Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Nitencja[/b], żyje - ale co to za życie :watpliwy:
No i byłam odcięta od kompa. Inna rzecz, ze nawet gdyby - to i tak nie miałabym kiedy....

Posted

Ja też już nie śpię 8)
I jestem tu jedyna, nawet mój łobuz zwinięty w kulkę pochrapuje a mnie wzywa świat realny i robota :-? . Także dziendobry wszystkim :wink:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Łomatko! Tanita, wstala 50 min pozniej niz ja sie polozylam spac :wink: Brrr... obrzydliwa godzina![/quote]

Oj tak, na tyle obrzydliwa, że jestem teraz jak żywy zombie :evilbat: . Normalnie odmienny stan świadomości.

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][b]tanita:[/b] Ciebie przed chwilka tu nie bylo! :lol: Widze Fuke i niedzwiedzice, ale one nic nie pisze... :( a ja sie musze rozruszac, bo usypiam nad prawem bakowym![/quote]

Bo ja pojawiam się i znikam :wink: . Pora jak najbardziej odpowiednia na takie czary. Życzę powodzenia w sesji :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

[b] :lol: pomijajac szczegol, że do 2giej wisialam na telefonie, a potem do 3ciej włoczylam sie z psami po błocie - to spałam calą noc az do 9tej :roll:
potem znowu telefony z przerwa na wyprawe do hurtowni zeby odkupic zagubiony w Wilnie grzebien, i wizyte u Apsiczki (drugorodnej corki Fuki - szkoda, że nie mialam aparatu - wygląda jak sliczny kolorowy pluszak) i powrot do domu z nowa szczotka, grzebieniem i kupą psich zabawek :D Potem jeszcze obrabianie zdjec i.... jestem :roll: tylko nie wiem na jak długo bo mi sie chce spaaaaaaaaaaaac okrutnie 8) [/b]

Posted

[quote name='Fuka']Potem jeszcze obrabianie zdjec [/quote]No to gdzie te zdjęcia? A i jakieś wrażenia w jakimś stosownym topiku... chyba że nie ma stosownego topiku na Twoje wrażenia :wink: .

Posted

:oops: rzecz w tym, że mam marne - cosik było nie tak z ustawieniem aparatu. A wrazenia :roll: znasz moze kogos kto lubi brac w doope? A tak serio - to doopobranie było niemiłe, powiedzialabym nawet, że przykre, ale mimo to wystawa miala miłe momenty :drinking: Na razie ciagle gadam i padam na pysk - moze dzisiaj mi sie uda odespac :-?

Posted

Dobrze, że się w końcu odezwała... Już się martwiłem. Co do aparatu, to ja robiłem zdjęcia i jak coś nie tak to moja wina. Co prawda Fuka aparat ustawiła i kazała robić... więc robiłem...

Posted

[b]Pszym[/b], ja mam problem ze zdjeciami, ktore ja potem robilam sama - i najgorsze jest to, że w ogole nie sprawdzalam co robie i dopiero w drodze powrotnej obejrzałam efekty :o i odkryłam, że sa ruszone, przeswietlone i w ogole straszne i że robilam je na zupelnie poprzestawianym aparacie... Tak sobie mysle, ze musialam cos ponaciskac jak w pospiechu wymienialam baterię.
Dzieki Tobie mam jakiekolwiek zdjecia z wystawy! A efekty Twojej pracy wrzuciłam na foksi topic. WIELKIE DZIEKI!!!!!!! :D