Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
złapać mocz i zdążyć jeszcze orła wywinąć uhuhu ale była akcja. Ja bym też popatrzyła hihihi. Tylko zaś żeby sie nikt nie obraził!!!!!!

Oj była... sama się z siebie śmiałam ;) Oczywiście najpierw się wściekłam, że tak bezcenną ciecz wylałam :evil_lol:

A kto miałby się obrazić ??? Chyba nie ja ??? Ja tak szybko się nie obrażam ;)

Daria nie czekaj do piątku tylko maszeruj jutro do lekarza jeśli opuchlizna nie zejdzie :mad::mad::mad:

Posted

Cześć, jesteśmy myślami z Wami, mam nadzieje że wszystko się ułoży, ręka, działka, fotka drogi- porażająca. Trzymamy kciuki za was, bez żartów.
W moich rejonach nie ma takich sytuacji, jestem szczęściarą, stracić dorobek życia. Mam bujną wyobraźnię, ale nie mogę sobie tego wyobrazić:-(:-(

Posted

Dzien dobry:)
przepraszam Was ze wczoraj nie pisalam zadnych wiesci wiem ze sie martwiliscie dzieki:loveu:
ale wczoraj mialam dzien zakrecony;)
nadgarstek juz oki reka boli ogolnie czyli jest napewno stluczona..ale da sie przezyc..
co do dzialki bylam i dojechalam wprawdzie drogą okrezną ale sie udalo..bo jak wiadomo Czechowice-Dziedzice jest zalane (fotke tej drogi wstawilam wczesniej) a ja wlasnie przez te miejscowosc przejezdam.. po drodze widzialam dzialki, zalane domy..szok lza sie kreci w oku jak sie to widzi :(
na necie znalazlam fotke osrodka wypoczynkowego w ktorym kawiarnia sie osunela, lata wstecz w tej kawiarni bawilam sie dyskotekach..jezdzilismy tam na wakacje..przyszla woda i jeden segment sie zawalil..:(
dam fotke..kawiarnia w Zielonej.

w srodku byla wyremontowana na przyjecia okolicznosciowe..ladna i tyle z niej zostalo...
a moja dzialka nie wyglada tak zle..na szczescie..
owszem w srodku byla troche zalana efekt nieszczelnych okien i dachu..oczko cale ostatnim razem je czyscilam srodkiem do tego przeznaczonym znow teraz zasyfione..:roll: jedną rybe znalazlam na ogrodzie..nie wiem czemu..:roll: chyba popelnila samobojke;) mam fotki dzialki...
wejscie..

jedna strona trawnika i tak przeznaczonego do roboty wiec wodą sie tak mocno nie przejmuje..;)

oczko

i jesio tak mi azalia zakwitla;)

wpadne do Was pozniej gdyz musze wyjsc za chwile ale wroce;)

Posted

jak dobrze,że z reka lepiej-oszczędzaj ją,dobrze,ze działka w miare cała

mam nadzieję,że przestanie padać,słonko wszystko osuszy....bo normalnie trageda co sie dzieje

Posted

niunka04 napisał(a):
To dobrze że rączka już lepiej... Azalia śliczna mojej mamie napewno by sie spodobała ona ma na ich punkcie fioła

bo one ładne są

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Super że z ręką ok:multi:i dobrze że działka też w calości,straszne co sie dzieje,jak oglądam tv to naprawde płakać sie chce:shake:
pozdrawiamy;)

Dziś jeszcze w nocy lub jutro z rana fala ma zawitać do Warszawy!!!!