Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Aaa... małe kooo:eviltong:

Biedny malutki świniaczek:roll: Trzymamy kciuki i łapki za niego!

Dzieki:loveu: przydaly sie bo chyba jest lepiej od dzis..bynajmniej wiecej je sam + moje dokarmianie..

Posted

Dzięki dziewczyny:)
jest lepiej i tu masz racje Ula moja determinacja by zaczal jesc osiagnela sukces;)
je i coraz lepiej sobie radzi i mam nadzieje ze bedzie ladnie przybieral..a za 2,5 miesiaca znow przycinanie bo niestety ma taką wade ze trzeba to robic systematycznie..i wtedy mam nadzieje ze nie bede tego przechodzic z nim co teraz..;)

a co u mnie bylam u fryca i nie ma to jak zmiana fryzury polepszyc sobie humor;)
wakacje... za rok znow powroca ehhhh

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Cieszę się, że udało się leczenie:loveu:

To dawaj fotę new look;)

Ja tez sie ciesze..a on jaki wdzieczny jak mnie widzi to az sie wspina na klatke bo chce do mnie..;)
hmm noz kurcze nie ma kto mi zrobic..a potem juz pewnie tak sobie ich nie uloze wiadomo nie umiem tak jak spod reki fryzjera:)

Posted

No ba w koncu go sobie wybralam niby dla cory ale on i tak byl moj;)
dól zapuszczam reszta poszla do cieniowania czyli nie mam juz takich dlugich wlosow na grzywie..i szczeze tak mi lepiej pasuje, lepiej sie tak czuje jak mam gore postawiona a nie taka zaczesana na bok i prostownica zrobiona;)
i jestem mocno biala czyli platyna..;)

Posted (edited)

[quote name='dysia-u']opis i tak fotki nie zastąpi
powiedz sąsiadowi niech ci fotke pstryknie, my ja musimy widzieć , koniecznie

Ula moze przez weekend sie uda;)

Jeszcze jakies lesne foty dziewczyn;)
nasze spacerki codziennie po lesie..tzn tak bylo jeszcze 1,5 miesiaca temu eh..

i znow kolejny zachodzik tym razem juz ostatni;)

Edited by Pegaza
Posted

Chciałam napisać że już jest po wekendzie:stupid:a to dopiero czwartek...
u nas dzisiaj też jakoś nijako,słońce na chwilke wyszło,ale nam już liście z wiśni opadły...już mi sie zimno robi.

Posted

Dopiero? dla mnie juz..;)
u nas dzis tez pochmurno..
na zakupach bylam i ""tasie" sie kupilam ale teraz tak mysle na co mi byla az taka wielka..hmm chyba se kupie jeszcze jedna ale mniejsza..

Posted

No mialy ale aparatu nie wzielam ale na bank beda teraz w wekend robiony bo jedziemy na piknik;)
a wogole to bylam na imprezce dzialkowej:cool1: i takie mialam wziecie w tancu ze mialam juz dosc..:roll:
a jeden taki natretny adorator:mad: zemscil sie ze mu odmowilam a M poslal go do 100 diabłow:diabloti:ze jak wrocilismy po imprezie na dzialke to mialam sztachete wyrwaną z furtki:roll: hmm moge tylko przypuszczac ze to on i zrobil to zlosliwie bo naocznie tego nie widzialam ale na przyszly rok juz nie ide na zadne potancowki dzialkowe bo jak widac tylko problemy sa z tego hehe :diabloti:
ja juz dzis o 8 rano mialam psy wykapane:cool1: klatka wyczyszczona a teraz po sniadaniu ide okna pomyc..ciał..