Pegaza Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 (edited) Wpadlam powiedziec ze dla nas wakacje sie juz zaczely moje dziecko skonczylo podstawowke oj smutno bylo na zakonczeniu;( i w wrzesniu zaczyna sie nowy etap dla niej, dla mnie;) w koncu to juz bedzie gimnazjalistka;) ale poki co bedziemy korzystac z wakacji zasluzonych:) niesamowite jak ten czas leci szybko.... chcialam dac fotki ale program cos muli.. a jednak sie udalo.. profilowo.. oraz lico cale;) M ją tak zakocykowal;) nasze polne kwiatki teraz juz widoczne nawet z balkonu:) Edited June 29, 2012 by Pegaza dodanie zdjęc Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 No i zdjęcia piękne :) ale najważniejszego brakuje:mad: Gimnazjum mówisz? :) jak ten czas leci co?;) Quote
Paulinka10 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Po dzieciach widać jak ten czas leci...wiem co czujesz,każdy koniec jakiegos etapu w życiu dziecka jakos tak smuci...niedługo nam wyfruną w świat eh:( ale póki co cieszmy sie wakacjami,bo matka to tak troche jakby razem z dzieckiem miała szkolne obowiazki... aż mi goroąco jak widze Livcie opatuloną w ten kocyk...ślicznotki:loveu: Quote
dysia-u Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 moje chłopaki też juz duże 18 i 14 lat czasem wieczorem tylko jesteśmy we dwójke z M bo każdy ma jakieś swoje wychodne Quote
Pegaza Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Cze:) Ula ale nie czujesz sie teraz jakby mlodsza wiesz tak jak za dawnych czasow kiedy byliscie z M narzeczenstwem ? bo ja np tak odczuwam..jak mojej tez z nami nie ma nieraz..;) Ramona cos tam o fotach marudzi wiec nowe narazie sa na FB sie zastanowie czy wstawie na Nk a o dogo to juz nie wspomne hehe Dzoana wlasnie ja kazdy dzien wakacji bede wyciskac jak cytrynke do konca..;) piekny weekend spedzilismy na dzialce.. wieczorami i nocą Kaziu nam rechotal w oczku..jeee dawal takie koncerty ze momentami zasnac przez niego nie moglam;) slonko swiecilo basen zalany woda czego wiecej chciec? a zeby nie bylo tak pieknie to..... jak wrocilam do domu to mi lodowka zrobila kaput, psula sie juz od 3 tygodni gaz mi uciekal a naprawa sie nie oplacala tak wiec po 4 latach uzytkowania Beko moge ja sobie wyrzucic przez okno..wrrrrr podobno teraz kazdy sprzet ma swoja okreslona zywotnosc.. to nie to co kiedys robili, ze lodowki chodzily i pewnie niektorym chodza po 20 lat... nowa lodowka zamowiona przez sklep internetowy dojdzie do 9 dni wiec przy tych upalach nie wiem jak bede funkcjonowac..na sucharach oooo to sie nie zepsuje heh noo i to tyle.. Quote
Karolina. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Cześć De! Widziałam fotki na fb, łaaaa, jak Ci dobrze :cool3: Lodówkę niedawno też musieliśmy wymienić, stara miała 18 lat :razz: Ciekawe czy ta nowa wytrzyma chociaż połowę tego - kupiliśmy indesit ;) Na wakacje gdzieś wyruszasz? Quote
Pegaza Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Cze Karola:) no ba staram sie by tam porządnie wypoczac:) oo ja tez zamowilam indesit z systetem no frost i jestem ciekawa czy bede zalowac.. taa kierunek Bory Tucholskie oraz Bałtyk.. a potem dzialka moja i mamy:) wiec rozplanowane cora jeszcze jedzie na oboz konny :) Quote
Karolina. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Też mamy tą z no frost, coś takiego: <klik> :) Jak na razie się sprawdza ;) Ojj, to fajnie się zapowiada, szczególnie morze, ach :loveu: Chociaż obóz konny też ekstra :p Quote
tigrunia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Cze D-E :cool3: Chora siedze na L4 to zajrzałam na momencik.. Widziałam was :multi: W basenie :multi: A gdzie wspólna fota? :mad: Kafeleczki masz superanckie , pokazałabyś więcej - na pewno już M-A się uporał z całą łazienką :eviltong: Quote
Pegaza Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Karola taka sama;) wszystko bedzie extra jak pogoda dopisze :) Be co ci dolega? chwila chwila sie rozkrecam powoli wspolne foto tez bedzie hehe nie pokaze bo jeszcze nie skonczona :/ M nie ma czasu na skonczenie roboty u siebie w domu, podobno w tym tygodniu ma cos zrobic..ehh Quote
chrupcia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ale tutaj lodówkowo.. to dobrze, bo u mnie gorąco, że wytrzymać się nie da.. do tego naszła mi na najgorsze dni zaduchu przypadłość comiesięczna :shake: my chyba też mamy tą indesit ;) a co do czasu.. to pamiętam jak kończyłam podstawówkę, a tu już liceum kurna... strasznie poszło, ale to dobrze :) już się nie mogę doczekać stycznia/lutego bo chyba zaczne robić prawko :multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 :zly7: (miałam tu nie przychodzić do puki nie będzie zdjęć, więc chociaż po strajkuje:grins:) Quote
Yorkomanka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 czas leci zdecydowanie za szybko... dopiero miałam stresa jak szłam do gimnazjum a tu już 2 klasa w technikum:roll: ten rok szkolny zleciał tak szybko jak by go nie było:roll: dopiero jechałam po małą czarną wystraszoną kuleczkę a teraz ta wcale nie czarna i bardzo rzadko przestraszona dziadowizna ma już 3 lata:crazyeye: Kasia ja będę mogła gdzieś w czerwcu dopiero zacząć robić prawko:p jeszcze 3 lata i będzie matura to też szybko zleci:roll: ale to dobrze im szybciej wyprowadzę się od rodziców i nie będę musiała spać z nimi w jednym pokoju tym lepiej dla mojego zdrowia psychicznego:evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Pegaza'] Be co ci dolega? chwila chwila sie rozkrecam powoli wspolne foto tez bedzie hehe nie pokaze bo jeszcze nie skonczona :/ M nie ma czasu na skonczenie roboty u siebie w domu, podobno w tym tygodniu ma cos zrobic..ehh[/QUOTE] Na weselu byłam i pod klimą siedziałam :roll: Jestem załatwiona na amen.. wczoraj byłam u lekarza bo od soboty się leczę i nic, dostałam antybiotyk i jeszcze mi gorzej po nim :shake: No czekam z niecierpliwością :Cool!: Na łazienkę też... A co do lodówek jeszcze to ja mam swojego Samsunga ile? Z 5, 6 lat? Gdzieś w galerii były zdjęcia jak kuchnię urządzałam.. No cóż - do dziś jestem bardzo, mega zadowolona z zakupu! Uwielbiam moją lodówkę - nie przesadzam! No to był mój chyba najlepszy zakup życiowy :evil_lol: No dobra, poza moją Foczką lodówka jest na 2 miejscu :loveu: Ma idealnie dużo miejsca, idealne opcje/funkcje, oczywiście no frost i w życiu szronu w niej nie widziałam, nigdy nie rozmrażałam. Jak się przeprowadzaliśmy do bloku musiała jechać na leżąco i od tamtej pory wydaje mi się, że czasem dziwne dźwięki wydaje ale może po prostu w domku tego nie słyszałam bo stała piętro niżej. Ma też taką bajerancką funkcję "vacation" i na czas kiedy nie ma nas dłużej jak parę dni w domu wszystko z lodówki opróżniamy, włączamy ową opcję i chodzi tylko zamrażarka przez co zużywa się mniej prądu :multi: Wyświetlacz też ma na którym widzę ile gdzie jest stopni, jakie opcje są włączone, i jeszcze jak czasem zagubi się gdzieś prąd i powróci to lodóweczka sygnalizuje to muzyczką :loveu: Jesooo no wariatka ale mówię wam - ze zmywarki tak się nie cieszę jak z tej lodówki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:zly7: (miałam tu nie przychodzić do puki nie będzie zdjęć, więc chociaż po strajkuje:grins:) Sie zaloguj na FB lub Nk i foty wszystkie zobaczysz hehe apropo Twojej foty tez nie widzialam jeszcze:eviltong: [quote name='Yorkomanka']czas leci zdecydowanie za szybko... dopiero miałam stresa jak szłam do gimnazjum a tu już 2 klasa w technikum:roll: ten rok szkolny zleciał tak szybko jak by go nie było:roll: dopiero jechałam po małą czarną wystraszoną kuleczkę a teraz ta wcale nie czarna i bardzo rzadko przestraszona dziadowizna ma już 3 lata:crazyeye: Kasia ja będę mogła gdzieś w czerwcu dopiero zacząć robić prawko:p jeszcze 3 lata i będzie matura to też szybko zleci:roll: ale to dobrze im szybciej wyprowadzę się od rodziców i nie będę musiała spać z nimi w jednym pokoju tym lepiej dla mojego zdrowia psychicznego:evil_lol: Agata mam nadzieje ze mnie tak szybko nie zleci bo jakby nie bylo z roku na rok jestem starsza a to mi sie wcale nie podoba:roll: [quote name='tigrunia']Na weselu byłam i pod klimą siedziałam :roll: Jestem załatwiona na amen.. wczoraj byłam u lekarza bo od soboty się leczę i nic, dostałam antybiotyk i jeszcze mi gorzej po nim :shake: No czekam z niecierpliwością :Cool!: Na łazienkę też... A co do lodówek jeszcze to ja mam swojego Samsunga ile? Z 5, 6 lat? Gdzieś w galerii były zdjęcia jak kuchnię urządzałam.. No cóż - do dziś jestem bardzo, mega zadowolona z zakupu! Uwielbiam moją lodówkę - nie przesadzam! No to był mój chyba najlepszy zakup życiowy :evil_lol: No dobra, poza moją Foczką lodówka jest na 2 miejscu :loveu: Ma idealnie dużo miejsca, idealne opcje/funkcje, oczywiście no frost i w życiu szronu w niej nie widziałam, nigdy nie rozmrażałam. Jak się przeprowadzaliśmy do bloku musiała jechać na leżąco i od tamtej pory wydaje mi się, że czasem dziwne dźwięki wydaje ale może po prostu w domku tego nie słyszałam bo stała piętro niżej. Ma też taką bajerancką funkcję "vacation" i na czas kiedy nie ma nas dłużej jak parę dni w domu wszystko z lodówki opróżniamy, włączamy ową opcję i chodzi tylko zamrażarka przez co zużywa się mniej prądu :multi: Wyświetlacz też ma na którym widzę ile gdzie jest stopni, jakie opcje są włączone, i jeszcze jak czasem zagubi się gdzieś prąd i powróci to lodóweczka sygnalizuje to muzyczką :loveu: Jesooo no wariatka ale mówię wam - ze zmywarki tak się nie cieszę jak z tej lodówki :evil_lol: Aaa klima znam ten bol bo tez sie ostatnio zalatwilam;) noo juz mi robia półkę na umywalke..ale gdzie tam koniec... wiem jaką lodowkę masz bo tez ją ogladalam..ale nie chce juz inwestowac w drogi zakup bo to nie ma sensu i tak sie zepsuje pewnie po 5 latach.. ale bez tej lodowki to jest straszne, dzis znow kuraka ktorego mialam nagotowanego dla psow wyrzucilam do kosza..i pierwszy raz w sklepie kupowalam 5 plasterkow szynki heh na sniadanie bo na kolacje juz pomidory beda ... no i upal a tu nic zimnego sie napic nie mozna wczoraj zrezygnowalam z zakupu w sklepie internetowym(czas oczekiwania sie wydluzyl) bo znalazlam u nas w sklepie Avans i lodowka bedzie dopiero w poniedzialek..zwariuje do tego czasu...moglaby byc w piatek ale nam nie pasuje odbior... Quote
