Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']
ogladalam pogode :crazyeye: beda temperatury 30 C :multi::multi::multi: nad morzem:cool3: i w Wawie i na Slasku tez:cool3: no i tak ma byc:cool1: morze ma mnie przywitac piekną pogodą:p[/quote]

Na poważnie? Czy tak sobie marzyłaś? :roll:

Cze :cool1:

Posted

Hej wszystkim:multi:
bedzie bedzie juz od piatku sie poprawi..a w niedziele w calym kraju ale bedzie parno wiec burze moga sie zdarzyc,niewazne grunt ze bedzie cieplo..:loveu:
a za oknem deszczyk pada a ja mam wyjscie na miasto buu no coz sie jeszcze w tym tygodniu z tym deszczem pomecze:roll:

Posted

Dziewczyny trzymac kciuki :multi: ide na rozmowe o prace facet poki co jest Za ale wiecie jak to jest...:roll:
jak sie uda to potem Wam powiem gdzie ;)
czekam na m-a i jade poznac nowego szefa i nową prace:cool1:lekką latwą i przyjemną:cool1:

Posted

[quote name='dzasta']Hmm a u nas dzisiaj słoneczko od samego rańca. Gorąco parno i piesy ledwo co ze spaceru się doczołgały :D[/quote]

Dzasta u nas teraz sie dopiero rozpogodzilo narescie:multi:

Posted

[quote name='Kasia']i co? i co?
udało się? :lol:

u nas dziś i wczoraj leje cały czas, nawet małe podtopienia są a jakie burze były :shake:[/quote]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
jest udalo sie nawet bez CV:sweetCyb:
bede pracowac za wieksze pieniadze niz dotychczas i praca w [SIZE=1][COLOR=lightblue]solarium karnet 100 zl na opalanie premie i prowizja od sprzedazy kosmetykow:cool1:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
jest udalo sie nawet bez CV:sweetCyb:
bede pracowac za wieksze pieniadze niz dotychczas i praca w [SIZE=1][COLOR=lightblue]solarium karnet 100 zl na opalanie premie i prowizja od sprzedazy kosmetykow:cool1:[/COLOR][/SIZE][/quote]
Ale super !! :sweetCyb: Gratuluję :sweetCyb:
[COLOR=PaleTurquoise]To już wiem, czemu mi tak zawsze kosmetyki wciskają [/COLOR]:cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Ale super !! :sweetCyb: Gratuluję :sweetCyb:
[COLOR=paleturquoise]To już wiem, czemu mi tak zawsze kosmetyki wciskają [/COLOR]:cool1:[/quote]

Be dzieki:loveu:
nie masz pojecia jak ja sie ciesze:multi:
[COLOR=paleturquoise]no hehe tez tak bede wciskac zeby miec wieksza kaske:evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=#afeeee][/COLOR]
[COLOR=#afeeee]to byl fart jakich malo wejsc zapytac sie o karnet a wyjsc z nowa propozycją pracy:lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4']Gratulacje!

A gdzie nad morze jedziecie? Masz zamiar się kąpać? :cool3:[/quote]

Dzielnica Gdanska ale blizej mam do Sopotu hehe
no wiesz choc raz sie zanurze jak syrenka w morzu:cool3:

a i dzieki:)

Posted

Gratulejszyn :loveu:

Za ten karnet i to i ja poszłabym sobie popracować do sonen studio....:razz:
U nas nawet szukali kogoś, praca spokojna i czysta ale ja juz mam robotę...

Posted

Czesc:loveu: dzis nawet deszcz nie jest mnie w stanie wyprowadzic z dobrego humoru..pol nocy nie spalam z wrazenia..myslal by kto ze nie wiadomo jaka praca ale po tym jaką teraz mialam i za mniejsza stawke, w solarce bede miec duzo lepiej...i wiadomo ze sie tak nie urobie...:cool1:

jeszcze godzina i mykam do tej roboty a po urlopie zaczynam nową..

aa i dzis juz ide sie zaznajomic z lozkami:lol:

Posted

[quote name='Kasia']Gratulejszyn :loveu:

Za ten karnet i to i ja poszłabym sobie popracować do sonen studio....:razz:
U nas nawet szukali kogoś, praca spokojna i czysta ale ja juz mam robotę...[/quote]

dzieki Kasia :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']
aa i dzis juz ide sie zaznajomic z lozkami:lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=lightblue]i powiesz: baj baj Maszkaro...[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=lightblue]i powiesz: baj baj Maszkaro...[/COLOR][/quote]

haha wlasnie mysle jak mam jej to oznajmic:evil_lol:jej mina bedzie bezcenna:evil_lol::roll: a sobie planowala urlop na poczatku sierpnia a tu zonk:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']haha wlasnie mysle jak mam jej to oznajmic:evil_lol:jej mina bedzie bezcenna:evil_lol::roll: a sobie planowala urlop na poczatku sierpnia a tu zonk:diabloti:[/quote]

[COLOR=lightblue]apokalipsa [/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=lightblue]apokalipsa [/COLOR]:evil_lol:[/quote]
[COLOR=paleturquoise]oj bedzie sie dzialo mam nadzieje ze nie dojdzie do wymiany ostrej zdan..poki co jest fajną osobą i chce odejsc w zgodzie..a roznie to bywa jak dostanie taką wiadomosc..:cool1:[/COLOR]
[COLOR=#afeeee]zdam Wam relacje jak wroce wieczorem..bo dzis troche mam zalatwiania spraw jeszcze przed wyjazdem ..[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=lightblue]i powiesz: baj baj Maszkaro...[/COLOR][/quote]

:roflt::roflt::roflt:Czesia się oglądało :loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]oj bedzie sie dzialo mam nadzieje ze nie dojdzie do wymiany ostrej zdan..poki co jest fajną osobą i chce odejsc w zgodzie..a roznie to bywa jak dostanie taką wiadomosc..:cool1:[/COLOR]
[COLOR=#afeeee]zdam Wam relacje jak wroce wieczorem..bo dzis troche mam zalatwiania spraw jeszcze przed wyjazdem ..[/COLOR][/quote]

Co najwyżej wyślesz do niej Miśka Przekliniaka...

[quote name='eria']:roflt::roflt::roflt:Czesia się oglądało :loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote]

o tak :Cool!:

Posted

[quote name='Pegaza']Czesc:loveu: dzis nawet deszcz nie jest mnie w stanie wyprowadzic z dobrego humoru..pol nocy nie spalam z wrazenia..myslal by kto ze nie wiadomo jaka praca ale po tym jaką teraz mialam i za mniejsza stawke, w solarce bede miec duzo lepiej...i wiadomo ze sie tak nie urobie...:cool1:

jeszcze godzina i mykam do tej roboty a po urlopie zaczynam nową..

aa i dzis juz ide sie zaznajomic z lozkami:lol:[/quote]
Dariaaa obiecaj że nie będziesz chodzić jak uwędzona :evil_lol: