Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Megi fajnie że wpadlaś co tam u Ciebie słychac? i dziękuję że się podoba nie każdemu ta rasa wpada w oko..mi od 3 lat się podobała a teraz miałam okazję ją sobie sprawic:loveu:
Ramona jakośc fotek nie zachwyca ale będą lepsze jeszcze..:)
Aska no w sumie mógłby by i mąż hehe

Oasis Syriusz Cavia po domowemu Gucio co nie podoba się córze ale M tak wymyślil i tak chce:cool1:
tu jak widac mały się przygląda co tam jest za kratami..

tu Livka go hipnotyzuje a może wyjdzie i da się polizac ewentualnie zjesc..;)

i razem z Filipkiem..który na jego widok kwiczał radośnie chyba z pół godziny a potem go lizał po oczach uszkach..
szczeże miałam obawy bo Filip był typem samca który rządził i Kajtek czasami go wkurzał..ale jak widac golasy są w typie
mojego Filipa a kudłate są beee ;)

fotki nie są najlepsze ale przy tym remoncie a mam syf totalnie wszedzie to na początek bynajmniej macie takie;)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria jaka to rasa? patrze w neta ale nie wiem czy to skin czy baldwin
kurna , odbiło mi chyba żeby swinki podgladać w internecie
to przez ciebie :angryy:
nawet fajne

Posted

Ula to jest skinny..:) kup kup zobaczysz jak to wciaga a żeby nie by gołosłownym to pokaze Wam fotke mojego M tylko cicho..nie moze się o tym dowiedziec..haha
fotka przeswietlona i syf ale jak wiecie mam remont..

Posted

Piękny pan świnek:loveu: te jajka taaaaatkie widoczne,bedzie miał chłopak sprzęt :evil_lol:
Mój też tak siedzi czasem z głową w klatce,niby tacy twardziele ale przy nas wymiękają;)...a najlepsze ostatnio mówi a że ona taka łysa sama to może dla niej towarzystwo,ale nieeeee!jeszcze troszke oleju w głowie mi zostało...

Posted

Fotkę zrobiła moja córa haha i on tak dziennie jest przylepiony do tej klatki...jestem ciekawa co zrobi jak klatka pójdzie do pokoju córy, tymczasowo jest u nas..:)

jesli chodzi o sprzęt hmm w koncu wybieralam z 4 świnek to wzięłam najlepszego :D
Asia ja planuje po cichu w głowie ale może pózniej..już Wam powiem że jeden łysol to mało chce ich więcej..;)

Ramona widzisz jak łysol może rozweselic heh

Posted

Ulcia czy nieproporcjonalny...hm po prostu to skin z porządnymi jajami :diabloti:

Ramona no takie to brzydkie a jakie pozytywne emocje hihi

Daria no ja w Ciebie zawsze wierzyłam :evil_lol: ja też mówie że mało ale mam już 3 kudłate,ale kiedyś napewno 2 łyse baby...

Posted

JEEEJ DARIA, TAKIEGO ŁYSOLKA MASZ W DOMU?!;) TO CI CHIŃSKIEGO GRZYWACZA HL BRAKUJE I BĘDZIESZ MIAŁA KOMPLET;)
ja osobiście wole kudłate, ale jak zobaczyłam fotke Twojego męża to się uśmiałam, bo pamiętam jak pisałaś, że o drugiej śwince po Filipie nie chce słyszeć :evil_lol:

Posted

Asia na pewno kiedyś dołączy łysol..heh
Kasia on pierwszy namawiał na kupno tej świnki..a długowłosej nie chciał ze względu na trociny bo potem się to w czepia w włosy i przy wyciąganiu świnki masz to na pokoju;) a po drugie każda rasa ma inny charakter podobno długowłose są mnie aktywne;) a ja chciałam wesołego energicznego świniaka:) a chiński grzywacz nie wchodzi w rachubę to nie mój gust psa;)

Posted

fotka M. jest mistrzowska !!!
a skinny są tak brzydkie ,że aż piękne hihih a przede wszstkim są cudowne w dotyku, ciepłe i takie jakby z gumy :loveu:

Posted

Dokładnie Ania one są piękne w swojej brzydocie choc ja już tego nie zauważam żeby były brzydkie;)
dlatego każdy kto weznie skinny na ręce jest stracony bo wtedy myślisz o niej że musisz ją miec hehe

Ula to jak kupujesz skinka?;)

Posted

Dokładnie tak to jest,na początku mi sie nie podobały,potem byłam ciekawa tych świnek,jak potrzymałam to mnie zauroczyły brzydactwem a teraz jak oglądam jakieś fotki skinków to myśle jak mi sie mogły nie podobać:)

I jak tam Daria Twój maluch?zadomowiony już?moja Zocha jak ją biore na ręce to tak fajnie pyszczek kładzie:loveu:tylko z Mają nie idzie wytrzymać,non stop chce ją lizać...

Posted

Dziewczyny jestem kończymy remont i dziś urzadzałam wnętrze szafy;) i przy okazji 2 mega duże reklamówki są do wydania a jedna poszła na śmieci..
a maluch dziś nawet nie miałam czasu dla nich..ale nadrobię im..;)
mój był wczoraj brany do "kąpieli" matko jedyno koszulkę miałam całą brudną jakby farba z niego schodziła hehe
ogólnie już nawołuje jak idę z jedzeniem albo dziś jak M wszedł to Gutek-Oasis bo tak córka chce go wołac..jak zaczął na M gruchac..jakby go witał..;)ale do nas jeszcze jest nieufny..boi się jak go chcemy wyjąc i od przyszłego tygodnia na wybieg już go wypuścimy..
fotki są swiezutkie wczorajsze:) no czyż on nie jest piekny ?:loveu: