Paulinka10 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ale co sobie zamówisz?takie wdzianko cieniutkie czy mówisz o sweterkach? bo mi chodzi o takie coś bawełniane,cienkie po domu dla Tosi bo ma nowe rany na pleckach,bluzeczki takie zwykłe nie nadają sie,a tak mi sie przypomniało że ktoś tu szył takie jakby kombinezony domowe... Quote
Pegaza Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Potrzebuję dla Pipi coś cienszego:) Quote
Yorkomanka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [QUOTE] [INDENT] Daria tu na yorkach coś mi sie kojarzy ktoś szył takie wdzianka cienkie dla psów? [/INDENT] [/QUOTE] Marzena szyła koszulki na papiloty, już raczej nie udziela się na dogo ale możesz ją zaleźć na stronie jej hodowli [url]http://www.indoradofci.pl/galeria.html[/url] Quote
Pegaza Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Wiem że szyje mam od niej koszulkę na papiloty w której i tak Livka nie chodzi bo ona nie przyzwyczajona cos miec na nogach..;) mi zależalo raczej na sweterku i mam juz na oku takie futerko ciensze;) Quote
Paulinka10 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Yorkomanka dzięki;) No mi chodzi o taki bardziej jakby kombinezon,więcej miejsc zakryje bo rany jak kiedyś tylko na głowie tak teraz wszędzie sie robią...a może jak nie używasz chciałabyś odsprzedać?Tosia bierze antybiotyk a poprawy nie ma jak narazie,a lek który mi mieli sprowadzić w aptece wycofali... Quote
dysia-u Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Dżoana obczajałaś co może byc przyczyną? mnie uświadomiła jedna rozsądna dogomaniaczka że to może wysokobiałkowa karma zmieniłam na inną i jeszcze kilka dni było okropne drapanko ale widze że szyja juz sie goi i Mejsula duuuuużoo mniej sie drapie nadmiar białka w pożywieniu zle robi Quote
Pegaza Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Asia chętnie ale Twoja Toska nie wejdzie w te ciuszko na bank bo Livka to chuchro jest;) Quote
Paulinka10 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ulcia ona jadła tyle karm że myśle że wszystko ją uczula...teraz jest na antybiotyku,powinno przynieść poprawe,póki co nic...bede jechać do jeszcze jednej wetki,już brakuje mi pomysłów,a najgorsze że troche finansowo nie wyrabiam,dużo nas kosztuje leczenie Pauliny a jak sie wali to wszystko,a tak długo było dobrze:( a to po Livce,myślałam że może po Pipi,ona sie wydaje taka jak Tosia...no nic musze sie za czymś rozejrzeć... Quote
Paulinka10 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Halo,halo Daria przyszłam sprzątnąć bo sie obijacie ostatnio,na święta to i w galeri by sie przydało odkurzyć:mad::eviltong:;) Quote
Pegaza Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Aska ja sie bardzo ciesze ze mi tak ładnie posprzątałas:) życzę wszystkim odwiedzającym naszym gościom Zdrowych, Wesołych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt :) [IMG]http://www.ciechocinek.pl/upload/image/swieta/2012/wesolych%202012.gif[/IMG] Quote
dysia-u Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Daria, ale cudna karteczke wyszukałaś ach! jak nastrojowo Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 My przyszliśmy życzyć Wesołych zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia:tree1: Quote
Paulinka10 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 No widzisz Daria na coś sie przydałam;)ale następnym razem sama se sprzątaj:eviltong: a jak tam małe dziewczynki grzeczne były?znalazły coś pod choinką? Quote
Pegaza Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Grzeczne, czasem Pipi na dworze nagle głuchnie na moje wolania bo wazniejsze sa lisciki napisane przez psich znajomych;) jesli chodzi o prezenty to chyba nie trafilam z smakiem bo im nie smakuje;) Quote
Paulinka10 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 To Maja głuchnie całkowicie na dworze,Tosia jak zwęszy te liściki to też,a fuj... moje dostały zabaweczki,smakołyków już nawet nie kupuje bo Tosia nie może...ale z zabawek sie ucieszyły jak dzieci:) a fotki jakieś bys dała hee...;) Quote
Pegaza Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 No kule jak je wykapie bo dzis takie zozmymłane łażą;) a mnie od wczoraj nosilo w domu i na dzis zaplanowałam spacer i nie powiem bolą mnie aż pięty.. ale dotleniłam się fest ;) Quote
megi82 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 w końcu mogę normalnie oglądać dogo i moje ulubione galerie :) razem z Lili ślemy pozdrowienia Quote
Paulinka10 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Daria musza Cie fest te pięty boleć;)bo Cie nawiedzimy sprawdzić warunki i te biedne rozmymlane psy:eviltong:;) A co tam szykujecie na sylwestra? Quote
Pegaza Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Asia nic nie szykowałam dla mnie dzien jak kazdy inny;) tyle ze rok starsza i blizej juz wiosny bedzie..;) a ja znow przeziebiona wrrr wczoraj sie dobilam jak bylam z Nikola na koniach eh.. Quote
Pegaza Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='megi82']w końcu mogę normalnie oglądać dogo i moje ulubione galerie :) razem z Lili ślemy pozdrowienia[/QUOTE] Dziekujemy i wzajemnie i w ogole co u Ciebie słychac? Quote
megi82 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Pegaza']Dziekujemy i wzajemnie i w ogole co u Ciebie słychac?[/QUOTE] Kochana w końcu doczekałam się "normalnego"kompa i fora mi śmigają...nawet dogo :) Praca,praca,dużo pracy....myślimy nad drugim psem...do tej pory nie ogarniam odejścia Luny,ale sama wiesz jak to jest ;/ Lili szaleje,noc Sylwestrową przeżyła w tym roku mniej stresowo -bardzo mocno ją przytulałam i to ją chyba uspokoiło. Ogólnie jest dobrze....a będzie lepiej jak znowu będę mieć 2 psy,bo z jednym jest tak jakoś pustawo w domu Quote
Pegaza Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 A myslisz o szicaku? czy yorku? oo to w koncu bedziesz z nami częściej:) Quote
megi82 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Postaram się teraz zaglądać regularnie:) Myślimy nad shih tzu,ale naszym marzeniem jest staffik....rozglądam się i tu i tu....mieliśmy wyprowadzić się,ale plany zmieniły się niezależnie od nas i staffik to jest niewiadoma.....czas pokarze jakie 4 łapy zawitają do nas:) Quote
Paulinka10 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A to cieszy że bliżej wiosny to drugie już mniej,my pobalowaliśmy w zabrzu;) jak tam przeziębienie?jakaś masakra z tymi chorobami,dzisiaj coś słyszałam o świńskiej grypie ...ja mam takie schizy jak sie nasłucham:( Quote
dysia-u Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 :lol: hej dziewczyny wpadłam zobaczyc co słychać u nas rano była cudowna wiosna, takie słonko, ptaszki.../w karmniku hihihi/ po obiedzie zaczął padac snieg i od razu zrobiła sie zima, sniegu kilka centymetrów ptaszki nadal są...w karmniku hihi:evil_lol: Quote
Recommended Posts