tigrunia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Pegaza'] Aaa klima znam ten bol bo tez sie ostatnio zalatwilam;) noo juz mi robia półkę na umywalke..ale gdzie tam koniec... wiem jaką lodowkę masz bo tez ją ogladalam..ale nie chce juz inwestowac w drogi zakup bo to nie ma sensu i tak sie zepsuje pewnie po 5 latach.. ale bez tej lodowki to jest straszne, dzis znow kuraka ktorego mialam nagotowanego dla psow wyrzucilam do kosza..i pierwszy raz w sklepie kupowalam 5 plasterkow szynki heh na sniadanie bo na kolacje juz pomidory beda ... no i upal a tu nic zimnego sie napic nie mozna wczoraj zrezygnowalam z zakupu w sklepie internetowym(czas oczekiwania sie wydluzyl) bo znalazlam u nas w sklepie Avans i lodowka bedzie dopiero w poniedzialek..zwariuje do tego czasu...moglaby byc w piatek ale nam nie pasuje odbior...[/QUOTE] Ja remont w łazience miałam prawie 2 lata temu, umywalkę wreszcie zamówiłam gdzieś po roku razem z baterią a do tej pory jest niezamontowana :evil_lol: Musiałabym zamówić szafkę na wymiar i decyzja wydaje mi się na tyle trudna, że ciężko mi zrobić ten krok :evil_lol: Zęby myję nad wanną :lol: A ta lodówka moja wcale nie była taka droga bo 1600 zł wtedy kosztowała więc teraz pewnie sporo mniej ale jak znam życie już są nowsze modele i cena też się trzyma :mad: Quote
Pegaza Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Be to ja Cie podziwiam bo nie wytrzymalam bym tak dlugo..tez się myje nad wanna ale juz niedlugo i bede sie myc w umywalce;) a ja szafke bede miec robiona znaczy z kafelek..:) Be nie chce cie zcyganic ale ona chyba byla po 1800 zeta..wiem bo byla drozsza od indesita i to ok 200-300 zeta modele są nowsze fakt ale i od razu drozsze.. mi sie podobala strasznie ta hotpoint ariston ale miejsca nie mam na nia..no i cena tez byla fajna hehe Quote
Pegaza Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Wpadlam tylko powiedziec ze od wczoraj mam lodowke czyli wrocilam do pelnej cywilizacji heh.. a tak poza tym wsio oki, remont sie pomalu posuwa.. Quote
dysia-u Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 no to samych pyszności w tej lodówce ci zycze Quote
Pegaza Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='dysia-u']no to samych pyszności w tej lodówce ci zycze[/QUOTE] Poki co to same napoje sie chlodza hehe ale dzięki dzięki:) Quote
Pegaza Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Przyszlam na odchodne z fotkami... foty z komorki..tak spia czasem razem..po Pipi to widac jak sie rozwala na podusiach..;) taki widok to tez zadkosc.. swinie dzialkowo po kurcagalopkach trzeba konia wyczyscic.. a tu na Rebusie chwila dla fotoreportera.. Quote
Paulinka10 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/069-6.jpg jakie słodkości:loveu:za takie widoki można im wybaczyć wszystkie grzeszki:loveu: a Pipi jak jęzorek wystaje:) świński full wypas:D super mają wybieg;) Quote
eria Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 ale prosiaki mają fajną letnią miejscówkę :) a w ogóle to naszła mnie refleksja - dogo,niby forum o psach a o wszystkim się można doświadczeniami wymienić tak jak tu np o lodówkach, to taki specyficzny urok ;) Quote
Recommended Posts