie wrzucasz monety na te opalanie...ja chodzilam do innego i tam normalnie pobieral oplaty za moje minuty wykorzystane...no coz te jest bardziej unowoczesnione:cool1: 8 lozek mamy z kabiną stojącą:cool1: jeszcze mnie czeka w piatek nauka 5-godzinna i wrescie upragniony urlop aa kolezanka ktora mnie przyuczula deko mnie wkur...:roll:a to tak na marginesie:evil_lol: coz pracowac tam nie bede z nia bo ja bede gdzie indziej..na szczescie:cool1: a co do dzisiejszej rozmowy to jutro Wam opisze tyle tylko ze m-a juz nie chcial zeby jutro tam poszla i chcial sobie to i owo z nia wyjasnic ale jakos sie dal ulaskawic i stwierdzil ze szkoda nerwow..:roll: dobranoc:loveu: Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='dzasta']Gratuluję nowej pracy!!! Super że tak Ci się udało ale czasem tak bywa. Praca w solarium fajna sprawa :D[/quote] dziekuje :loveu:o tak fajna hehe Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='eria']:roflt::roflt::roflt:Czesia się oglądało :loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote] Czesia mam na GPS on nas poprowadzi kierunek Gdansk:evil_lol: a jakie ma teksty haha.... Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='dysia-u']Dariaaa obiecaj że nie będziesz chodzić jak uwędzona :evil_lol:[/quote] hm ciezko bedzie :roll: jak Ci dawają to jak tu nie skorzystac z tego:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Aga76']I jak? Żyjesz i jesteś na wolności?[COLOR=lightblue] czy doszło do rękoczynów?[/COLOR][/quote] zyje zyje ale urobiona jestem..[COLOR=paleturquoise] nie doszlo ale mnie deko wkurw.jutro opowiem..[/COLOR] Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='laurin']gratuluję :cool2: no to będziesz opalona cały rok:cool3: Cześć deszczowo...[/quote] dziekuje:loveu: a jak:cool1: cze nocowo:roll: znaczy prawie o polnocy:lol: Quote
Aga76 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Pegaza']zyje zyje ale urobiona jestem..[COLOR=paleturquoise] nie doszlo ale mnie deko wkurw.jutro opowiem..[/COLOR][/quote] [COLOR=lightblue]hmmm... poczekam na opowieści[/COLOR] Dzień dobry :loveu: Quote
Kasia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 D-E będziesz czekoladowa...:loveu: Niech się babon buja, przecie to już ostatnie dni u Niej, co nie? :cool1: Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Cze :multi: czy ten deszcz w koncu kiedys przestanie padac?:roll: chyba tak zapowiadają w koncu lato od przyszlego tygodnia:cool1: czekam na te slonko z uteskieniem:p Kasia no niby bede :p poprostu zwalila na mnie ze to mnie sie do pracy chodzic nie chcialo:-o tylko kto mi takie godziny rozpisywal przecie nie ja :angryy: jak w swieta to ja a w dni robocze wolne i jeszcze zwala na mnie, juz nie miala co wymyslic bo nic innego nie znajdzie:cool1: ma juz na moje miejsce chetnych parobkow:lol:dzis ostatnia szychta:multi: to tak w wielkim skrocie bo nie bede pisac przebiegu calej rozmowy,jak ona to ujela:-o ze ja jej dyktowalam warunki dobre co:evil_lol: poki co pomalu sie pakuje piore prasuje i pakuje bo boje sie ze sie nie wyrobie z czasem..:roll: Psy musze wykapac jeszcze Somy wyszykowac na jej urlop bo w sobote ją zawoze..a tu dziecku bym musiala kupic adidasy i klapki a czasu powoli brakuje..a a chwile mykam zrobic miesne zakupy dla psow.. Quote
Aga76 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 O widzisz, nawet nie wiedziałaś, że dyktatorką zostałaś :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Aga76']O widzisz, nawet nie wiedziałaś, że dyktatorką zostałaś :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Pegaza']:evil_lol:[/quote] OOO Pani Dyktator :modla: padam do nóżek i chylę czoła... Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Wiesz dobrze jest sie czegos nowego dowiedziec o sobie:evil_lol: moja Nikola ma temperature 39C a ja do roboty bo mnie nie ma kto zastapic wrrr Quote
Aga76 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Pegaza']Wiesz dobrze jest sie czegos nowego dowiedziec o sobie:evil_lol: moja Nikola ma temperature 39C a ja do roboty bo mnie nie ma kto zastapic wrrr[/quote] no no no :evil_lol: I masz ci los... w wakacje chorować - porażka :roll: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][COLOR=navy]Cze Dario:multi:[/COLOR] [COLOR=navy]Olaboga wyjazd na dniach a tu mała chora...oj nie fajnie miejmy nadzieje że temperatura szybko spadnie i da dziecku spokój.[/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]Gratuluje Ci nowej pracy:multi:A Ci sie trafiła fajowa praca:)[/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]A gdzie Soma bedzie spedzała urlop bo coś mi umkneło??[/COLOR][/CENTER] Quote
ewa2909 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześc Daria:loveu: Szybkiego powrotu do zdrowia dla córci:loveu: Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Cze Kasia i Ewa:multi: dzieki na szczescie juz ozdrowiala syrop pomogl i narazie goraczka nie powrocila..:roll: dziewczyny mam pomalu dosyc wszystkiego..nie mam czasu na wiele rzeczy a ile jeszcze mam do zrobienia:roll: Some zdazylam okapac jedynie bo by mi mama nie darowala jakbym jej smierdziela podrzucila na 2 tydnie:evil_lol: a moje kosmate chodza bez gumek rozczochrane:roll: nie okapane i czasu brak by je wykapac..pranie jedno nie wyprasowane czeka...i kupe innych spraw...jak zdaze z tym przed wyjazdem nie wiem...:roll:a jeszcze jutro bliskie spotkanie z lozkami goracymi i "fajną kolezanką"normalnie az mi sie chce tam isc..:roll:.dobrze ze po 2 godzinach przyjdzie "normalniejsza":cool1: to Wam jutro napisze jak przebiegla dalsza nauka..chcialam jakies fotki wstawic poczochranych zebyscie nie zapomnialy jak wygladamy ale szukam jak zwykle kabla... Quote
Aga76 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Pegaza']chcialam jakies fotki wstawic poczochranych zebyscie nie zapomnialy jak wygladamy ale szukam jak zwykle kabla...[/quote] pożycz od sąsiadki... :evil_lol: Bry piątkowe :loveu: Quote
dysia-u Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Daria przy takim nadmiarze zajęć najlepiej usiąść i poczekać. Albo przyjdzie ochota na robote , albo nie. W jednym i drugim przypadku będzie ok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Bry:loveu: pomiedzy myciem naczyn a praniem recznym.. slonko swieci narescie:multi: Quote
dzasta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No tak to jest jak się pracuje i przylatuje na każde zawołanie cacy glacy a jak człowiek chce odejść czy o coś prosi to bee i w ogóle okropny był i dyktował sam warunki podobno znam to z autopsji nie dalej jak tydzień temu oznajmiłam mojej szefowej że na L 4 jestem i że to dłuższe bo poważna operacja itp a ona na to a czemu takie długie zwolnienie i dziękuje za informacje i walnęła słuchawką :D buhahaha To czekamy na foteczki :D Quote
Aga76 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Pegaza']Bry:loveu: pomiedzy myciem naczyn a praniem recznym.. slonko swieci narescie:multi:[/quote] Żeby tylko nic ci się nie pomyliło... :evil_lol: Quote
Recommended Posts