eria Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 no co Ty !!! będziesz z psami nad morzem i pozbawisz je radochy taplania w wodzie i tarzania w piachu ??? przecież to nie błoto, wyschnie i osypie się raz dwa ! trawę to u siebie pod blokiem też mają :) Quote
Pegaza Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='eria']no co Ty !!! będziesz z psami nad morzem i pozbawisz je radochy taplania w wodzie i tarzania w piachu ??? przecież to nie błoto, wyschnie i osypie się raz dwa ! trawę to u siebie pod blokiem też mają :)[/quote] no nastepna dziekuje bardzo za ten syf..co przyniosą..to raz a dwa ja wpuszcze psy na plaze a potem mnie zas kto opierd...ze psy sie kapią razem z ludzmi.. kolezanka na molo wejsc nie mogla z psem ktorego miala w tasce..wiec ja tam tez nie mam zamiaru je zabierac...w koncu odpoczynek tez mi sie nalezy:cool1:chwilowy od nich.. Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 zjadłam juz kilo czereśni i wcale nie poprawiło mi sie samopoczucie :shake: niech tylko ktoś powie że pogoda nie umie wpędzić w bulimie :mad: cały dzień pada i pada. Nawet psu się wyjść nie chce:roll: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria-słoneczie:eviltong:[/quote] ty mnie nie wkurzaj słonecznie :mad: ja cała wymoknięta bo chciałam zobaczyć czy ślimory zżarły poziomki - zżarły !! no to pewnie złapię doła jak sie klimat natychmiast nie osuszy Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='dysia-u']ty mnie nie wkurzaj słonecznie :mad: ja cała wymoknięta bo chciałam zobaczyć czy ślimory zżarły poziomki - zżarły !! no to pewnie złapię doła jak sie klimat natychmiast nie osuszy[/quote] Przyjedź do Łodzi na wczasy:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='ewa2909']Przyjedź do Łodzi na wczasy:evil_lol:[/quote] dzięki :loveu: czuję się zaproszona Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='dysia-u']dzięki :loveu: czuję się zaproszona[/quote] Po 10 lipca przez 10 dni będzie jeden pokój wolny.Potem przez 2 pierwsze tygodnie sierpnia:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 wy też możecie odwiedzić nasze strony.:multi: Zdarzają się cieplejsze dni , zapewniam:lol: Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='dysia-u']wy też możecie odwiedzić nasze strony.:multi: Zdarzają się cieplejsze dni , zapewniam:lol:[/quote] Jedziemy w góry ale niestety w innym kierunku.My do Stronia Ślaskiego. W wasze strony to może w końcu uda nam się pojecha ć na zimowiska:loveu: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 my na zimowiska to jeżdimy w jeszcze większe górki. Już cieszymy sie na narty w Białce Tatrzańskiej.:multi::multi: No wiem , wiem , że dopiero czerwiec ale widzisz sama że ani opalania ani wygrzewania na słońcu:shake: trzeba sobie mnożyć przyjemności Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Daaariaaa!!! obudż się :mad: myszy ci po galerii harcują Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='dysia-u']Daaariaaa!!! obudż się :mad: myszy ci po galerii harcują[/quote] Wczoraj Wyście u mnie bszowały to dziaiaj ja troche po Waszych pomyszkuje:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='dysia-u']:-( tylko moja galeria uboga w strony :-([/quote] No przecież i u Ciebie dzisiaj buszuje:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Daria jeszcze nie spala..ale neta przegladala...i aut szukala..:cool1: poki co dzis ma w koncu nie lac..:roll: ide za chwile obiad gotowac..:roll: i tyle... Quote
ewa2909 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Pegaza']Daria jeszcze nie spala..ale neta przegladala...i aut szukala..:cool1: poki co dzis ma w koncu nie lac..:roll: ide za chwile obiad gotowac..:roll: i tyle...[/quote] Cze znowu ze słonecznej i w miare ciepłej Łodzi:evil_lol:. Niestety widze że już się zaczyna chmurzyć więc już siie nabyło ciepełko:shake: Quote
laurin Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cześć:multi: Nad morze jedziesz... ale Ci dobrze:roll: Quote
Pegaza Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='laurin']Cześć:multi: Nad morze jedziesz... ale Ci dobrze:roll:[/quote] Cze Ewa i Ania:multi: Ani bym nie poznala po banerze hihi nowym:p Ewa mozna powiedziec ze u nas nienajgorzej dzis bylo troche sloneczka troche pochmurno..:p Quote
dzasta Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 U nas wczoraj była fajna pogoda nawet byliśmy w lesie z piesami i nad wodą :D Quote
Pegaza Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Cze Dzasta:multi: a u nas od nocy leje leje leje...:roll: a juz myslalam ze w tym tygodniu do roboty nie pojde a tu zonk:cool1: sroda i czwartek jeszcze.. zara lece na pazury koncepcja juz obmyslona jakie tym razem bedą:lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dzieńdoberek :p A to Soma nie jedzie nad morze? :razz: Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='madziasto4']Dzieńdoberek :p A to Soma nie jedzie nad morze? :razz:[/quote] Ty jak Ty czytasz ?? :crazyeye: Soma jedzie w góry bo miejsca za dużo w aucie zajmuje :evil_lol: Cze Daria :multi: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='tigrunia']Ty jak Ty czytasz ?? :crazyeye: Soma jedzie w góry bo miejsca za dużo w aucie zajmuje :evil_lol: Cze Daria :multi:[/QUOTE] Doczytałam, że tylko dwie dziewczyny jadą nad morze, tylko nie wiedziałam które :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Cze Wam:loveu: no nie jedzie:shake: Soma woli góry:cool1: morze jej nie służy:evil_lol: pazury zrobione brokacik srebrny sobie dalam z turkusowym akcentem na kciuku i jesio jednym palcu..w sumie chcialam inny akcent tego turkusu zaproponowala mi takie romby... ogladalam pogode :crazyeye: beda temperatury 30 C :multi::multi::multi: nad morzem:cool3: i w Wawie i na Slasku tez:cool3: no i tak ma byc:cool1: morze ma mnie przywitac piekną pogodą:p Quote
Recommended Posts